Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de farkettim onu biraz. belirli destelere belirli desteler geliyor rakip olarak sanki, nasıl ayarlıyorlarsa artık.
  • kac senedir oynarim bu oyunu hic rank olayini umursamadim, sadece eglenceli buldugum decklerle oynadim, önume bir deck geldi gecen hala oynuyorum 35-5 yaptim rank 20 den rank 7 oldum suan :))
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
    bu deckle 2 gündür baya eğlendim.
    face collector bile craftlayasım geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 28 Ocak 2019; 19:50:43 >
  • Selamlar, ben de uzun süre ara verdikten sonra elimdeki eski kartları dönüştürerek bir birikim yarattım.

ilk olarak Warrio'dan aşağıdaki desteyi yaptım

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

2.destem için Big Priest yapmak istiyorum ama baya alternatifi var. Şu an sizlerin önerebileceği bir Big Priest var mı?
  • ambiante A kullanıcısına yanıt
    İki tane Big Priest var. Bi tanesi Standard'da Zerek's Cloning Gallery'li olan ve büyük ihtimalle bunu soruyorsun, ötekisi de Wild'da Barnes'lı olan. Standard oyuncusu olduğunu varsayıyorum ama iki moddaki deste türlerini de buraya bırakayım

Standard:

Wild:

Bu arada 5 Şubat'tan itibaren Lunar New Year'ın şerefine 5 Şubat'ta giriş yaparsanız altın "Fireworks Tech" kartını vericek ve 12 Şubat'a kadar da hem altın hem de dust olan questler gelecek.
    Celebrate the Lunar New Year - New Bundle, Free Card, Quests
    Celebrate the Lunar New Year - New Bundle, Free Card, Quests
    https://www.hearthpwn.com/news/6392-celebrate-the-lunar-new-year-new-bundle-free-card

• Kamil93 K kullanıcısına yanıt
    Selam

İlginiz için teşekkür ederim ama linkleri çalıştıramadım.
  • Merhaba

Evet şimdi fark ettim sayfadan açınca göstermiyor. Buradaki siteyi kopyala yapıştır yaparak girmeyi dene öyle açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle de denedim ama diğer sitenin decks sayfasında kalıyor.
  • Allah Allah ilginç. Neyse Tempo Storm'da yayınlananları vereyim ben o zaman.

Çok teşekkür ederim. Standart olanında baya eksiğim var ama wild olanı yapabilirim. Sadece bir kartı nasıl yapacağımı bulamadım: LESSER DIAMOND SPELLSTONE

Solo adv.'dan mı geliyor bulamadım. Hazır sizi bulmuşken sorayım istedim.
    Lesser Diamond Spellstone "Kobolds & Catacombs" setindeki paketlerden açarsan gelir ya da bir tanesini Rare olduğu için 100 dust'a yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kobolds exp.dan geliyor.ya pack açarsınız ya da my collection standartta craftlarsın.

• Adam gibi nerfler geliyor sonunda. Priestın önü iyice açılcak. Hunter spellstone artık 6 mana. Cold blood 2 mana falan.

• rerea kullanıcısına yanıt
    Paladin Equality 4 mana olması çok kötü oldu ya. Onu hiç beklemiyordum. Arkadaşımla konuşurken söyledi de Even Paladin'in tempo gücünü düşürmek için yapmış olabilirler dedi.

Bu yılki rotasyondan sonra ciddi değişimler var ve sonrasında neler olacak en çok onu merak ediyorum

Oddrogue spellhunter secrethunter evenshaman otkpaladinin bi nebze olsun önünü kapadılar. Gerçi yine iş yapar decklere uyuyor. Ama oddrogue ve evenshaman olayları bitti.

• rerea kullanıcısına yanıt
    Artık eskisi kadar Hunter görmeyeceğiz ondan eminim.

Wild oynuyor musun bilmiyorum ama orada Even Shaman kolay kolay bitmez Flametongue'un olmaması T1'den T2'ye çekebilir desteyi bence o kadar.

• even shaman yaptım nerf yedi şansa bak. bana öyle bir deck söyleyin ki hem agroolara karşı iyi olsun, hem secret decklerine, hem big priesta, hem cubelocka, hem exody mage'e, hem mechathun'a. hangisine karşı koycağımı şaşırdım mk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 1 Şubat 2019; 1:34:2 >
    Yok oynamıyorum arada zevkine bazen. 2017 kasımdan beri standart oynuyorum. Önceden hep wild. Ne zaman bi exp.a gold biriktirmezsem, pack açmazsam ve dustlarımda kalmadıysa o zaman tekrar mecbur dönerim.

• baymirza kullanıcısına yanıt
    Dediğin tarzda destelere karşı Wild için Renolock var ama Big Priest iyi açarsa zorluyor.

Standart'ta da böyle bir deste bilmiyorum ama tech kartları ile işin çözülebileceğini düşünüyorum. Mecha'thun vb OTK destelerine karşı Mojomaster Zihi gayet iyi bir tercih.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.