Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warlockum jaraxus attım 15 canım var adam gitti golden monkey attı.Golden monkeyden reno çıktı hp fulledi sonra gromash attı elinde şansına silahta vardı 10 damage suratıma vurdu 15 canım vardı 1 canım kaldı.Bende masayı minion doldurdum işini bitireyim diye eathwing attı ve maçı kazandı.

Blizzard'ın Allah belasını versin fps oyununa çevirdiler kart oyununu herkes kafaya vuruyor headshot atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Aralık 2015; 20:44:26 >
  • Oyun tamamen face e mi dönmüş, yoksa warlock oynadığım için canım çabuk gittiğinden bana mı öyle geliyor ? Önceden sadece hunter gelince face derdik ama şimdi paladin, shaman hatta druid bile face oynuyor, 7 turda oyun bitiyor.
  • Vermezler zaten ama yeni başlayanlar için booster olmalı bence.

@Ywizzle
    Hocam evet oyun ciddi anlamda face decklere dönmüş durumda özellikle rank 5'e kadar ki rank 5 ve üstünde de bol miktarda face deck ile karşılaşıyorum.Bu yüzden arena normal oyundan çok daha zevkli geliyor bana çünkü her türlü deck ile karşılaşabiliyoruz.Normal oyunda ise meta meta meta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 22 Aralık 2015; 21:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Oyun tamamen face e mi dönmüş, yoksa warlock oynadığım için canım çabuk gittiğinden bana mı öyle geliyor ? Önceden sadece hunter gelince face derdik ama şimdi paladin, shaman hatta druid bile face oynuyor, 7 turda oyun bitiyor.

tamamen face değil ama kontrol desteleri için naxx kartları gerekiyor. özellikle o 3/8 taunt lazım 3 manaya kesinlikle. yoksa oyun başında çok hasar alınıyor, geri çevirmek zorlaşıyor.
  • Arkadaşlar sezon sonu verilen kutunun 10 level olmasıyla 15 level olması arasında bir fark var mı verdiği ödül açısından kasmaya değer mi ?
  • AlfaRomeo147 kullanıcısına yanıt
    Rank 20 - 1 golden common card, 5 dust
    Rank 19 - 1 golden common card, 10 dust
    Rank 18 - 1 golden common card, 15 dust
    Rank 17 - 1 golden common card, 20 dust
    Rank 16 - 1 golden common card, 25 dust
    Rank 15 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust
    Rank 14 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
    Rank 13 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust
    Rank 12 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust
    Rank 11 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust
    Rank 10 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 5 dust
    Rank 9 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 10 dust
    Rank 8 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 15 dust
    Rank 7 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 20 dust
    Rank 6 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 25 dust
    Rank 5 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 5 dust
    Rank 4 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 10 dust
    Rank 3 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 15 dust
    Rank 2 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 20 dust
    Rank 1 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 25 dust
    Legendary - 3 golden common cards, 1 golden epic card

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Rank 20 - 1 golden common card, 5 dust
    Rank 19 - 1 golden common card, 10 dust
    Rank 18 - 1 golden common card, 15 dust
    Rank 17 - 1 golden common card, 20 dust
    Rank 16 - 1 golden common card, 25 dust
    Rank 15 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust
    Rank 14 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
    Rank 13 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust
    Rank 12 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust
    Rank 11 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust
    Rank 10 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 5 dust
    Rank 9 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 10 dust
    Rank 8 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 15 dust
    Rank 7 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 20 dust
    Rank 6 - 2 golden common cards, 1 golden rare card, 25 dust
    Rank 5 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 5 dust
    Rank 4 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 10 dust
    Rank 3 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 15 dust
    Rank 2 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 20 dust
    Rank 1 - 2 golden common cards, 1 golden epic card, 25 dust
    Legendary - 3 golden common cards, 1 golden epic card

teşekkürler hocam

• AlfaRomeo147 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu tip sorular için mevcut bir SSS konumuz var lakin gokg'nin oyunu ve forumu bırakmasıyla birlikte güncelliğini yitirdi. Hazır konusu açılmışken, bölüm kullanıcılarının da katkılarıyla o konuyu da güncelleyelim diyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_93120155/tm.htm

Bölüm müdavimi arkadaşlar, konunun ilk mesajında mevcut olmayan güncel temel bilgileri konuya mesaj atmak suretiyle paylaşırlarsa, gereken eklemeleri yapayım.
  • 2300 dust var şu an olmazsa olmaz bir epic ya da leg tavsiyeniz var mı craftlamak için

herkeste dr boom görüyorum onu mu alsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Dr.Boom her desteye girebilen bir kart rahatlıkla craftlayabilirsiniz
  • Tavsiye edeceğiniz Hearthstone youtuber var mı türk olan? Ben güncel bulamadım da. Bulduklarım da çok amatör :) Yoksa ben bu işe girişecem artık
  • Sabit konu olarak hesap satış bölümü açılacak mı ? (Diablo ve wow bölümlerinin var)
  • konix kullanıcısına yanıt
    Hearthstone yayını yapan Türk yayıncı pek yok bildiğim. ama şunu deneyebilirsin;

Şimdiye kadar çok yoğun HS yayını olmadı ama yılbaşından sonra daha fazla ve özellikle yeni başlayanlara yönelik yayın yapılacak.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Olabilir aslında; güvenlik açısından tedbir amaçlı olarak ilk etapta satış konularına müsaade etmiyoruz lakin sonuç olarak aynı durum Diablo, WoW ve türevi oyunlar için de geçerli. Biz bir değerlendirelim, kısa sürede sonuca bağlayalım @3qzotix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Olabilir aslında; güvenlik açısından tedbir amaçlı olarak ilk etapta satış konularına müsaade etmiyoruz lakin sonuç olarak aynı durum Diablo, WoW ve türevi oyunlar için de geçerli. Biz bir değerlendirelim, kısa sürede sonuca bağlayalım @3qzotix.

Diablo, wow, hots, starcraft vs battle.net'e bağlı hesaplar için tek bir konuya yönlendirse güzel olur. Sonuçta çoğu hesapta birden fazla oyun oluyor.
  • arkadaşlar deck tracker kullanmak hala serbest mi reno için kullanmaya başladım değilse silicem.
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    deck tracker serbest ve her zaman serbest olacak merak etmeyin.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    İlgili oyunlar tek ana bağlantı üzerinde olsa da, alım talepleri tek bir oyun odağında olduğundan, alıcının satıcıyla daha çabuk buluşabilmesi ve ilanların karışmaması adına ilgili bölümlerde mevcut farklı konular altında satış yapılması daha uygun. Mevcut tüm konuları harici bir tek konu altında ayrıca listelemekse teknik olarak mümkün değil.
  • Control warrior metadan düstü mü yoksa ben mi rank atlayamıyorum rank 12 de kaldım.İlerleme kaydedemiyorum.Mage oynuyorum hep acaba ondan mı? mage de rank 4 e kadar gelmiştim.

Edit:Kullandığım cw deckini değiştirdim daha iyi gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 25 Aralık 2015; 0:37:50 >
  • konix kullanıcısına yanıt
    Twitchtv de sürekli yayın yapan bir arkadaş var genel de arena ağırlıklı oynuyor, anlatıyor ortalama win oranı da bayağı bir yüksek. Basar Cos diye aratırsanız bulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.