Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Triloggy

Lifesteal ile control deckler baya bi artacak ama yine her yer jade deck dolacak gibi ama görcez artık

Artsın hocam. Aggro destelerden iyidir yinede. Ben metada ki her aggro desteyi kurdum ama yinede mid range paladinle oynuyorum. Aggro desteleri kullanmayıda sevmiyorum kullananlarada ayrı bir sövüyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

elder scrolls legends nasil bir darbe vurduysa blizz en guclu kozu lich kingi saldi piyasaya

dk classı gelmedi ki en güçlü kozu olsun
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Dk classida bahsettigim koz temasi icinde

• Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Sizce hangi packten ilerlemeliyim ?
  • Android uygulaması için önsipariş ne zaman açılır

• bence bu lifesteal olayını metadan iyice düşen hatta kaybolan warlock için getirdiler ve warlock'un death knight versiyonunda kesinlikle lifesteal tarzı bişey olacak. umarım iyi bişey olur da wildda renolockta da oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

bence bu lifesteal olayını metadan iyice düşen hatta kaybolan warlock için getirdiler ve warlock'un death knight versiyonunda kesinlikle lifesteal tarzı bişey olacak. umarım iyi bişey olur da wildda renolockta da oynarız.

Aynısı benim de aklımdan geçti. Bu arada önsipariş telefon için ne zaman açılır biliyor musunuz? Google play Storedan almayı düşünüyorum

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de nefret ederim aggro decklerden sırf aggrodan bunaldığım için wild mod oynamaya başladım en azından deathlord sludge belcher antique healbot derken karşılık verme şansım oluyor

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ben ön siparişle almayacağım. çıkınca android üzerinden 15 tane belki alırım.
  • quote:

Hocam ben de nefret ederim aggro decklerden sırf aggrodan bunaldığım için wild mod oynamaya başladım en azından deathlord sludge belcher antique healbot derken karşılık verme şansım oluyor

wild nasıl olsa oynamam diyerek wild kartları dustlamak gibi bir aptallık yaptım standartta metada olan her decki kurdum hepsinide aktif olarak oynuyorum quest rogue hariç. Fakat hep aynı destelerin dönmesinden gına geldi. Karşıma hero geldiğinde daha ilk kartı oynamadan hangi desteyi kurduklarını tahmin ediyorum. Umarım şu yeni expansionda çeşitlilik artar.

• ben çok beğenmedim bu hero olayını şahsen,oyun çorbaya döndü

• Oyunu nasıl daha kötü yapabilirler diye düşünüyordum, bulmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 7 Temmuz 2017; 22:13:59 >
  • Aynen öyle. O kadar itici bir hal aldı ki günlük görevleri bitirmek için bile açıp oynayasım gelmiyor. Wild modda çok fazla deste olduğu için counterlama olayı silikleşti. Standart da loot crate gibi oldu o sezon ne belirlenirse onu oynuyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

wild nasıl olsa oynamam diyerek wild kartları dustlamak gibi bir aptallık yaptım standartta metada olan her decki kurdum hepsinide aktif olarak oynuyorum quest rogue hariç. Fakat hep aynı destelerin dönmesinden gına geldi. Karşıma hero geldiğinde daha ilk kartı oynamadan hangi desteyi kurduklarını tahmin ediyorum. Umarım şu yeni expansionda çeşitlilik artar.

Umarım hocam benim de tek dileğim o şu anda

• son 2 turnuvadır thijs pavel derken sürekli 1 pack alıyordum bu sefer zar zor da olsa neirea ile 2 pack garantiledik bence finale kadar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 8 Temmuz 2017; 17:17:8 >
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Her sene 1 pack alsam da yine bu sene de kolentoya verdim 2 pack aldım şimdilik 2 de kalsa bile 2 pack 2 packtir

• Nerden öğrenebilirim kaç pack aldığımı muzzy demiştim ?
  • Ak Sakallı Nene kullanıcısına yanıt
    1 Pack kazandınız. Muzzy ilk turda elendi.

Ben de sevimli olduğu için Muzzy demiştim. Ya Hoej ya Muzzy diye düşünüyordum, biri ilk turda elendi diğeri finale çıktı. Oyunun bu kısmı bile coin flip yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

1 Pack kazandınız. Muzzy ilk turda elendi.

Ben de sevimli olduğu için Muzzy demiştim. Ya Hoej ya Muzzy diye düşünüyordum, biri ilk turda elendi diğeri finale çıktı. Oyunun bu kısmı bile coin flip yahu.

Bu turnuva mı? Nerden takip ediyoruz ve pack kazanma olayı nasıl oluyor turnuvadan

• hoej kazandı. oy vermediysen artık çok geç. hoej seçenler 4 pack aldı sanırım kolento seçenler de 4 alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 9 Temmuz 2017; 13:58:48 >
  • 
Sayfa: önceki 10311032103310341035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.