Şimdi Ara

hd4870 sogutma izlenimlerim (sivi metal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sifir zimpara ile zimparalanmis hali.

bendeki sivimetal alphacool marka ama coollaboratory markasi cpu/gpu icin olur demis hatta ati nvidia icin hazir pad satiyorlar dedim metal mi metal tamamdir.

Simdi bir de MSI biosu bulduk mu tamamdir.inventus'a selamlar.

edit 08.34: sabah 4 ayazi ss si gosterecektim ama cok degismezdi her halde bu aletler isiniyor vesselam ramlerden mi bilmem! could not.. CLI hatasi filan alinca yattim uyudum surucuyu kuramamisim.basligin bir saat sonra "kutudan cikma 4870 katliami" olmadigi belliydi aslinda cunku katliam olsa sivi metal aksa koksa 04 e kadar windows kuramazdim.foxconn'a ban 1.5 saatte array kurdum.tanitimlardan baslayarak windows kurulumu 9 dakika 34 sn katilimsiz windows.1-2 dakikasi da acilistaki raid zimbirtisina gitti.

not: sivi metal alimunyuma yapisir gpu oyle degil ve coollab firmasi hazir paket satiyor yani yapismaz.soguyunca boya gibi kalir bakir sogutucu uzerinde ve metal parlaticisi ile cikar.4800'ler yaniyor, yeni sogutucu lazim olayina bir de boyle yaklasayim dedim.parcalayin da sivi metal yapin demiyorum as5 surmek gibi degil soyleyeyim.

---------------

bir sene sonraki izlenimlerimi de yazayim okuyup yapayim diyen olur belki.ilk 6-7 ay 870 furmark alan, voltage factory ile 900 mhz oyun oynadigim alet birden degil 2-3 ay hic oc yapmadim sonra yapayim dedim 825 mhz'yi gecmedi.voltaj mi ister biostan mi derken yabanci bir arkadas karti parcala temizle bir bak dedi.actim baktim gpu uzerinde sivi metalin izi bile kalmamis bakir blok emmis resmen hepsini ve uzerinde de bir sey kalmamis.as5 surdum acar acmaz 850 furmark aldi.suc sivi metalin degil sogutucudaki bakir bolumun gravyer peyniri gibi olmasinda.o kadar da zimparaladik ama sunger gibi ayna gibi degil.big type tabanini zimpara metal parlaticisi ile ayna gibi yaptim onda da iz kaliyor mesela ama yutmuyor bunun gibi.as5 surun gecin kisacasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 7 Temmuz 2009; 17:02:07 >

• Gitti güzelim kart :)

Hayırlı olsun kardeş.Darısı bizim başımıza.
  • VAY BE BİR TESTLERİNİ GÖRSEK
  • sıvı metal pek kullanışlı değil ama performansı iyi oluyor ben yine de tercih etmezdim sıvı metali
  • Ben olayı anlamadım yaw. macun performansına mı bakıyor sunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

Ben olayı anlamadım yaw. macun performansına mı bakıyor sunuz?

Aynen. Almamız gereken mesaj ne ?
  • msi biosunu bulsaydim deneyip bakacaktim ama diamond'un XOC 4870 950mhz ye cikabilir dedikleri alet standart sogutuculu geliyor.hadi birazi secme cip olsa cogu biostur ve aynen bu kartlara uygulanabilir.kartin sogutucusu 4850 gibi degil baya okkali 14 tane vida sokmeniz gerekiyor.4870 lerin ozel sogutmalari gelsin diye beklemeyin bosuna belki daha sessiz olur o kadar.macun gumus gibi gorunse de cok ince su gibi.as5 gibi degil.4870 alanlarin/dusunenlerin kafasinda hic sicaklik sogutma bios yok galiba ve zibil gibi butun forumlar bunlari mi anlatiyor?corbada tuz diyeyim kisaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 19 Temmuz 2008; 23:37:31 >
  • Kart hayırLı oLsun...Değerini bil. Bizde o bile yok
  • Çok deli duruyor yaw.
    Sıvı metal operasyonu da başarıyla bitmiş.
    Gözünüz aydın hocam.
  • tecavuz sahnlerini andırıyor
    ilk resimleri gorunce eyvah dedim ama basarı ile sonuclanınca hepmiz(benle oturan 3 kisi) sevindik
  • o sıvı metal kuruyunca bidaha soğutucuyu çıkartmak istediğinizde veya gerektiğinde büyük ihtimal çipte soğutucuile birlikte gelmiycekmi peki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

o sıvı metal kuruyunca bidaha soğutucuyu çıkartmak istediğinizde veya gerektiğinde büyük ihtimal çipte soğutucuile birlikte gelmiycekmi peki :)

+1905 diyorum
  • sıvı metal niye sürdün gpu ya ?dahamı iyi soutuyo??
  • fan olayini sitedeki basliktan kaptim ilk mesaj tren gibi oldu bu da burdan olsun baska da ne yapilir zaten bu konu ile ilgili yeter her halde.

%65

bu bile cok gurultulu default gibisi yok bence ama oyun acmadan once acilabilir boyle ayarli bir fan hizi.

%100

cikarttigi gurultuye degecek bir fark yok ve fm 121 i bastirdi masallah.

su da furmark 790/1000 diyordu kaca tekabul eder bilmem artik.bu 8xaa olayi bizim islemciyi bozdu galiba 3 ghz su anda ya da cool'n quiet mi acik bu furmark boyle mi neyse artik.

• Abi sen işlemciyi değişsene Kısıtlıyodur o kartı
  • yazıp yazıp duruyosunuz biride soruma cevap vermiyo nasıl insanlarsınız yaforum değilmi burası????

sıvı metal ile noluo onu anlamaım dahamı iyi soutuyo?
  • işlemcinin frenlemesi gibi bişi değil sorun tamamen driversal dediğim gibi atı çok iyibi iş çıkarmış 4870 te ama bide şu driverları yapabilse sırfşu driverlar yüzünden kendiş satışlarını baltalatıyor
  • Sıvı metal işe yaramamış anlaşılan.

• işlemciyi anladık ama ramler ne alemde? Ramlere sıvı metal olmaz... çıkarttığın gibi taktıysan o ramler daha cok ısınacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.