Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Hesabım bu harcanan para belli yarı fiyatına satlıktır bilginize
  • şu an da kart craftlayarak pirate warrior destesi oluşturmayı düşünüyorum yaklaşık 5000 dust gidecek ya da pirate druid mi yapsam o zaman 3600 gidecek. yoksa yeni expansionu mu beklemeliyinm sizce?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Tabii ki yeni exp bekle. Expansiona 4 gün kala deck mi craftlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    pakcleri blizzarddan alacağına telden alaydın bari
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Acıma ortak olun dostlar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 6 Ağustos 2017; 20:49:40 >
  • Bu deathknightların warcraftta hikayesi varmı form değiştirme felan ? bu arada paladin cok cool duruyo,iyi demiyorum bakın boşu boşuna 10 pack açmasaydım belki fırsatım olurdu çıkarmak için, dustlıycağımı sanmıyorum

• Özellikle dk paladin güçlü bir kart gibi duruyor. Ciddi anlamda sıkıntı yaratacak diye düşünüyorum.
  • Paladin DKyı abartmışlar sanki
  • otk olmadigi surece ayda yilda bir ise yarar o ozellik

• paladin kartı geç açıklandı diye güçlü birşey bekliyordum ama bu hali idare eder olmuş.lifesteal ashbringer güzel, horseman doomsayer gibi rakibi oyalar ama zaten çoğu kişi paladine masada kart bırakmıyordu.masaya 4x horseman dolduracak kadar oyuna hakim olan zaten kazanır,onun dışında 2 mana 2-2 justicar oynanınca olsaydı diye yakınanlara gönderme olmuş blizzard unutmamış.mekanik olarak değişik ama çok nadir 4x horseman oynayan olur ( kendim bile oynayamadan önce youtube'dan izlerim )
    death knight shaman 2x evolve için 5 mana çok düşük ( tek evolve ya da 2x evolve 7-8 mana olabilirdi )
    kalan hero kartlar açıklandıktan sonra belli olacaktır ama şuanlık mage ve shaman en iyi kartlar.
  • justicarsız ve emperorsuz 4 tane horseman zor. bi de justicarı 6'da çeksen bile oynamaman gerekecek dk oynadıktan sonra atman için.
  • Wildda otk deckleri yapılır fakat rank kasılacak bir kart gibi olduğunu düşünmüyorum.En azından 8 mana yapın da hero poweri kullanabilelim 9 manalık kartlara karşı zaten bir antipatim var.
    Druid hero kartı çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

justicarsız ve emperorsuz 4 tane horseman zor. bi de justicarı 6'da çeksen bile oynamaman gerekecek dk oynadıktan sonra atman için.

benim mesajla alakalı yazdın diye düşünüyorum,
    justicar death knight kartlarla kullanılsa bile etki etmeyecek çünkü sadece basic hero power için kullanılıyor.justicar ile yeni hero power özellikleri açıklandığında çoğu kişi paladin için 2x1-1 yerine neden 1x2-2 değil diye yazmıştı ordan hatırladım.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    wild oynamama rağmen ne karşıya geliyor ne ben oynuyorum unutmuşum onu. hero powerden yararlanadan deste olarak shadow-reno priest ve renolock oynadığımdan pek justicarlık işim olmuyordu.
  • Paladin midrange-curve devam edicek gibi görünüyor. Yeni kartları birbiriyle sinerjik bence gayet oynanabilir olmuş. Divine shield+lifesteal tehlikeli.

Druide eski esnek yapısını geri kazandırmışlar. Ama kartlar fazla zayıf geldi bana. O tauntları geri çağıranı atana kadar yaşar umarım.

Deathrattle hunter hem zevkli hem güçlü bir deste olacak diye tahmin ediyorum. Özellikle wild için. Standartta daha çok secret hunter görürüz bence.

Freeze mage artık bekleyip bekleyip tek atan değil curve tutturup trade yapan bir deste arkadaşlar.

Priest güzel kartlar alıyor. O hero kartı gayet güçlü bak bekleyin görün. Hem +5 minyonları yok ediyor, hem 5 zırh kazanıyor hem de hero poweri yeniliyor. Hatta kalan 2 mana ile tekrar yenileyebilir de. İnanılmaz bir temposwing.

Rogue çok zevkli bir oyun tarzı kazanıyor. Bu tur varım öbür tur yokum. Immune falan da var işin içinde rogue kendi işini kendi yapacak anlaşılan.

5 manaya böyle bir hero kartı... Tam shamana yakışır bir kart. Ayrıca freeze sinerjileri de korkutuyor.

Discard warlock hiç umut vaad etmiyor. Muhteşem bir hero kartı yapmazlarsa seneye görürüz ancak.

Patron warrior geri döndü! Ama içinde patron yok.

Ah şu agronun fişini bir çekseler oyun okadar zevkli bir hal alacak ki...

Üşenmeyip her klasla ilgili gözlem/öngörülerimi yazdım. Bakalım kaç tanesi tutacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuIminata -- 7 Ağustos 2017; 1:26:14 >

• Arkadaşlar pack açınca leg çıkma durumu nedir devam ediyor mu açıklayacak var mı ayrıca 2k dust bana gelmedi neye göre geliyordu

• Kısa süre önce siteden yapılan resmi bir paylaşım ile her setin ilk 10 paketinden 1 legendary çıkacağı açıklandı. 10pack olayı bu.

2k dust dedikleri de, bu 10pack olayı bazı oyuncularda sıkıntı yarattı ve 10 paket açmalarına rağmen legendary çıkaramadılar. (MESELA BEN) onlara teselli olarak 2000 dust gönderildi. Eğer 10ar tane paket açıp legendary almadıysan ve 2000 dust gelmediyse, destek ekibine mesaj atıp şansını deneyebilirsin. Benim yaptığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuIminata -- 7 Ağustos 2017; 10:52:3 >
  • 3 Classic pack daha açtım belki cıkar diye gene rare sadece,ticket attım bakalım 2000 dust için,umarım yollarlar baya zarara girdik yoksa :)
    EDİT:Cevap geldi 10 packde bir leg garantisinin yeni patchle birliklte geleceğini 2-3 gün önce yaşananların bug olduğunu ve düzeltildiğini söyledi,sadece ilk gün bu sorunu yaşayanlara yönelik yollamışlar 2000 dustu,benim gibi açgözlülere yokmus kısaca hiç hoş olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 7 Ağustos 2017; 12:31:53 >
  • Şu büyü attıkça hero power ı yenileyen 3-4 lük legend kartla Paladin horseman i iş yapabilir.
  • 
Sayfa: önceki 10481049105010511052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.