Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.758
Cevap
72
Favori
674.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12421243124412451246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Poker masasına oturduktan sonra oyun başlamışken kalkıp çay demlemek ne kadar normalse bu oyunda da oyun başlamışken kalkıp gitmek o kadar normal. İnsanları beklemekten hoşlanmadığım için bunları yapmıyorum.

    Hani 1 tur 2 tur bekletilmek neyse de kimisi bunu karşı tarafı yıldırmak için yapıyor. 1.tur ipin sonunda kadar bir o kart bir bu kart gidip duruyor. Ya 4 kartın neyine karar veremedin be embesil kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rerea

    süre var o sırada o işi hallediyorum süreyi blizzard veriyor zaten geç kalırsam turn geçiyor adam için daha iyi oyuna artı 1 ile başlıyor.
    asıl sıkıntı 1.tur bekletti diye oyunun sonuna kadar ip bitene kadar bekletenlerde.yapma nedeni var ama o daha anormal birşey 1 turne karşılık 15 turn
    oyun mu oynuyor öç mü almaktan zevk alıyor belli değil.veya eli dandik gelince bekletenlerde var 6.turnden sonra concede atıyor.enteresan.
    dediğim gibi özellikle bekletenler ve öç alanlarda ağır sıkıntılar oldugunu düşünüyorum.kahve dolduran wcye giden bi mesaj yazması gerekenlerde sıkıntı yok.süreyi karşındaki oyuncu sana vermiyor oyun veriyor.
    Süre konusunda haklısın, düşünürsün edersin fakat insanların çoğu bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum çünkü elindeki kartlara bakıyor veya bişey kurcalıyor, belli oluyor kırmızı ışık yanıyor çünkü baktığı şeylerde. Hadi ilk el bekledik. 2 3 4 5... bekle babam bekle, olmaz böyle. Çay falan demlenir sıkıntı yok ama insanların "nasılsa vaktim var istediğim gibi harcarım, son saniye basarım end turn e olur biter" mantığı gerçekten çok yanlış. Bu bir oyun sonuçta, amaç zevk almak. Fakat ne zaman oyuna girsem en az 1 kere karşılaşıyorum bu durumla. Zevkten öte oyundan soğutuyorlar.



    Öbür mesajda da yazdım. Nozdormu modu gibi bir bölüm koysalar çok makbule geçecek oyun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    evet bende bunu diyorum.
    bu tipler hasta özellikle bekletenler.oyun ortası ve sonu emote atanlar.1 tur bekledi diye karşı tarafı 10 manaya kadar ip sonuna kadar bekletenler.
    ben bunlardan etkilenmemek için o sırada telefonla uğraşıyorum müzik değiştiriyorum başka birşeye odaklanıyorum boşuna sinirlenmiyorum.yeni başlamış olan soğur da biz bu tiplerle geçirdiğimiz için kendimce önlem alıyorum.
  • şu ilk loginde verilecek loa legendarylerden hangisi işe yarar bir fikriniz var mıdır?
    keşke istediğimizi seçebilsek.
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Oyundan epey kopmuşum, loa ne onu bile bilmiyordum. Googlela bakayım dedim de sarmadı.

    Var mı özet geçecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    oyundan kopmayla ilgisi yok ki daha gelmedi.bende bugün gördüm ilk gün 6 pack ve 1 loa legendary card-2 adette aynı class kart vericekmiş onun üzerine sordum.
    https://youtu.be/8xcR66Y293s rastakhanla gelicek olan class leg kartları.bu videodan baktım bende de oynamadan iyi mi kötü mü anlaşılır durmuyor.
    kesin dandiğini verir bana.
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Shirvallah, Jan’alai ve Krag’wa ilk bakışta en iyileri gibi duruyor.Şahsen Krag’wa’nın çok da iyi olduğunu düşünmüyorum ama insanlar çok umutlular kartdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 3 Aralık 2018; 21:38:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    Priest hariç bütün classlara birer tane legendary beast geliyor bunlara loa diyorlar işte...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu rastakhan bundledaki kartları önceden açanlar olmuş tabi kullanamıyor ama açmış adam packleri,nasıl oluyor bu bayadır takip etmiyorum bi event falan mı var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baLbesh

