Şimdi Ara

Hayvanlara Acımayanlara Bende Acımam !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer farklıysan, yalnızlığa mahkum oluyorsun.
    Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım.

• Allah bin belasini versin bu insanlarin igrenc mahlukatlar! Hala hayvanlarin birer canli oldugunu acikip susayabileceklerini canlarinin aciyabilecegini idrak edemiyorlar. Neden kotulukleri inden cinden bekliyoruz asil seytanlar bizim aramizda yasiyorlar. Bu hayvanlara iskence eden olduren bu insanlara gozumun onunde aynisini yapsalar yemin ederim kilimi kipirdatmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • _____________________________
    Kirli türk futboluna inat Tertemiz Şampiyon Trabzonspor !
  • yaw bu adananın havasındanmıdır suyundanmıdır

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

Hayvanlara işkence edenlere hayvanları dövenlere bende acımam akrabam dahi olsa ağzını gözünü kırarım.

şu habere bakın yahu !
    http://www.change.org/p/adana-b%C3%BCy%C3%BCk%C5%9Fehir-belediye-ba%C5%9Fkanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-na-adana-da-k%C3%B6pe%C4%9Fi-kasti-olarak-otob%C3%BCsle-ezen-%C5%9F%C3%B6f%C3%B6r-ve-hayvana-gerekli-m%C3%BCdahaleyi-yapmayan-belediye-g%C3%B6revlileri-hakk%C4%B1nda-cezai-i%C5%9Flem-talebi

bu nasıl canilik !

https://www.facebook.com/video/video.php?v=2628583048962

hocam bunlara işkence uygulayacaksınız

ama öteki tarafta görecem ben bunları !

• vegan mısın ?

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

vegan mısın ?

ya vallahi gülmekten öldüm ya Allahta seni güldürsün

hay

• NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    vegan olmayan insanın hayvan sevgisinden ya da hayvanalara eziyet edenlere karşı olan nefretine güvenmem. tükettiğiniz her hayvansal ürün bir hayvana eziyet olarak geri dönüyor.

bu arada keşke gülmekten öleydin de salak salak yorumlar atamasaydın. hay allahım ya...

vegan mısın ?

Vegan değilim.

Orijinalden alıntı: Beyaz Kobra

quote:

vegan mısın ?

Vegan değilim.

o zaman dolaylı yoldan sen de hayvanlara o paylaştığın eziyetlerin çok daha ağırının yaptırılmasına destek veriyorsun

vegan mısın ?

Her yerde bu tiplerden var hayır dersen et yersin onlarıda öldürüyorlar der ulan iett otobüsüyle mi eziyorlar hayvanı ? Tek hamle ile modern mezbahalarda kesiyorlar bu iyi markalar için geçerli tabi adı şanı duyulmamış markaları bilmem onlardan alışverişte yapmam. Hayvanlardan almamız gereken besinleri başka gıda malzemelerinde bulsakta bunlar az ve hayvan gıdası kadar sağlıklı olmuyor ve hep aynı şeyleri yemek zorunda kalırız.

Not : Bende bir hayvanseverim bu şerefsizleri kısasa kısas ile cezalandırmalıyız

vegan olmayan insanın hayvan sevgisinden ya da hayvanalara eziyet edenlere karşı olan nefretine güvenmem. tükettiğiniz her hayvansal ürün bir hayvana eziyet olarak geri dönüyor.

bu arada keşke gülmekten öleydin de salak salak yorumlar atamasaydın. hay allahım ya...

Edit: Senin gibi tipler lafdan anlamadığı için sildim tüm yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawkBlood -- 30 Ağustos 2014; 23:39:53 >

Köpek ezmek/dövmek ile beslenmeyi nasıl karşılaştırıyorsun?
    Yumurta yemeyelim, hatta süt bile içmeyelim ineğin yavrusu aç kalır tabi bu iş oranlı bir şekilde yapılmıyor ya.
    Onu da geçtim kurbağalar sinekleri, kediler fareleri yemesin. Mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 30 Ağustos 2014; 23:41:20 >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • elhamdüllüllah ben de müslümanım ama önce şu kurban bayramının amacını ve nerden geldiğini bi öğren, başka bir husus şu sayfayı takip et ve gör gerçeklerihttps://www.facebook.com/veganoloji?fref=nf
  • Tabağınıza gelen et de bir canlıydı, annesi kardeşi babası vardı ve yaşayacak en az 10 yılı. 20 dakikalık zevk uğruna o yaşam katledildi. Bitkilerden her şey alınabiliyor, hayvan cesetlerine ihhtiyaç yok.
    Sen hiç Kuyruk Yağı Yedin mi ? Kızarmış Ekmeğin üzerine Tereyağ,Kaymak ve üstüne inceden bal sürüp dudaklarını yaladın mı ? Enfess değil mi ?

Hele o iyice kızarmış pirzola yok mu miss miss

Ben vegan değilim.Bırak veganı vejeteryan bile olamam.Kan grubum gereği et yemeğe mahkum bir insanım.Etcil bir insanım.Bir aslan ne kadar vegan olabiliyorsa o kadar vegan olabilirim.
    Hayvanlar için canımı bile veririm :)
  • Keske lafinin eri olsan ve o hayvanlar icin canini versen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Petrol götürdük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.