Şimdi Ara

HDD Sentinel Bedava!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hard disk ya da SSD niz var ise bu muhteşem programı mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim: Bugüne özel bedava
    Kampanya bitene kadar yandex diskten indirebilirsiniz, sonrasında linki sileceğim. Haksızlık olmasın diye.

edit: Kampanya bitmiştir.Linkler kaldırıldı.

Program şu işe yarıyor:

Harddiskinizin sağlık durumu hakkında bilgi vererek, ne kadar ömrü kaldığını hesaplıyor sizde böylece önemli dosyalarınız yedekliyorsunuz. 9 yıldır kullanıyorum. Tek kelime ile muhteşem
    Ayrıca bilgisayarınız aldığınızdan beri kaç saat kullandığınızı da söylüyor.

Giveaway of the Day
    Giveaway of the Day - free licensed software daily
    https://www.giveawayoftheday.com

www.hdsentinel.com
    Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring
    https://www.hdsentinel.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 23 Haziran 2018; 16:53:51 >

• Adam birşey paylaşmış. Yararlan veya yararlanma. İnsanları birşeyler paylaşmaya tövbe ettirirsiniz.
    Asıl senin gibilerin utanması lazım. Adam hırsızlık mı, tecavüz mü, yalan, dolan, dolandırıclık mı yapmış?
    İşine gelmeyen kullanmaz ama istemiyorsan bu konudan gidersin. Hala yorum yapmaya devam ediyorsun.
    bu kadar densiz dengesizlerin kendisi utanmaz arlanmaz olup karşısındaki kendisi gibi gören tiplerin bu forumda işi yok. bu utanmaz herifi şikayet edecektim sistemde daha önce şikayet edildiği belirtildi. sayın adminler bu ve bunun gibi tiplerin forumdan süresiz layın. adamı dinden imandan çıkartır bu tiptitipler.
  • Gardaş ne ola ki bu (google yazmaya üşendim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Gardaş ne ola ki bu (google yazmaya üşendim)
    Hdd nin ne kadar ömrü kaldığını söylüyor. Sağlığı hakkında bilgi veriyor.
  • vay canına karamba karambita
  • HDD'nin ömrü sürprizdir, her an bozulabilir, kaybolabilir vs. HDD'nin ne kadar yeni olup olmadığına bakmadan önemli dosyalarınızı HER ZAMAN yedekleyin.
  • Ssd için işe yarar bilhiler sunar umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden indircez?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper fırsat işgüzarlara bakmayın onların ağızına da çok gözüne de çok bu forum. Zehir zıkkım olsun kendi adıma açtığım konular sadece eleştiri yapmak için konuşan ekmeksizlere.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Trolleri aldırmayın hocam.
    Üyelik tarihleride yeni bir çoğunun. Bloklayın geçin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha önce de bedava verilmişti haladır vardı bende, merak ettiğim şey şu ; yüzde kaç olunca riskli oluyor artık kullanmak? kaçta değiştirmek lazım diski? harddiskim %100 ssd %88
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

daha önce de bedava verilmişti haladır vardı bende, merak ettiğim şey şu ; yüzde kaç olunca riskli oluyor artık kullanmak? kaçta değiştirmek lazım diski? harddiskim %100 ssd %88
    Sıkını yok. Olunca alarm veriyor zaten. %88 iyi bir rakam.
  • Ben indiremiyorum, hep 404 hatası veriyor nedense. Tekrar dene yazısı çıkıyor ama yine aynı hatayı alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Ben indiremiyorum, hep 404 hatası veriyor nedense. Tekrar dene yazısı çıkıyor ama yine aynı hatayı alıyorum.
    linki tam kopyalayın lütfen:

quote:

http://files3.giveawayoftheday.com/HardDiskMonitoring/HardDiskSentinelStandard501-dn38su.zip?hash=ae3f3345d8bd5c685ba87323368552b3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

Bu mesaj silindi.
    Senin program bedava gidiyor saldır

• Ooo süper. Daha öncede böyle bedava almıştım ama keyi kaybetmiştim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

Bu mesaj silindi.
    Neden utansın ki arkadaşımız? Bir fırsat bulmuş, paylaşmış. Aslında teşekkür etmemiz gerekmez mi?
  • eyw hocam indirdim sdd 5 yıllık olunca merak ettim ömürünü daha gideri varmış. cok sağol
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

Hem verdiğiniz linkten hem de kendime e posta gönderterek bu hatayı alıyorum nedense. Neyse sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Hem verdiğiniz linkten hem de kendime e posta gönderterek bu hatayı alıyorum nedense. Neyse sağlık olsun.
    Sizin için yandex diske yükledim:

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/Uv9sjiCK3YGZAg

Ancak kimsenin hakkına girmemek adına, bu kampanya bittiği an bu linkide silmek zorundayım, onun için lütfen acele edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Süper fırsat işgüzarlara bakmayın onların ağızına da çok gözüne de çok bu forum. Zehir zıkkım olsun kendi adıma açtığım konular sadece eleştiri yapmak için konuşan ekmeksizlere.
    sana hakkımı helal etmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.