Şimdi Ara

HDP İstedi, Askere Göktürkçe Yazı ve Semboller Yasaklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
0
Favori
13.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

diğerinin ermeni yada kürt sembolleri takmasına izin varmı tabiki yok o yüzden hepsinin yasaklanması normal orası askeriye çocuk parkı değil iyi sen chp atatürk arması koy bende akp fsm arması koyuyım sonra askerde bol bol kavga edelim oh ne güzel dünya...

Adı üstünde Türk Silahlı Kuvvetleri

Hun imparatoru Mete'nin kurduğu teşkilat.

Tabiki Türk arması olacak.

Atatürk arması olacak. Adı üstünde ne mutlu Türküm diyene.

Ermenistan'la Tsk'nın bağı nedirde Ermeni apoleti takılacak boş boş konuşuyorsunuz.

Sizin dediğiniz şey Ben Gs forması giyerken Gs apoleti takmam yasaklanıyor. Böyle saçmalık olabilirmi? Hiçmi askerin moralini düşünmezsiniz siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kraven kullanıcısına yanıt
    70+ sene türküm doğruyum çalışkanım deddirttin zorla, tamemen türklük yüceltilmesi olan nutuk okuttun meclis yeminin bile halen türklük üstüne bir türk olmayan bir vatandaşa türküm demesini şart koştun bir dayatma yapmasaydın ne yapçaktın acaba çok merakediyorum

Orijinalden alıntı: herscher

quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

Lan Göktürkler olmasa İslam bile olmazdı.Şerefsizler!

Git tarihi okuda gel. İslamiyet Türklere zulüm edilerek kabul ettirilmiş bir şeydir. Göktürklerin Tengrisi vardır. 2 dakika okuyun be 2 satır fazla değil

Türklere zorla bir şey kabul ettiremezsin. İyi araştır kafadan uydurup insanları yanlış yönlendirme.

• Alparslan Türkeş

HDP İstedi, Askere Göktürkçe Yazı ve Semboller Yasaklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 29 Eylül 2017; 15:14:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pcwolf28

@sistemli adam

Gelsene bi buraya...

O anca CHP konularına damlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

70+ sene türküm doğruyum çalışkanım deddirttin zorla, tamemen türklük yüceltilmesi olan nutuk okuttun meclis yeminin bile halen türklük üstüne bir türk olmayan bir vatandaşa türküm demesini şart koştun bir dayatma yapmasaydın ne yapçaktın acaba çok merakediyorum

Beğenmiyorsan git ülkenin adı TÜRKİYE

ama inglterede yaşayan bir türk ne mutlu inglizim diyene, yada her asker ingiliz doğar, yada ingilizm doğruyum çalışkanım demiyor zaten zorla dedirtseler dünyayı başta siz ayağa kaldırırsınız ordaki türkler gavurlaştırılıyor diye...meraketme benim soyum has türk ama yapılan yanlışları görmüycek kadar kör değilim..ha o yanlışlardan geldiğimiz noktada bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2017; 15:53:29 >

italya fransada inglitere var...ordada yaşayan başka ırklar var...

ama inglterede yaşayan bir türk vatandaş ne mutlu inglizim diyene, yada her asker ingiliz doğar, yada ingilizm doğruyum çalışkanım demiyor zaten zorla dedirtseler dünyayı başta siz ayağa kaldırırsınız ordaki türkler gavurlaştırılıyor diye...meraketme benim soyum has türk ama yapılan yanlışları görmüycek kadar kör değilim..ha o yanlışlardan geldiğimiz noktada bu..

Yanlışın başı sensin kusura bakma

ama inglterede yaşayan bir türk ne mutlu inglizim diyene, yada her asker ingiliz doğar, yada ingilizm doğruyum çalışkanım demiyor zaten zorla dedirtseler dünyayı başta siz ayağa kaldırırsınız ordaki türkler gavurlaştırılıyor diye...meraketme benim soyum has türk ama yapılan yanlışları görmüycek kadar kör değilim..ha o yanlışlardan geldiğimiz noktada bu..

