Şimdi Ara

tyt fizik kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfırdan başlamak istiyorum, yayın denizi mf kazanıma baktım ama çok fazla yorum sorusu var. biraz işlem ağırlıklı soruları olan sorulardan istiyorum konuları öğrenmek adına, 345 iyi midir? çok fazla şekilli şukullu sorusu olduğu için onu da almaktan çekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• palme düşünmez misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maya_1 -- 20 Ağustos 2020; 17:10:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TYT Fizik için Eis,345 ve Nihat Bilgin çözdüm. Üçünü de beğendim. Başlangıç için MF Kazanım veya Yayın Denizi iyi olmaz bence. Bu benim görüşüm. Geçen yıl fizikte çok başarısızdım ve Yayın Denizi pek bişey katmamıştı bana. 345'te azar azar çeşitli soru tipi çok. Keza MF Kazanımda da öyle ama dediğin gibi daha yorumsal gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Y. -- 20 Ağustos 2020; 17:12:23 >
  • Emre Y. E kullanıcısına yanıt
    345'deki klasik sorular yeterli sayıda mı? baktığım kadarıyla çok yorum sorusu var. ben de ilk olarak nihat bilgin çözdüm beğendim ama ilk kitabım olmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 20 Ağustos 2020; 17:23:9 >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok net hatırlamıyorum ya. Kitapları kutulayip kaldırdık bakamıyorum da. Sanırım yeterliydi klasik sayısı. Ben ondan önce mantığını kavrayarak Eis çözmüştüm. Belli bi seviyeye gelmiştim. Sonra paraf ile 345 arasında kararsizlik yaşadım. 345'i tercih ettim. 345'in şöyle bir iyi yanı var. Yks2020deki balon sorusu gibi değişik birtakım sorular bulunabiliyor. Klasik de bulunuyor. Mesela bir kaldırma kuvveti konusundan 74-75 kadar soru vardı hatırladığım kadarıyla. Her türlü soru tipini barındırıyordu. Eis'ten sonra biraz kolay gibi gelmişti (sadece tytsi). Belki de tyt fiziğimin iyileşmesindendir. Asıl yapamadığım konularda hocalari meşgul edip konuların üzerine çok gitmiştim. Aytsinde çok yanlışım,yapamadığım soru oluyordu ama tytsinde pek sıkıntı yaşamamıştım. Sıfırdan başlıyorum demişsin,çok soru tipi açısından yanlış bir seçim olmaz bence. Bir de en zorlandigim konuları seri denemelere geçmiş olmama rağmen bile sınava az kala çözmüştüm SB'den. Mesela bazı konuların günlük hayatlarını sona bırakmıştım (bişey kattı mi bilmiyorum ya.)

345 Fizikte sorulari çözümlerini yapan kişi fena değil ama aşırı yeterli de değil. Kafamda soru işareti kalabiliyordu bazen. Hocalara danisiyordum.

Bir tane soru sormuşsun, bir sürü cevap vermişim bu yıl kaynak kararsızlığı çok yaşadığım için sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Y. -- 20 Ağustos 2020; 17:52:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Emre Y. E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler 345 alacağım galiba.

• Hocam bence öğrenmek için palme iyidir devamında da 345 ve nihat bilgin çözersen çok iyi olur diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt matematik kaynak önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç temeli olmayan çözebilir mi ?
    Elimde palme de var.

• Hocam en ufak bir şey bile bilmiyorum palme ağır gelir mi ?
    Birde esş alsam mı sizce ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.