Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolento kazanır demiştim. Güzel oldu bu haber

Pirate Warrior cidden çöp olmuş. Ben mi oynayamıyorum bilmiyorum ama rank 18'den ileri gidemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Kolento kazanır demiştim. Güzel oldu bu haber

Pirate Warrior cidden çöp olmuş. Ben mi oynayamıyorum bilmiyorum ama rank 18'den ileri gidemedim.

Pirate warrior çoğu sitede hala tier 1 de. Geçen sezonda rank 7 de 8 de hala kullanılıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pw hala çok güçlü dün pw için iyi matchuplar gelince 5 oyun attım 5 win rahat winstreak rank 10 olup bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

pw hala çok güçlü dün pw için iyi matchuplar gelince 5 oyun attım 5 win rahat winstreak rank 10 olup bıraktım.

Secret mage ve mid range paladin sizce nasıllar

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    paladin iyi secret mage yerine freeze oynuyordum quest rogue'a karşı nova blizzard çok iyi oluyordu artık quest rogue gittiğine göre o da iş yapar.
  • quote:

paladin iyi secret mage yerine freeze oynuyordum quest rogue'a karşı nova blizzard çok iyi oluyordu artık quest rogue gittiğine göre o da iş yapar.

Bende geçen sezon midrange le oynadım çok keyif aldım bu sezonda onla devam ederim diyordum. Secret mage de yeni kurdum oynaması çok keyifli. Umarım şu expansiondan sonra deste çeşitliliği artarda rankedda aynı desteleri görüp durmayız

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:32:46 >
  • Arkadaşlar bu şaman sadece benimi rahatsız ediyor 10 maçtan 8i şaman geliyor hepsi aynı deck yenemiyorum hiçbir clasla her oyun lose alıyorum karşıma şaman gelince earlysi op latesi op
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Arkadaşlar bu şaman sadece benimi rahatsız ediyor 10 maçtan 8i şaman geliyor hepsi aynı deck yenemiyorum hiçbir clasla her oyun lose alıyorum karşıma şaman gelince earlysi op latesi op

Evolve shaman mı? Yendiğim zamanlar oldu benim yenilmez değil ama güçlü bir deste ve şuan metada baya iş görüyor o yüzden popüler. Minionlarını ve totemlerini bırakmayın sahada. Alan kontrolü fazla olan deckler control mage ve mid range paladin gibi bu konuda zorlanmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 12 Temmuz 2017; 19:23:40 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Midrange hunter en ucuz deste hocam şaman'a rahat karşı koyup oyunu domine edebiliyor. Late kalırsa çok zor. Ben şu sıralar quest warrior oynuyorum wild'da evolve'leri kullanmalarını bekledikten sonra board clear yapıyorum, gerisi geliyor zaten. Son olarak tavsiyem Burn mage. Harbiden oynaması'da çok zevkli durdurulması'da çok güç gibi 3 tane pyro ile oyun kazanıyor şansına gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

Midrange hunter en ucuz deste hocam şaman'a rahat karşı koyup oyunu domine edebiliyor. Late kalırsa çok zor. Ben şu sıralar quest warrior oynuyorum wild'da evolve'leri kullanmalarını bekledikten sonra board clear yapıyorum, gerisi geliyor zaten. Son olarak tavsiyem Burn mage. Harbiden oynaması'da çok zevkli durdurulması'da çok güç gibi 3 tane pyro ile oyun kazanıyor şansına gelirse

Burn mage çok keyifli bende standartta oynuyorum onunla

• Mid range paladin de şansınıza mulligan da yüksek manalı kartlar gelip ilk ellerde oynayamayınca ne yapmak lazım? Var mı tavsiye

• shaman bu arada hunterı yok ediyor yanlış tavsiye vermeyelim. maelstorm portal 1/1 kediler için ve bufflanmış beastler için de devolve. board spamlayan evolve shamanın boardunu hunter asla temizleyemez.
  • quote:

shaman bu arada hunterı yok ediyor yanlış tavsiye vermeyelim. maelstorm portal 1/1 kediler için ve bufflanmış beastler için de devolve. board spamlayan evolve shamanın boardunu hunter asla temizleyemez.

Hocam bende bir tavsiye alayım sizden. Mid range paladinde mulliganda elinize yüksek manalı kartlar gelirse ve ilk turnlarde kart oynayamazsak ne yapmalı? Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    midrange destenin esprisi o zaten. yüksek mana kartları çekmeyeceksin mulliganda görünce de yollayacaksın. bazı matchuplarda özellikle tutulacak kartlar var ben mesela wildda mid pala oynarken prieste karşı equality tutuyorum yüksek hpli minionlar için. 8 dropları çıkardım iyi de oldu dragon priestler benden önce tirion oynuyordu. ama wildda çok aggro var o yüzden standartta tirionsuz paladin oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 13 Temmuz 2017; 9:6:10 >
  • Sizce midrange murlock paladinde 2 steed bir 1 equality mi olmalı yoksa 1 steed 2 equality mi olmalı

• sano kullanıcısına yanıt
    yetmez ama idare eder
  • bugünlerde devam eden "mid-summer fire festival" sonrası ve yeni expansion frozen throne öncesi yeni bir 3 haftalık etkinlik, "frost festival" duyuruldu. açıklamaya göre üç hafta boyunca her hafta bir ücretsiz arena giriş hakkı verilecek, arenaya taban 1 win ile başlanacak ve oynanan her 3 arena maçı için bir frozen throne kart paketi kazanılacak. bütün bu katılımı ödüllendiren etkinlikler ile team 5 son vakitlerde oldukça olumlu bir çizgi izlemekte gibi görünüyor.

dipnot: ve son patch ile beraber oyun artık kapatırken çökmüyor!

kaynak:http://www.hearthpwn.com/…of-the-frozen-throne-card

alıntı: ekşisözlük - sweg

• Blizz bu aralar çok cömert davranıyor kafalarına taş mı düştü acaba bugün 200 goldluk görev geldi festival boostu ile şimdide bu festival bitince bir başka festival falan diğer kart oyunlarının gelmesiyle oyuncusu sayısı düşmüş belli herkesi geri kazanmaya çalışyorlar
  • Bir sürü ciddi rakip belirdi. Gwent, Elder Scrolls Legends, Shadowverse, Smite'ın kart oyunu falan filan derken pabuç pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 10331034103510361037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.