Şimdi Ara

HD iskender nasıl ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.iskender.com.tr/iskender-kebap-subeleri.html

Şu ana kadar yediğim en iyi iskenderi yapan yer 1.5 sene önce bir porsiyon 20 liraydı. Tabi o kadar olunca yanına içecek alamamıştık sağolsun adam şıra ikram etmişti..

• HD Ready değil de Full HD yazarlardan almaya dikkat et

• Döneri döner değil gözünü kapat sade dönerinden zerre lezzet alamıyorsun. Lastik çiğne aynı hiç fark yok. Ankaralı arkadaşlar anlatsın en kötü dönerleri buna 5 basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süvari -- 11 Şubat 2016; 21:46:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baydöner'le karşılaştırabilir mi ikisinede giden biri, hangisi daha iyidir? Bana baydönerin ki baya lezzetli geliyor.

• Plastik yemek istiyorsanız güzel

• Üçüncü sınıf bir yer. Bu kalite ile bu ismi nasıl yaptılar bilmiyorum. Verilen paraya yazık. Bu tarz yerleri beğenenler, çok fazla yer görmemiştir. Yediği kıymayı et sanacak kadar bilgisizdir. Üstelik çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeuxhome -- 9 Mart 2016; 19:09:54 >
  • jeuxhome J kullanıcısına yanıt
    Standartları kesinlikle yok. Akasya ve Capitol AVM'lerinde yediklerim hiç de fena değildi ama berbat yapan yerlerle de karşılaştım. Standardı olmadığı için üçüncü sınıf, kalitesiz bir yer olduğu konusuna katılırım.

Fiyat konusunda da katılıyorum. Özellikle içecekler gereksiz pahalı.

Fakat beğenenlere karşı tavrınız ağır olmuş. Altı üstü fast food'culara rakip olmaya çalışan bir restoran zincirinden bahsediyorsunuz. Burada bir gurme topluluğu olmadığına göre; beğenenleri aşağılamanızın anlamı yok.
  • Ankarada ankamallda ikbal acildi on numara bes yildiz deneyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

720p görüntü kalitesi var. 1080p istersen onuda veriyorlar.

Bunu yazmaya gelmistim, sessizce gidiyorum ;(

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Standartları kesinlikle yok. Akasya ve Capitol AVM'lerinde yediklerim hiç de fena değildi ama berbat yapan yerlerle de karşılaştım. Standardı olmadığı için üçüncü sınıf, kalitesiz bir yer olduğu konusuna katılırım.

Fiyat konusunda da katılıyorum. Özellikle içecekler gereksiz pahalı.

Fakat beğenenlere karşı tavrınız ağır olmuş. Altı üstü fast food'culara rakip olmaya çalışan bir restoran zincirinden bahsediyorsunuz. Burada bir gurme topluluğu olmadığına göre; beğenenleri aşağılamanızın anlamı yok.

oldum olası fastfood denilen yerleri sevmem. mecbur kalmadıkça da yemiyorum zaten. avm'den çıkar, gider kebapçıda mis gibi yerim. ama bu hd iskenderi övenlerden gına geldi artık. ben sırf güzel yemek için 2 saat yol giden bir insanım üstelik. onlarca yerde iskender yedim. en kötülerinden biriydi hd. zevkler ve renkler tartışılmaz ama bazı zevkler tartışılır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SwedishMade

Ankarada ankamallda ikbal acildi on numara bes yildiz deneyin derim

ankamall'da bi kere pizza yemiştim. çok mu açtım çok mu güzeldi bilmiyorum ama o pizzanın tadını hala unutamıyorum. yolum düşmüyor ankaraya, yoksa gidip yine pizza yiyeceğim orada :)
  • Sallamışlarda sallamışlar. Neymiş efendim hazır kesilmiş gelen eti tabaklarda ısıtıp servis yapıyorlarmış. Yok içmediği suyu hesaba dahil ediyorlarmış. Başka ? Hazır kesilip gelen bir eti ısıtıp servis yapıldığını ilk defa sizden duyuyorum. Siz loca bölümünde oturup iskenderin gelmesini beklerken arkada mutfakta en az 10 kişi o sizin yerden yere vurduğunuz iskenderi çıkarmak için uğraşıyorlar. Sizin göremediğiniz o mutfakta 90-100 KG'lık etler 500 derece sıcaklıkta durmaksızın yanan döner ocaklarına takılır. Usta başına geçer ve iskendere bıçağı vurur ve baştan aşşağıya incecik traş çeker. Pide uygun bir şekilde dilimlenip tabağa yerleştirilir. Sosu dökülür ve kesilen et tabakta boş yer kalmayacak şekilde üstüne koyulur. Ortalama porsiyonu 120-130 GR gelir. Çok koyarlar ama az koymazlar. Beğenmiyorsan yemeye gitmeyeceksin. Ama bu kadar olumsuz yorumlar neden yapılıyor anlamadım. İstanbul şubesinde yediğin iskenderin eti ile , Hatay şubesinde yediğin etin tadı aynıdır. Tek fark onu yapan ustadır. Onu sanatsal anlamda hazırlayıp , müşteriye servisini yapan yine ustadır. Küçümsediğiniz firma başta 1 dükkan ile başlayıp şuan 75 iskender şubesi ve 6 döner şubesi olan bir firmadır. Aynı zamanda 2.500 den fazla insana istihdam sağlayan bir firmadır. En önemlisi ise 100% TÜRK firmasıdır. Bu gurur bütün Türkiye'nindir. Pidem-HD Döner - HD İskender - Tadım Pizza - Dede Köfte - Red Burger House HD GROUP adı altında hizmet veren firmalardır. Ama siz Burger King yemeye devam edin . Orası sizi mutlu ediyor nasıl olsa ;)

• Evet görüyoruz Türk insanını...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

720p görüntü kalitesi var. 1080p istersen onuda veriyorlar.