    bu rastakhan bundledaki kartları önceden açanlar olmuş tabi kullanamıyor ama açmış adam packleri,nasıl oluyor bu bayadır takip etmiyorum bi event falan mı var?
    Pre order almış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baLbesh

    bu rastakhan bundledaki kartları önceden açanlar olmuş tabi kullanamıyor ama açmış adam packleri,nasıl oluyor bu bayadır takip etmiyorum bi event falan mı var?
    Fireside gatheringten oynuyorlar.
  • Goldlarla 77 adet pack açabiliyorum. Acaba o kadar açmasam mı çünkü diğer explerde 50 60 pack açıp toplamda 2 legendary gelmişti. Tüm legendarylerde ilk 20 packte gelmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    bende pre order olarak aldım ama onlar çok önce mi aldı şuan artık yaklaştığı için açılmıyor galiba ben açamıyorum çünkü büyük ihtimal bi ara bi event yaptılar açabilirsiniz diye.

    @akino

    firesidedan oynadıklarını biliyorum ben nerden oynuyorlar diye sormuyorum artık açamıyor muyuz packleri diye soruyorum çünkü youtubeda toastta falan gördüm adam açıyodu pre purchase ettiği packleri
  • rerea kullanıcısına yanıt
    İlk 10’dan bir adet, en kötü pity timer 40’dan bir adet toplamda en kötü ihtimalle 50 pakete 2 adet gelmesi gerekiyor.



    Genişleme paketi etkin olunca 6 adet ve bir adet de Loa takım seçmelerinden 7 adet pack daha gelecek zaten.



    4300 gold yeterli bana göre...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 4 Aralık 2018; 15:23:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben onu bi araştıriyim dedim de yeni kaynak bulamadım kimisi 40 pack limiti var diyor yani aynı setten pack açmaya başladığında rastakhanı ele alalım en büyük şanssızlık oranı 40 packte 0 legendary 41-45 arası mutlaka çıkıyor diyorlar tabi aynı setten açılmış olacak bütün packler.Genel görüş 20 packte 1 legendary iyidir durumunda.

    Şimdi duyduğuma göre 1 legendary verecekler zaten her sette bir tane free verdikleri gibi 6 tane oyun kendisi pack veriyor 1 tane de şu linkten takım seçersenhttps://playhearthstone.com/en-us/expansions-adventures/rastakhans-rumble/vote 1 pack veriyor toplam 7 pack oyun veriyor. 60-65 civarı pack açsak diye düşünüyorum oyunun verdiği leg ile birlikte en kötü 4 legle bitirsen 1 leglik falan da dust çıksa 3-4 decki rahat oynayacak konumda olsan gerisi toplanır gibi geliyor bana oynadıkça kısa zamanda zaten her legendary metaya girecek diye birşey de yok. Tamamen leglere bağlı ya 2 leg çıksa 65 packten acı çekersin 4-5 tane çıksın ihya olursun.Benim düşüncem 65-70 civarı pack yeterli




  • 30 pack açtım 3 legendary 1i golden
    1 tanede açılışta verdi toplamda 4
    9 epic
    ilk kez bu kadar şanslıyım.ilk iki legendary 1.pack ve 6.packte çıktı.
  • Yıllardır her expansionda olduğu gibi gene mümkün olan en kötü paket açılımını gerçekleştirdim.
    Free Loa olarak en son çıksın dediklerimden Halazzi’yi verdi.Onun haricinde 40 pack açtım sadece 1 leg çıktı, iyi birşey olsa gene üzülmiycektim ama princess talanji malesef.
    4-5 tanede epic verdi hiçbiri yapmayı düşündüğüm decklerde kendine yer bulamıycak şeyler ve malesef bomboş bir şekilde kaldık gene.
    Heal paladin, odd mage ve dragon warrior yapmayı düşünüyordum ama bu sonuçlarla sanırım yeni exp çıkana kadar anca yaparım hepsini...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 4 Aralık 2018; 22:2:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da dünyanın en dandik loası olan Hir'eek çıktı :(
    Çöplükte bekleycek bir leg daha.
  • Sivridis kullanıcısına yanıt
    Bana da onu verdi açılışta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu az oynamaya başlayınca bana küsmüş herhalde :(
    30 pack de 1 leg çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 12421243124412451246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.