Şimdi Ara

HD Film ses sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar Samsung R580. 2+1 ses sistemi kullanıyorum. Müzik, oyun veya normal kalite film izlediğimde seste herhangi bir sorun yaşamıyorum. Fakat Bluray film izlediğim zaman ses çok kısık geliyor ve seste bozulmalar oluyor. Görüntüde herhangi bir problem yok. Bir kaç yerde konuları inceledim fakat tam tatmin olacağım cevaplar bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Edit:Yazım Hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İug -- 30 Nisan 2011; 18:39:26 >

• Ses kartı programı ile kalite yi yükseltin örn:dvd kalitesi - stüdyo kalitesi
  • Ses kartı programına girdim. Varsayılan biçimde 24 parçalar, 96000Hz (stüdyo kalitesi) yazıyor.
  • k lite codec pack yükleyip deneyiniz bide ayrıca ses kartınız dts dijital sesleri çözmeyebilir ve analog ses sistemlerinde çalışmaz dijital bi ses kartı ve optik girişli ses sistemine ihtiyacınız vardır
  • k lite codec pack yüklü. Ses kartını ve sistemi değiştirme gibi şansım malesef yok. Bluray izleyemezmiyim bu sistemle?
  • sesleri analog olursa izlenebilir hiç denemedim kendi sistemimde bluray ama bulursam bi denerim sizede bilgilendirme yaparım buradan
  • Çok teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Ses Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende clasic playerde sık sık ses ve görüntü sorunları yaşadım birlikte açtan media player ile açın düzelebilir
  • filmin ses codeğinden kaynaklanıyor görüntü formatı önemli değil ancak ses formatı DTS olmayan filmler bulunuz yani mpeg aac mp4 gibi formatlı bulursanız ses sorununuz giderilmiş olur
  • Bs player kullanıyorum. Birde ses formatı dts olanları dönüştürme gibi bir şansımız var mı? Media playerda da aynı sorun var.
  • K-Lite Codec Pack i indir TIKLA ondan sonra GOM Player ' ı indir TIKLA sonra filmi gom player ile aç büyük ihtimalle sorunun çözülecektir
  • video converter programları ile dönüştürebilirsiniz ama uzantısı önemli sanırım mkv uzantılıdır
  • Uzantıların biri avi diğeri m2ts. avi Olanda sesler kötü ve az m2ts olanda sesler biraz boğuk ve kısık.
  • aviyi rahatlıkla convert edebilirsiniz ama diğeri hakkında bi fikrim yok malesef
  • Peki sizede çok teşekkür ederim akşam deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.