Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7ye kadar çıktım bununla 22den 4 mağlubiyet sadece.1 tanesi benim hatamdı elim kaydı.
    9-7arasında gidip geliyor ardarda kasılırsa rahat 5i görür.
    ardarda 11 win almışım en yüksek.WR66
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 30 Mart 2019; 13:32:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    mechathun warlock baya iyi son 3-4 sezondur wildda rahatça 5'e çıkartıyor. eksik kartları yapmana da gerek yok. malganis, solarium falan olmadan da oynanır. bende de yok zaten solarium. ama geçenlerde hemet açınca desteye koydum controle karşı comboyu baya hızlandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Çok çeşidi var bu deck in, Reno lu olan mı ? Hangisinden bahsediyorsun ?
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    bu versiyonu oynuyorum genelde solarium yok diye novice engineer koydum. voidlord ları 4-5. turda inince heala gerek kalmıyor o kadar

• gaza geldim 5 knightfrozen 1 ungoro 5 kobolds pack açmıştım.toplamda 9 epic 1igolden.2 adet legendary çıktı.
    11 packte gayet iyi diyerek bugün 6 tane daha kobolds açtım ondan da bi legendary çıksın diyerek ama çıkmadı 6000goldan 4290a golda düşmüşüm exp öncesi oyunda fazla durmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 31 Mart 2019; 16:5:17 >
  • hearthstone daki hazır decklerle ilgili bir konu oluşturdum. İlgilenenler için:https://forum.donanimhaber.com/hearthstone-deck-recipes--137724425
  • Warrior ile daha yeni acayip bir oyun oynadım bakmanızda fayda var Hiç böyle oyun kazanmamıştım.

HSReplay.net
    HollowFlea vs. alex4ekan
    https://hsreplay.net/replay/ffYiHyYncJijdaueutooAf

• HollowFlea kullanıcısına yanıt
    bakalım bakalım da sen de bizim dediğimize bir bak.
  • HollowFlea kullanıcısına yanıt
    baktım bildiğin midrange ile sıradan bir oyun. Hyena ların denk gelmesi ve o esnada weaponın olması güzel olmuş.
  • Tüm kartlar açıklandı ne düşünüyorsunuz?

Blizzard control destelerden sıkılmış galiba kartlar genellikle aggro desteler için gibi classların özelliklerini ön plana çıkarmışlar. En çok beğendiğim heal druid nasıl doğadan güç alan bir sınıf heal kazanamaz hatta daha ilginci warrior gibi savaşçı bir sınıfıntan daha iyi zırh kazanır bu durumun düzelmesi bence iyi olmuş ama şimdide zırh sadece warriorun özelliği oldu gibi
    Priestin 9 manalık kanser minionu gitti yerine 5 manaya daha iyisi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • expansion bugün gelmeyecek miydi ? şimdi baktım 9u gözüküyor.
    acaba pre-orderların fireside gatheringle oynamaları için miydi bugünün tarihi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

expansion bugün gelmeyecek miydi ? şimdi baktım 9u gözüküyor.
    acaba pre-orderların fireside gatheringle oynamaları için miydi bugünün tarihi?
    Yarın fireside açılacak 9 nisanda da paket gelecek. İlk açıklandığından bari değişmedi.

• Android için ön şipariş fiyatları nasıldır arkadaşlar? En ucuz sanırım android üzerinden alınabiliyor. Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. İyi oyunlar herkese.

• Nightful kullanıcısına yanıt
    evet.
    yayıncılar oynamaya başladı.
  • redegit R kullanıcısına yanıt
    50 pack 250 TL, 80 pack 400 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivridis

50 pack 250 TL, 80 pack 400 TL
    Teşekkürler.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    herkese mi geldi?

edit: mind blastla yakaladığımızı affetmiyoruz
    bugün kullanmaya açmaları garip olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 4 Nisan 2019; 22:25:2 >
  • Beyler bugün 3 platformdan da(pc,ios,andro) oyuna girin 3 farklı kart arkası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 5 Nisan 2019; 2:50:28 >
  • bu archmage ile priest gümbür gümbür resmen.spellstonelar 2 kez çalışıyor.shadow essencele çıkarsa tadından yenmiyor.baya kişiyi üzecek gibi.sprit lash ile daha kolay can doluyor.

tam ss aldım concede attı adam.big priestı da çok kötü yeniyor.yani şu deck hem standartta hem wildda iş yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 5 Nisan 2019; 13:56:16 >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    iki oyun modunda da nefret ettiğim tek deck resurrect/big priest. iyiki wildda exodia mage var farmlamak için

• 
Sayfa: önceki 12531254125512561257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.