Şimdi Ara

HD Videolarda Görüntü Var Ses Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
11.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir aydır bi sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim. Genelde internetten indirdiğim 720p Ve 1080p Videolarda ve bazen en düşük kaliteli videolarda bile ses yok artık .

BS Playerda açmıyor, Gom da açmıyor ve diğer bi kaç video oynatıcısı denedim onlardada açmadı. Codecleri hepsini güncelledim . programları kaldırdım yükledim yine aynı ses yok..

LÜTFEN YARDIM EDİN....

• Ses kartı sürücünüzün, anakart sürücülerinizin ve kodeklerinizin güncel olduğundan emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ses kartı sürücünüzün, anakart sürücülerinizin ve kodeklerinizin güncel olduğundan emin misiniz?

Bunları kontrol ettikten sonrahttp://www.videolan.org/vlc/ linkinden vlc media player ile mutlaka denemenizi öneririm.
  • Arkadaşlar hepsi güncel fakat dediklerinizi indirip yapmama rağmen hala sorun ayın :S başka fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuhammet70

Arkadaşlar hepsi güncel fakat dediklerinizi indirip yapmama rağmen hala sorun ayın :S başka fikri olan varmı ?

idm iel mi indiriyorsun?
  • evet ömer ? alakası olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymuhammet70

evet ömer ? alakası olabilirmi.

google chromeda idm integration diye bi uzantı var(inretnetten videoyu indirme penceresinde M4A , MP4 olarak görünüyor muhtemelen MP4 olanı indiiriyosundur)idm integrationu etkinleştirmen gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    14 yıl önce açıldı
    tv de ses var görüntü yok
    19 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dediğinizi yaptım fakat halen aynı sorun var..
  • usta adobe flash player'i tekrardan yükle ve videolarda adobe flash player için ayarlar bölgesi oluyor sanırım sağ tıklayıp ulaşabiliyorduk orayada bi bak..
  • arkadaşlar hepsini yaptım ama halen düzelmiyor çoğu videoda m4A diye bi format çıkıyor ve inince ses felan çıkmıyor :S
  • Splayer var free bi program şahsen kullanıyorum km yi falan unuttum bi dene bakalımhttp://www.splayer.org/index.en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 27 Nisan 2013; 19:53:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.