Şimdi Ara

Hazır mutfak mı yoksa Manuel Mutfak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hazır mutfak mı yoksa Manuel Mutfak mı

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2021)
Giriş
  • Arkadaşlar biz 2. katı yeni yaptırdık fakat mutfak dolabını nasıl yaptırsak diye düşünüyoruz acaba hazır mutfakmı daha iyi olur yoksa diğer mutfaklarmı daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 21 Eylül 2009; 14:37:39 >

• Manuel her zaman eyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Manuel her zaman eyidir.

Genelde öyle diyorlar bende birde DH ye sorayim dedim...
  • manuel mutfak nasıl oluyor ya

hazır mutfaktan kastın buyuk mobılya fırmalarının mutfakları ıse pahalıya mal olur.ama sıze dunya kadar gorsellık sunarlar.

mahalle mobılyacısı sıze makul sevıyede mobılya yapar ama tasarım ısı bıraz gerı planda kalır.

en ıyısı bır iç mimar ile gorusun.

hem bu sayede iç mimarlar a ıs ımkanı acılır ve ben ıssız kalmam
  • pratik kullanım sağlayan, sağlam, hazır mutfak seçin bence. çünki çok iyi seçenekler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

manuel mutfak nasıl oluyor ya

hazır mutfaktan kastın buyuk mobılya fırmalarının mutfakları ıse pahalıya mal olur.ama sıze dunya kadar gorsellık sunarlar.

mahalle mobılyacısı sıze makul sevıyede mobılya yapar ama tasarım ısı bıraz gerı planda kalır.

en ıyısı bır iç mimar ile gorusun.

hem bu sayede iç mimarlar a ıs ımkanı acılır ve ben ıssız kalmam

manuel mutfak mahalle mobilyacısı işte

• Valla mekana göre seçim yapın.Şimdi hazır mutfak olmayacak bir yerse dizayn etmeye mecbursunuz zaten.He hazır mutfak olur ama ben kullanımlarıma göre değiştireyim hazır mutfak olayı beni kesmez diyorsanız oturun tasarlayın.Bizim evin mutfağını babam tasarlamıştı.Kullanımıda gayet güzel.Küçücük bir mutfağa o kadar şey sığacağı aklımın ucundan geçmezdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik_gkhn

Arkadaşlar biz 2. katı yeni yaptırdık fakat mutfak dolabını nasıl yaptırsak diye düşünüyoruz acaba hazır mutfakmı daha iyi olur yoksa diğer mutfaklarmı daha iyi olur...

bence praktiker veya koçtaş gibi firmaları seçmelisiniz.sadece mutfak değil her türlü mobilya eşyasını kendın alıp kullanma klavuzuna bakarak kendın kurabılıyorsun
  • El yapımı desene şuna arkadaşım.

Ankara sitelerde uygun fiyata dolap yatırabilirsiniz. Uzun ömürlü olmasını isterseniz ahşap kaplama olsun, lak olursa çiziği belli eder, tezgahın üstünü de granit ya da mermer yaptırın, bizim mutfak öyle, özel yaptırmıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 21 Eylül 2009; 15:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

El yapımı desene şuna arkadaşım.

Ankara sitelerde uygun fiyata dolap yatırabilirsiniz. Uzun ömürlü olmasını isterseniz ahşap kaplama olsun, lak olursa çiziği belli eder, tezgahın üstünü de granit ya da mermer yaptırın, bizim mutfak öyle, özel yaptırmıştık.

valla hocam kafam bulanık konuyu açarken nasıl başlık koyayim diye düşünüyordum bu şekilde geldi aklıma ne yapayim
  • up...
  • 2,5 senedir mobilya sektöründe çalışıyordum,ancak ayrıldık işte.Ama sana tavsiyem kesinlikle almak değil yaptırmandır.

Çünkü proje aşamasında sende fikirlerini beyan edebilirsin,şurada şu olsa daha iyi olur bu olsa daha iyi olur.Mesela yeni kapak modelleri filan var onlardan da yaptırabilirsin ama.Daha detaylı bilgi almak istersen Pm atabilirsin.
  • ya ne yenı kapak modelı ya.sunuyo sana katalogu ıste secıyon bı mebran kapak olduda bıttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.