Şimdi Ara

Hd 5850 de hdmi kablo ile bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Hd 5850 ekran kartı var şimdi bunu hdmi dan bağladım. Windows 7 kullanıyorum. Ekran Full hd ama kenarlarda boşluk kalıyor ben bunu ayarlarından düzelttim en güncel driver kullanıyorum. Ama pc yeniden başlatında gene kenarlarda siyah boşluklar kalıyor Catalyst programı hafızaya mı almıyor yoksa bende anlamadım. nasıl bunu engellerim kutudan çıkan cdden kurulum yapınca driveri o zaman yapmıyor bu sorun için yardımcı olucak birisi var mı? bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe83 -- 9 Eylül 2010; 23:15:39 >

• resim falan olsa daha iyi cevap alabilirsin
  • Şimdi bu şansım pek yok ama anlatıyım daha ayrıntılı bir biçimde. Şimdi pc açıldığında full hd çözünrülükte iken hdmi bağlantı kablosu ile bağlı vaziyette aynı zamanda. kenarlada siyah boşluklar var ekran içinde görüntü küçük kalıyor. Atinin programı ile düzeltiyorum. Ama yeniden pc başlatında gene küçülüyor görüntü. yani bunu nasıl kayıt edebilirim ?
  • Bu sorun driverla alakalı.Aynısı bendede oldu.10.8 i kaldır eski driverlardan yükle ben öyle yaptım çözüldü.
  • monitör veya tv nin marka ve modelini yazar mısın. ayrıca kaç tane hdmi girişi var...
  • bende de ayni sorun var. ati programindan nasil duzelttiniz onu? ben bulamiyorum?
  • selam bende s-link in SLX-301 altın uçlu hdmi kablosunu aldım...ekran kartım HIS HD5670 ve lcdim LG M2262D Full hd monitor tv..kabloyu bagladım fakat berbat bi renk karşıtlıgı ve sizinde bahsettiğiniz kenarda boşluklar var sizce bu driverlemi alakalı ben dandik kablomu aldım arkadaşlar. bi yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam catalyst in bir yerinde bir ayar var onu aşırı taramaya getirin düzelir.
  • Tam Olarak Tarif edebilirmisin sana zahmet be üstad..
  • hocam masaüstü özellikleri kısmında kip kısmında olması lazım. şu anda masaüstü ekran kartımı sattığımdan netbook catalyst den yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • Bahsettiğin yenileme hızımı 60 mhz de 75mhz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRJ

Bahsettiğin yenileme hızımı 60 mhz de 75mhz var

@Pulstar arkadasımızın samsung b2230h incelemesinden alıntı

Ürünün boyutları normal bir ev kullanıcısı için yeterli boyutlarda. VGA bağlantı denemedim. DVI bağlantıda görüntü ekrana 1920x1080 çözünürlükte tam oturuyor. HDMI bağlantıda ise bu direkt gerçekleşmiyor. Bunun için ATI ekran kartı kullanıcılarının şu ayarı yapması gerekiyor:

1: ATI Catalyst Control Center'ı açınız.
    2: Sol üstte "Grafikler" (Graphics) butonundan "Masaüstü & Ekranları" (Desktop & Displays) bölümüne giriniz.
    3: Sol alt köşede "Lütfen bir ekran seçin" (Please select a display) yazısının altındaki monitör ikonuna sağ tıklayıp "Yapılandır" (Configure) satırına tıklayınız.
    4: Gelen pencerede "Ölçekleme Seçenekleri" (Scaling Options) sekmesine girin.
    5: Ölçekleme seçenekleri altında ki çubuğu en sona yani "Aşırı tarama" (Overscan) yönünde en sona kadar çekiniz.
    6: "TAMAM" (OK) butonuna tıklayıp çıkınız.

Artık görüntü ekranı tam olarak kaplamaktadır. İngilizce dil seçenekli videolu anlatım için:http://www.youtube.com/watch?v=6YyPi4StK0Y

• Hocam En sona çektiğimde bu seferde enkanı taşırıyo.tam oturcak şekilde ayarladım bende.ama görüntüde hala bi bozukluk var renkler kaliteli değil.göz tırmalayan bi görüntü var.başka bi yerde de mi bi ayarlama yapmalıyım.

yoksa aldıgım hdmi kablosumu dandik.yada bu kablolar dvd , uydu alıcıları , lcd tvler için sınıflandırılmış kablolarda ben lcd için olanımı alamadım ???
  • quote:

Hocam En sona çektiğimde bu seferde enkanı taşırıyo.tam oturcak şekilde ayarladım bende.ama görüntüde hala bi bozukluk var renkler kaliteli değil.göz tırmalayan bi görüntü var.başka bi yerde de mi bi ayarlama yapmalıyım.

yoksa aldıgım hdmi kablosumu dandik.yada bu kablolar dvd , uydu alıcıları , lcd tvler için sınıflandırılmış kablolarda ben lcd için olanımı alamadım ???

Bende de görüntü bozuk. Yanlış monitör seçimi yaptık sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

quote:

Hocam En sona çektiğimde bu seferde enkanı taşırıyo.tam oturcak şekilde ayarladım bende.ama görüntüde hala bi bozukluk var renkler kaliteli değil.göz tırmalayan bi görüntü var.başka bi yerde de mi bi ayarlama yapmalıyım.

Bende de görüntü bozuk. Yanlış monitör seçimi yaptık sanırım

bilmiyorum ama bi çözümü olabilceğini düşünüyorum..Lg yamuk yapmaz öle hdsini de bol bol yüklemiştir içindeki işlemci birimine... keşke konuyla ilgili teknik bilgi verebilcek biri olsa..en iyisi bi servisi aramak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.