Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzelmiş, inşallah güzel hero cardlar verir.
  • Dreadsteed e nerf gelmiş elinde olanlar 400 toz için kırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 9 Ağustos 2017; 16:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke biri pirate kartlarıyla alakalı bir bug bulsa. Onları da 2 saat içinde törpüleseler.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Really?

• bu 10 seferde 1 leg olayi 1 kez icin mi gecerli yoksa hep bu sekilde mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

bu 10 seferde 1 leg olayi 1 kez icin mi gecerli yoksa hep bu sekilde mi olacak?

Hep olacak

• Saati cuma sabah 3e alınca packler açılabilir oluyor muhtemelen o saatlerde gelir bug falan bulunmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 9 Ağustos 2017; 20:31:13 >
  • Knights of the Frozen Throne u pre-order almaya değer mi 3200 coin var 32 pack açarım. 50 lik pre-order ı alayım mı acaba? Siz ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Hep olacak

İlk açtığın 10 packte 1 leg çıkacak sonra normale dönecek diye biliyorum ben.
  • Dust ne durumda peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duyuru yapmışlar türkiye saatiyle cuma sabah 6da. İyice b.kunu çıkardılar artık eskiden 2-3 gibi çıkıyordu hiç olmazsa packleri açıp takılıyorduk biraz. Asya bile daha önce EU'dan...

https://us.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/20758656884
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

Dust ne durumda peki?

4000 dust var
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Hep olacak

İlk açtığın 10 packte 1 leg çıkacak sonra normale dönecek diye biliyorum ben.

Emin misiniz artık hep öyle diye biliyorum. Hatta 22 pack açtım geçenlerde gelen bu değişiklikle 2 leg çıktı biri golden.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    yanlışınız var hocam sadece ilk 10 packte 1 leg çıkacak , sizinki şansınızdan dolayı öyle çıkmıştır muhtemelen.
  • Alırsan rahatlarsın aslında ama hem dust hem pack yeterli olur gibi. Ama para durumunda sıkıntı yoksa alabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynefaynel

yanlışınız var hocam sadece ilk 10 packte 1 leg çıkacak , sizinki şansınızdan dolayı öyle çıkmıştır muhtemelen.

Bende diyordum blizzard adam oldu cömertleşti kart oyunu rakipleri artınca ama nerdee,yine açıcaz 50 pack çıkıcak 1 2 legend anca. Ulan blizzard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 9 Ağustos 2017; 23:32:58 >
  • Bu arada valve yeni çıkacak olan kart oyununu duyurdu dotanın kart oyunu çıkacakmış önümüzdeki sene, bu sefer hearthstone için ciddi bir rakip geliyor gibi :)
  • Lynefaynel L kullanıcısına yanıt
    belki ruskiler oynar. hs son zamanlarda çok event yaptı duplicate leg çıkmaması, ilk 10 packte 1 leg ve 2x gold free arena vs. blizzard zaten çok fanboyu olan bir firma bunlarla oyuncu kaybetmediler hatta daha çok çektiler bırakanları.
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum bu konuda, HS son zamanlarda oyuncu kaybediyor ve oyuncuların isteklerine kulak vermedikleri sürece de kaybetmeye devam ediceklerdir. Artık çoğu kişi sadece görevleri yapıp çıktığını söylüyor ( Ben de dahil ) Bakıyorsunuz pack fiyatları çok uygunmuş gibi fiyatlarını arttırdılar . Oyuncular rng kartları yeter artık gelmesin dedikçe halen rng dayalı kartlar çıkıyor. Oyundaki dengesizlik git gide artıyor . Oyunun çok fazla negatif tarafı var fakat ciddi bir rakip olmadığı için halen HS zirvede şuan. HS son zamanlardaki event atağı rakiplerin çoğalmasından dolayı oyuncularını kaybetme korkusu
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Alakası bile yok, yıllardır oynadığım hesabıma 3-4 günde 1 görev yapmaya giriyorum sadece. Çoğu eski oyuncu da böyle.
  • 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.