Şimdi Ara

HD 3870 ALMAYI DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi ekran kartını alacağım diye kafayı yemek üzere olanlar. Boş verin diğer kartları.
    Bu fiyata bu kart kaçmaz.

SAPPHIRE 512MB,ATI Radeon HD 3870,PCI-Ex,DDR4 263ytl
    Havale indirimli 255ytl

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=11122-03-20R

HD 3870 ALMAYI DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 6 Nisan 2008; 21:26:08 >

• Site bana biraz güvensiz gibi geldi...
  • yok arkadaş kendin gidicen alıcan mekandan böyle sitelere güven olmaz artık
  • bi yanlıslık olmasın gene....
  • ankarada olsam hemen alırdım...site güvenilir değil
  • Siteyi bilmem ama firmayla ilgili sorun çıkacağını sanmam.
    Kart seçimi konusunda kararsız olanları ikna edecek bir seçenek önlerinde duruyor. Tam bir fiyat/performans ürünü.
  • siteye bende güvenmedim.tabi böyle bir başlık buraya neden açıldı onuda anlamış deilim hani DH üyeleri kaliteli ve zeki kullanıcılardır,böyle başlıklara prim bırakmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıcak fırsatlarda da var konu.bilenler var sanırım referans yoksa almayın tabi sakata gelmeyin.
  • Soğutmasının başarısı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Neden şaşırıyorsunuz ki ?

Adamlar avrupa fiyatlarını yansıtmışlar işte

Pahalı satsalar tepki ucuz satsalar tepki ne yapsınlar size daha
  • Hızlı bir arkadaşımız ne kadar ban'ı varsa sıralamış ama akıllı bir DH üyesi böyle fevri davranmaz. En azından Ankara'da olanlar firmaya giderek ürünü elden görerek alırlar. Primi de onlar yaparlar.
  • bu mavi 3870 lerin sanırım soğutması daha dandik olduğu için fiyat böyle diye biliyorum yani kırmızı olanlara göre daha kötü bi soğutması var
  • Sapphire'nin sorunlu eski tasarımlarını andırıyor, soğutma tasarımı.

Deneyimi olan var mı, bu soğutmaya sahip 3870'lerle?
  • çok güzel fiyat ama site tanınmamış. bu sebepden dolayı yerinden gidip almak daha mantıklı
  • site pek güvenilir değil.ve de o ürünün soğutması gerçekten ii değil...
  •  HD 3870 ALMAYI DÜŞÜNENLER KAÇIRMASIN

Bu modelde overclock yapmamak lazım. Soğutması x2600 pro lar gibi. Yaz aylarında problem çıkarabilir. Gerçi bu şans işi. En kalitelisini de alsanız, şansınıza kötüsü denk gelebiliyor. His IceQ 2600XT alıp geri veren birkaç kişi biliyorum.

Ati de en çok korktuğum şey vpu recover. Geforce da da artifact, yani görüntüde yaşanan bozulmalar. Ati ler kolay kolay artifact vermiyor (vpu recover özelliğinden dolayı). Ama Geforce lar veriyor. Geforce larda sık yaşanan 2 sorun var; Birincisi kilitlenme, diğeri ise overclock olsun ya da olmasın artifact verebilmeleri.

Quad crossfire yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. (Yanlışlıkla SLI yazmışım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 6 Nisan 2008; 23:24:03 >

• starbilgisayar ı yıllardır tanırım arkadaşlar
    şahıs olarak da kendilerine güvenirim ama site ne derece güvenli bilemem!!!

kartı isteyenler elden alsın hem de tanışmış olurlar sonuçta mekan kızılay da
  • Yurtdışı fiyatları gelmeye başladı ama eski firmaların elindeki stoklar bitmediği için henüz fiyatlar yaygın değil.
  • Valla site güvenli değil. Bence bildiğin yerden al.
  • Aynı tasarımlı kartı 1 gün boyunca kullandım ama sıcaklık değerlerini ölçme gereğini duymadım sessiz ve çok stabil çalıştı 8800gt 512mb msi oc nin standart fanından sonra hele :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.