Şimdi Ara

HD4770 Piyasada yok nedendir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kard hiçbiyerde kalmamış nereyi arasam yok diyolar nedendir acaba piyasadan kaldırıldımı

• Üretimi durmuş olabilir, bunun yerine 195 YTL'ye gigatek'den 512MB GTS 250 PALİT GREEN alabilirsin, daha performanslıdır ve fizik desğide vardır.
  • HD4770 varken HD5670 alınmazda ondan. ATI de öğrenmiş işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

HD4770 varken HD5670 alınmazda ondan. ATI de öğrenmiş işi.

Bende araştırıyorum, 4770 piyasaya girmezse ya 4670 alıcam ki hepsiburada'da yok nedense, oda olmazsa 5670 almak zorunda kalıcam.
  • Bu karta bi haller olmuş, ati piyasadan çekmiş kartları. Onun yerine 4850'leri aynı fiyattan satacakmış. Bazıları haziranda tekrar gelecek falan diyor.

quote:

Radeon HD 4770 exit a few weeks ago is not easily findable in store. The problem comes from bad outputs at TSMC for this chip which inaugurates an intricacy of engraving in 40 nanometers at ATI. AMD regrets obviously this situation and has just informed us that to compensate for this shortage, it had been decided, with partners ATI, to lower the price of Radeon HD 4850 512 Mo with 99 euros, that is to say the price of Radeon HD 4770! Here is a strong gesture on behalf of AMD which will charm the consumers since the 4850 512 Mo is more powerful than Radeon HD 4770 (see our test). AMD on the other hand did not indicate us when the 4770 will be really available in mass. While waiting, that makes it possible to run out of stocks of 4850 512 Mo at low prices and to make even more badly in Nvidia in this range of price. It should be noted that these price drops already start to be noted in our price gauge. You will be able to check it while following this bond.

• vatan bilgisayardaki görevliye sordum. arkadaş ile 2 bilgisayar topladık, oldukça bilgili biriydi. kendim de donanımdan anlarım yani ucuz bilgisayarcı numaralarını hemen tanırım. arkadaş ile gayet güzel fiyat/performans sistemleri topladık. en son kendim için hd4770 sordum. çok fazla sorulan bir model olduğunu ve atinin artık hd4770 üretmediğini söyledi. ati 5000 serisine yoğunlaşmış. yani alacak arkadaşlar türkiye'de kalan son hd 4770leri alıyor olabilir. exa'da stoklarda olması lazım.
  • Ben geçen hafta exadan aldm ıyıkı almısm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1-2 ay kadar 4670 kullandım hıs ıceQ serisi 1 gb ddr ram li 4670 full hd oynamadığım oyun kalmadı shift -godfather 2 filan baya memnun kaldım ve dx 11 merakı yüzünden SAPPHIRE 5770 aldım fakat powerdanmı kaynaklandı veya 64 bit sisteme dönüşümden dolayımı nedendir full hd oyunlarda godfatherde ufak takıntılar bioshock 2 de ise yeşil çizgiler oluşmaya başladı o yüzden iyi bir power ile deneyeceğim tekrar ama 4670 ekran kartıda fiyatına göre oldukça güzel bir performans verdiğin, testetmiş oldum tavsiyede ederim iyi oyunlar size :)
  • Ben yaklaşık bi hafta önce tam alacakken exa yı bi arayayımdedim stokta yok dediler bir hafta sonra geleceğini sölediler ama hala ses yok
  • gecen hafta carsamba exa dan aldım kadıkoydeki magazında halen var arkadaslar super bir kart..
  • Ben de arkadaş tavsiyesiyle bu kartı aldım.Gayet te memnunum.Oyunlarda bana bir sıkıntı çıkartmadı.Şimdilerde yeni aldığım anakartın diğer ekran kartı slotuna bir 4770 daha takmak istiyorum ama piyasada yok bulduklarım da standart soğutuculu olanlar.Şimdi elimde özel soğutuculu sapphire 4770 var. crossfire yaparken sorun çıkmaması için illa aynı marka ve model mi almam gerek yoksa başka marka ve modellere de bakabilir miyim? Ya da en temizi 150 200 tl arasında crossfire için kullanılacak bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ;)
  • Crossfire yapmak için kartların aynı marka olması şart değil olarak biliyorum, herhangi bir markanın Radeon HD 4770 modeli işinizi görecektir.
  • tam bi agp 7600gs sonic vakası hey gidi günler hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: metcat

Ben de arkadaş tavsiyesiyle bu kartı aldım.Gayet te memnunum.Oyunlarda bana bir sıkıntı çıkartmadı.Şimdilerde yeni aldığım anakartın diğer ekran kartı slotuna bir 4770 daha takmak istiyorum ama piyasada yok bulduklarım da standart soğutuculu olanlar.Şimdi elimde özel soğutuculu sapphire 4770 var. crossfire yaparken sorun çıkmaması için illa aynı marka ve model mi almam gerek yoksa başka marka ve modellere de bakabilir miyim? Ya da en temizi 150 200 tl arasında crossfire için kullanılacak bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ;)

ATI RADEON HD4770 adıyla üretilen herhangi bir kartla CF yapabilirsin,marka veya soğutucunun farklı olması birşey değiştirmez.Fakat bu saatten sonra HD4770 bulman zor gibi görünüyor,üretim durmuş,kart ikinci elde neredeyse hiç yok.150 TL civarına bulabilirsen kaçırmamanı öneririm.

• exa da yok.
    atı hd 5670 ıle hd 5750 satıslarını arttırmak ıstıyor anlasılan.
  • evet ben 5670 siparişi verdim inşallah bugün elime geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

HD4770 varken HD5670 alınmazda ondan. ATI de öğrenmiş işi.

@MÜŞAVİR arkadaşımız durumu kısaca özetlemiş ATİ de az uyanık değil hani
  • hd 5670 ıle hd 5750 arasında +320 shader dısında ne fark var?
  • 4770 Gigatek de yolda gözüküyor,nova stok sorunuz diyor
  • arkadaşlar düşük güç tüketimi ve 512gb gddr5 sizin için ugunsa 5670 sapphire fena bir seçim sayılmaz oyunlarda 4770 in gerisinde ama gerçekten kötü kart değil ram ve çekirdek hızları da yüksek gayet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.