Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Shaman'a deathlord gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir sorum olacak benim laptop heartsone için pembe ekran hatası veriyor var mdıır bunun bir çözümü her şeyi denedim düzeltemedim bir türlü.
  • akino A kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal sürücü kaynaklı.

• is.mail kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_793/tt.htm
  • nextwait N kullanıcısına yanıt
    SÜPERSİN
  • devolve, sw pain falan yiyince -3 manayla 4. turda totem bile atamazsın
  • Golden hogger geldi dustliyim mi sizce yoksa kalsın mı :D

• Expansion çikiş tarihi 10 agustos olarak açiklandi .

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Golden hogger geldi dustliyim mi sizce yoksa kalsın mı :D

Çok kart eksiğin varsa dustla gitsin. Fakat az eksiğin varsa koleksiyonunda tutabilirsin, pek fazla beklentin olmasın, sadece koleksiyonunu zengin gösterir.
  • herkes havaya girmiş ama su 1 manaları yok eden kart kendi elindeki kartları yok ediyor rakiptekileri değil.
    yani şimdilik jade druide bişey olduğu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Çok kart eksiğin varsa dustla gitsin. Fakat az eksiğin varsa koleksiyonunda tutabilirsin, pek fazla beklentin olmasın, sadece koleksiyonunu zengin gösterir.

Kart eksiğim yok ama yinede dustladım yeni gelen expansionda kullanırım. Birde archmage antonidas craftlasam mı diye düşünüyorum. Normalde secret ve control burn mage destelerimde ona gerek yoktu medivh alexli desteden bahsediyorum fakat freeze mage oynamayı düşünüyorum sizce değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

herkes havaya girmiş ama su 1 manaları yok eden kart kendi elindeki kartları yok ediyor rakiptekileri değil.

destroy 1 cost spell in both hands and decks,diyor kart açıklamasında.

yani 1 oyuncu oynadımı,iki oyuncudaki bütün 1 mana büyüler yok oluyor ( destede ya da hazırda olan farketmiyor )

jade druid'e karşı oynamayı hiç sevmiyordum.stonehill defender'lar ve getaway kodo ile oynayabildiğim kadar sunkeeper tarim oynuyordum,başka türlü olmuyor.

control paladin ile oynarken karşıma herhangi bir control destesi geldiğindeki o uzun oyunu,face rush destelerine tercih ederim.

son olarak paladin warrior priest control desteleri daha çok oynanır diye bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Kart eksiğim yok ama yinede dustladım yeni gelen expansionda kullanırım. Birde archmage antonidas craftlasam mı diye düşünüyorum. Normalde secret ve control burn mage destelerimde ona gerek yoktu medivh alexli desteden bahsediyorum fakat freeze mage oynamayı düşünüyorum sizce değer mi

Hem classicte olması hemde mekaniği bakımından her zaman metada yeri olacak bir kart. Mage oynuyorsanız kesinikle craftlayın.

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Çok iyi olmasa da kullanılabilir bir kart. Blizzardda ilerleme var.

• en kötü hero kartı bence

• raza+lyra ile birlikte çok güzel kullanımları olacağını düşünüyorum
  • Priestin yeni karti oyunu bozar dedi dersiniz. Ekstra bir buyuk removal daha(Board clear bile olabilir) hero powerinin bi ozelligi yok tek ozelligi 2 kart attiginizda bedava fireball 4 kart attiginizda bedava pyro atiyosunuz. (Raza ile) burada sunu diyebilirsiniz her el 2 kart atabilecek misin? Fakat sorun su siz 3 tur bedava fireball atarsaniz bu hero powerla zaten oyunda cok one gecmissiniz demektir. Priest gibi attigi her kart nerdeyse kart ceken bir class icin bu mukemmel bir hero power. Pingi tradei burstu olmayan bir classa aradigi herseyi veren bir hero power olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

herkes havaya girmiş ama su 1 manaları yok eden kart kendi elindeki kartları yok ediyor rakiptekileri değil.

Karsi tarafida yok ediyor

yok ettigi kartlar arasinda inner fire, evolve gibi onemli kartlar ve tum paladin secretlari var (secret paladinden ne cekmistim ne kadar vursalar azdir ) guzel bir tech karti hatta bazi matchup lari direk kazandirabilecek bir kart olmus

• death knight kartları genel olarak fiyasko. shadowform vardı zaten kimse oynamıyor. raza oynamak için renosuz reno priest yapılacak ama her karttan 1 tane olduğu için kararsız bir deste olacak. bir de 8 manaya gelene kadar ölmemesi gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

death knight kartları genel olarak fiyasko. shadowform vardı zaten kimse oynamıyor. raza oynamak için renosuz reno priest yapılacak ama her karttan 1 tane olduğu için kararsız bir deste olacak. bir de 8 manaya gelene kadar ölmemesi gerekiyor

Ben de aynı fikirdeyim.Priest herosunu beğenmedim wild modda zaten shadowform + beardo ile spell başına 3 damage yapıyordum en azından hero power 3 olsaymış 8 manaya değermiş.
  • 
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.