Şimdi Ara

HBO yapımı bir Baldur's Gate 3 dizisi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • HBO yapımı bir Baldur's Gate 3 dizisi geliyor
    Son dönemde sayıları hızla artan oyun uyarlamalarına bir yenisi daha ekleniyor. Son yılların en sevilen oyunlarından olan Baldur's Gate 3'ün dizi uyarlaması için hazırlıklara başlandı. Üstelik projenin arkasında HBO var.

Baldur's Gate adını taşıyan dizi uyarlaması her ne kadar üçüncü oyunu kaynak alacak olsa da o oyunun doğrudan bir uyarlaması olmayacak. Bunun yerine hikâyeyi oyunun bıraktığı yerden devam ettirecek. Dizide hem oyundan tanıdığımız bazı karakterlerin, hem de yeni yüzlerin olacağı söyleniyor.

Baldur's Gate Dizisini Chernobyl ve The Last of Us Dizilerinin Yaratıcısı Hazırlıyor

HBO, bu dikkat çekici projeyi hayata geçirmesi için Craig Mazin'i görevlendirdi. Chernobyl dizisinin yaratıcısı olarak dikkatleri üzerine çeken Mazin, daha sonra The Last of Us'ın dizi uyarlamasının da başında yer almıştı.

Craig Mazin, büyük bir D&D hayranı olduğunu ve üçüncü oyunu 1000 saatten fazla oynadığını söylüyor. Bu yüzden bu proje de kendisini fazlasıyla heyecanlandırmış durumda.

Ayrıca Bkz.Bugüne kadar çekilmiş en iyi video oyun uyarlamaları

Baldur's Gate serisini kontrol eden Wizards of the Coast'un baş yazarı Chris Perkins de bu projede bir danışman olarak yer alacak ve hikâye konusunda senarist ekibine katkı sunacak.

Hazırlık sürecinin başında olan Baldur's Gate dizisi henüz ilk sezon için resmi onayı almış değil. Ancak söz konusu Baldur's Gate gibi ilgi çekici bir proje olduğu için, hazırlık aşamasında büyük bir aksilik yaşanmadığı takdirde bu projenin er ya da geç ekrana taşınacağını varsayabiliriz.

Kaynak:https://www.polygon.com/baldurs-gate-3-show-adaptation-hbo-craig-mazin/

• Umarım Türkiye'de yayınlandığında dizinin hiçbir sahnesi sansürlenmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D&D Dünyası ile ilgili yapılan filmler ve diziler şimdiye kadar biraz hayal kırıklığı oldu malesef. Umarım bunu güzel yaparlar. Honor Amoung Thieves bence hgayet güzeldi mesela ama Baldur's Gate'e ondan daha iyisi yakışır.

• Oyununu hiç sevmedim ama dizisi güzel olur keyifle izlerim. Umarım savaş sahneleri oyundaki gibi zar at sıranı bekle olmaz 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erellach -- 6 Şubat 2026; 14:2:0 >
  • Aeris kullanıcısına yanıt
    bence de Sword & Sorcery türünde en son Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) başarılı bir yapımdı devamı gelir umarım, ayrıca pek çoğu beğenmese de World of Warcraft da iyi gelmişti bana. Bunların dışında iyi bulduğum yapımlar How to Train Your Dragon ve Enchanted var.

• Hiç umudum yok maalesef

• korozyon kullanıcısına yanıt
    warcraft filmide güzeldi evet, o filmin beğenilmeme nedeni daha çok oyunculara hitaben yapılması sanırım. Oyununu yıllarca oynamış biri olarak ben çok beğenmiştim, filmi izlerken bazen kendimi oyunun içinde hissettiğim bile olmuştu ama bilmeyenler için pek anlaşılır olmamış demekki genel beğenisi düşük kalmıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 tane karakter vardı hangilerini ekibe alacaklar acaba 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.