Bu kadar cahil olup bilmediğin konularda nasıl böyle ahkam kesiyorsun bravo doğrusu. Hakikaten bravo. Alman'ın Fransız'ın ne kadar milliyetçi olduğundan haberi olmayan herif gelmiş, burada ders veriyor aklınca. Ulan oradaki zorlamalar buraya rahmet okutur, biraz kafanı kaldır bari. Ayrıca o her asker bilmem ne doğar değil, her Türk asker doğar. İkisinin arasındaki farkı idrak edemediğin için böyle zırvalıyorsun zaten...

• Kırgızistanın sembolleri bizimle ilgisi yok

cevap vermeyince hemen hakaretler, evet milliyetçiler bana bir örnek verirmisin ırki bir tanımı zorla söyleten gelişmiş ulus örneği bekliyorum?? sen ilk once milliyetçilik ne onu öğren...ırkı tanım üstünden diğer ırkları birleştiren dünya üstünde bir ülke dahi yok ha, onu sadece sen yapmaya çalıştın zaten mayada tutmadı doğunun çoğunluğu kendini türk filanda hissetmedi..okey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Eylül 2017; 16:10:38 >

Orijinalden alıntı: aslanoto

Kırgızistanın sembolleri bizimle ilgisi yok

HDP İstedi, Askere Göktürkçe Yazı ve Semboller Yasaklandı

Kırgız sembolleriymiş...

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Eşitşik ilkesi gereği doğru bir karar verilmiş.

Şimdi Arap bir vatandaşımız çıkıp “Ben Arapça semboller takıcam” dese

Veya Süryani bir vatandaşımız “Ben Süryanice semboller takıcam” dese,

Veya bir Rum vatandaşımız çıkıp “Ben Rumca harfler takıcam” dese izin vermezsiniz. Ama nedense Göktürkçeye pozitif ayrımcılık yapılıyor.

Bu nedenle ya bütün sembollere/dillere izin vereceksiniz ya da hiçbirine.

Aşırı saçmalamışsın, öyle böyle değil. Türk ordusu olduğu için Göktürkçe'ye ayrımcılık yapılması normal. Sizin gibilere kalsa, memlekette Türklük ile ilgili her şey ayrımcılık, faşizm, vs.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yarin savas ciksa kurtlere ermenilere sirtini rahatca donebilecegini mi saniyorsun. Bizi bu ulkeden sogutunca seni kurtler mi koruyacak saniyorsun... Hdp birliginde savasirsin umarim savas cikinca,,.

cevap vermeyince hemen hakaretler, evet milliyetçiler bana bir örnek verirmisin ırki bir tanımı zorla söyleten gelişmiş ulus örneği bekliyorum?? sen ilk once milliyetçilik ne onu öğren...ırkı tanım üstünden diğer ırkları birleştiren dünya üstünde bir ülke dahi yok ha, onu sadece sen yapmaya çalıştın zaten mayada tutmadı doğunun çoğunluğu kendini türk filanda hissetmedi..okey..

Allah akıl fikir versin. Yaşın da daha genç aslında, fazla büyümeden aldırabiliriz, daha fazla büyümeden kurtulmak lazım.

• quote:

Çok şükür bugün de saçmaladığını gördüm. Teşekkür ederim.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• Sembol olarak ay ve yıldız yeter, biz İslam ile müşerref olduktan sonra daha eskiye dönmek, orta asya inancına dönmek irtica olur yanlış olur.

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Eşitşik ilkesi gereği doğru bir karar verilmiş.

Şimdi Arap bir vatandaşımız çıkıp “Ben Arapça semboller takıcam” dese

Veya Süryani bir vatandaşımız “Ben Süryanice semboller takıcam” dese,

Veya bir Rum vatandaşımız çıkıp “Ben Rumca harfler takıcam” dese izin vermezsiniz. Ama nedense Göktürkçeye pozitif ayrımcılık yapılıyor.

Bu nedenle ya bütün sembollere/dillere izin vereceksiniz ya da hiçbirine.

Onlarla eşit değiliz ki.

Biz asli kurucu Türk milletiyiz onlar ise azınlık..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.