Valla benim tel 480x800
    Destekliyor hd iskendere gitmiyim o zaman

• hd değil ben gittim 144p idi.
  • berbat ötesi . damak tadım var diosanız berbat. ismi olsun karnım doysun , hava civa dolsun diorsanız gidebilirsiniz.
  • İlişkimin bitişinin temelini bir HD İskender'de atmıştım. O gün haklı, fakat bunu değersizleştirecek kadar sinirli olduğum için tepki göstermiştim. Yalandan "bir dahaki gelişinizde ikramımız olacak." dediler. Samimi olsalar o zaman hesap almazlardı. Ha ben yine verirdim, yüzlerine çarpardım o ayrı. Adını duyunca bile irite olduğum bir yer.
  • egelim1993 E kullanıcısına yanıt
    Firmanın müşteri temsilcisisin heralde

Başka herhangi bir yerden iskender yersen, buradakinin iskender olmadığını çok iyi anlayacaksın. Buradaki bildiğin lastiğin ısıtılmış hali. Tadı tuzu yok. Ayrıca yok kesiyorlarmış yok usta sanatsal anlamda hazırlıyormuş falan bunları sana kim söylediyse maalesef iyi kandırmış. Bildiğin hazır olan şey ısıtılıp önüne konuluyor. Zaten öyle bir şey olsa o iskender 5 dakikada hazırlanıp gelmez. Bunu orda çalışan insanlar bile rahatlıkla söylüyorlar yani, yok öyle bir şey.

Kurumsal bir firmanın başarı ölçütü her zaman ne kadar yere yayıldığı mıdır? Burger king de tek bir şubeyle başladı, adamlar tüm dünyaya yayıldı. Bu onların daha başarılı oldukları anlamına mı geliyor? Kurumsal olarak başarılılar evet, ama müşteri memnuniyeti bakımından çok da değiller. Hatta kişisel düşüncem, bir firma ne kadar çok yere yayıldıysa kalitesinin o kadar az olduğudur. Zaten yemeklerimi de böyle yerlerden yerim, az şubeli, çok bilinmeyen ama adı duyulmamış da olmayan yerler.

Ayrıca foruma laf etmişsin de forumda mcdonalds-burger konularında insanların ne kadar nefret ettiklerini görmemişsin. Burger kalitesiz, hd plastik. Tabldot yemekleri az gramajlı, lezzetsiz ve pahalı. Hepsi böyle. Nereden yiyeceğimizi şaşırdık artık. HD Group firmalarının adını söylediğin de iyi oldu, hiçbirine gitmem artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Woogyboo

Firmanın müşteri temsilcisisin heralde

Başka herhangi bir yerden iskender yersen, buradakinin iskender olmadığını çok iyi anlayacaksın. Buradaki bildiğin lastiğin ısıtılmış hali. Tadı tuzu yok. Ayrıca yok kesiyorlarmış yok usta sanatsal anlamda hazırlıyormuş falan bunları sana kim söylediyse maalesef iyi kandırmış. Bildiğin hazır olan şey ısıtılıp önüne konuluyor. Zaten öyle bir şey olsa o iskender 5 dakikada hazırlanıp gelmez. Bunu orda çalışan insanlar bile rahatlıkla söylüyorlar yani, yok öyle bir şey.

Kurumsal bir firmanın başarı ölçütü her zaman ne kadar yere yayıldığı mıdır? Burger king de tek bir şubeyle başladı, adamlar tüm dünyaya yayıldı. Bu onların daha başarılı oldukları anlamına mı geliyor? Kurumsal olarak başarılılar evet, ama müşteri memnuniyeti bakımından çok da değiller. Hatta kişisel düşüncem, bir firma ne kadar çok yere yayıldıysa kalitesinin o kadar az olduğudur. Zaten yemeklerimi de böyle yerlerden yerim, az şubeli, çok bilinmeyen ama adı duyulmamış da olmayan yerler.

Ayrıca foruma laf etmişsin de forumda mcdonalds-burger konularında insanların ne kadar nefret ettiklerini görmemişsin. Burger kalitesiz, hd plastik. Tabldot yemekleri az gramajlı, lezzetsiz ve pahalı. Hepsi böyle. Nereden yiyeceğimizi şaşırdık artık. HD Group firmalarının adını söylediğin de iyi oldu, hiçbirine gitmem artık

Telefonun görüntülü konuşmatyı destekliyor ise , 3G ile arayıp çalışmakta olduğum iskender şubesinin mutfağında etin nasıl hazırlandığını , sipariş sürecinin nasıl işlediğini canlı olarak aktarabilirim sana. Komiksiniz gerçekten. Burger King franchise vererek büyeyen bir firmadır. HD'ye ait olan bütün şubeler merkeze bağlıdır ve hepsi tek bir noktadan yönetilmektedir. Bugün gider 2 trilyon para verip burger king'ten isim hakkı alabilirsin ama HD'ye istersen 10 trilyon ver sana yine isim hakkı vermezler ;)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.