|
Herkese selam beyler :) Az çok forumda tanıyanlar vardır zaten o kısmı geçiyorum. 3 kişi özel ders verdiğimiz öğrenciler için her sene deneme hazırlıyorduk fizikten. Bu sene ben pek katkıda bulunamadım ama diğer iki hoca(birisi babam 30 yıllık fizik öğretmeni diğeri de Namık Kemal Üniversitesi fizik bölümünün eski öğretim üyesi) bu sene de deneme hazırladı. Aklımızda 20 Tyt 20 Ayt denemesi hazırlamak var bu sene için aşağıya linkini bırakıyorum. https://disk.yandex.com.tr/d/pht3btAjjwLxng Şuan hepsi hazır aslında ama son kontrolleri yapılıyor onların da birkaç güne eklerim bu linke Normalde ben bu denemelerin video çözümünü yapıp Youtube'a koymayı çok istiyordum fakat derslerden dolayı pek zamanım kalmıyor 2 3 gün içerisinde öğretim üyesi olan hocanın öğrencilere anlatırken olan çözümlerini editleyip bir Youtube kanalı açıp oraya koyucam. Denemeler bence baya sağlam sorulardan oluşuyor ve özelliklede kavram yanılgılarına çok fazla yer verdiler ben detaylı çözmedim soruları ama cisimlere hareket ederken kinetik sürtünme etki eder gibi doğru bilinen yanlış bilgilerle ilgili baya bir soru var bence sınava girmeden önce mutlaka çözülmeli zaten tüm müfredatı taramışlar. Edit:Kanalı kurdum aşağıya linki bırakıyorum :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MylesKenn -- 28 Mayıs 2021; 22:9:13 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı