Şimdi Ara

hdmi yerine ypbpr kablo kullansam nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR SORUNU HEMEN HEMEN HERKES BİLİYOR (SORUN:http://resim.donanimhaber.com/m_19608765/tm.htm) BUNU YERİNE NASIL BİR KABLO ALMAM GEREKLİ TV MİN YPBPR GİRİŞLERİ VAR BU GİRİŞ NE OLUYOR BİR UCU HDMİ DİĞER UCU YPBPR ALSAM NASIL OLUR HDMİ GİBİ GÖRÜNTÜ ALABİLİRMİYİM BENİ BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM HOŞÇAKALIN...

• Ne gerek var arkadaşım hdmiden componente çevirmeye.Direk komponent kablonu tak ve oyna.Hdmiden çevirsende hiçbir şey farketmeyecek komponent kablo ile aldığın kalitenin aynısını alacaksın nihayetinde.
  • HDMI(digital) YPBPR(analog) çözünürlükte fark etmez ama analog görüntü alırsın
  • ben sony orijinal 24 altin kaplama kullaniyorum gayet guzel
    720p
  • Arkadaşlar elbetteki hdmi o kadarrr ama arkadaşın sorduğu soru bu deyilki.İyi okusun lütfen yanlış anlayanlar soruyu.Arkadaşın tvde hdmi yok bir defa nasıl olurda en iyisi hdmidir sende hdmi bağla diyebiliriz.Hdmiden komponente çeviren kabloyu alana kadar normal ps2 komponent kablosu ile kullansa bile aynı kaliteyi alacak.Ha komponente hdmi çıkış üzerinden çevirme yapmışsın ha zaten komponent çıkmak üzere atanmış çıkıştan direk component almışsın ne farkederki?rkadaşımızın tvde hdmi giriş olsaydı o zaman elbetteki hdmiden şaşma derdik.
  • ben önceden ps3 ü ypbpr kablo ile bağlamıştım 1080i de sonradan bağladığım hdmi kablodan daha iyi görüntü veriyordu.hdmi da yakından bakarken ps3ün menüsünde gezinirken çizik çizik kayma görüntüleri ortaya cıkıyor hdmi niye kötü görüntü veriyor anlamadım hemde en iyi kabloyu aldım lcdnin arkasında girişlerin hepsini altın kaplama yapmışlar bi hdmi da öle değil hdmi inda kablosunu altın kaplama aldım ama ypbpr kablo daha iyiydi bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 16 Aralık 2007; 13:50:33 >
  • HDMI(digital) YPBPR(analog) CEVİREN KABLOYUN NERDEN ALIRIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş çeviriciye gerek yok sen direk ps3 için YPBPR kablo al, ps2 için olan kablloda olur
  • BULAMADIMKİ BEN HDMİ ALICAM PS3 BUNU YPBPR KULLANIP TV BAGLIYACAGIM
  • BUNUN Bİ TARAFI HDMİ OLAN YOKMU KARDEŞ
    VE TÜRKİYEDE SATAN BİR FİRMA VARMI
  • Yav kardeş bir tarafının HDMI olması sana bir fayda sağlamaz ki sonuçta analog görüntü alacaksın zaten HDMI olsa görüntü de alamayabilirsin sen alacaksan bu kablodan al, Türkiye de sahibnden ve gittigidiyordan bak ama fiyatları tuzlu olur ona göre
  • YA TV HDMİ SORUN VARDA ONDAN
  • Çeviren kablo almana gerek yok. PS3 için satılan component kablodan al. HD görüntü alırsın.
  • O VAR BENDE ONLA HDMİ DEGİLDE TV NORMAL SCART GİRİŞİNDNE GÖRÜNTÜ VERİYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.