Şimdi Ara

Hayvanlara Acımayanlara Bende Acımam ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Et yemezseniz beyniniz çalışmaz. Bunu başka konuya da yazmıştım veganlik falan hikaye :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumlarınızla insanlıktan çıkıyorsunuz haberiniz yok, bazen sırf sizin gibiler yüzünden hitlerin ırkçılık düşüncesini insanlara iyi yerleştirmiş diyorum.o insanların bir sorunu olduğunu bilmeden imkanınız olsa palalarla kovalayacaksınız.hadi o zaman, durmayın gidin tüm akıl hastalarını diri diri yakın sizi gidi pis yobazlar.

Onlarda bizim gibi insanlardı, tek suçlu o insanların hayatını bir pislik çukuruna donuşturen sizin gibi öfkeden kafayı yemiş kişiler.bu eziyet eden kişiler sizin bizim gibi bir hayatı olsaydı inanın hayvanları sevmekten kendisine bakamazdı.

Ve ek olarak kimse neden ağaç katliamlarını görmezden geliyor, kimse neden afrikada, ortadoğuda, güney Amerika da olan insan katliamlarını görmezden geliyorsunuz ki ? Söyleyeyim, tum duyu organlarınız medyanın birer oyuncağı olmuş.

Neden şimdi hala güney afrika da palalarla gezip insan kesen masumlukları yok olmuş çocukları konuşmuyorsunuz ? neden hala meksika da, brezilya da uruguayda uyuşturucu kaçaklarının yaptığı katliamları görmüyorsunuz? neden hala ortadoğu da daha da yükselen çığlıkları duymuyorsunuz ? Çunku medyaya göre artık bu haberlerden daha fazla malzeme çıkmaz, bu da onlara para kazandırmaz.haydi şimdi başka insanları suçlayarak kendi canavarlığınızı gizleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 10 Eylül 2014; 4:43:32 >

Vikings
    Where are you God?

• Bu konuyu buraya açmakla hata yapmışsın. Çünkü burada da vicdansız ve düşünemeyen insan -özellikle veletler- çok. Bir kaç ay önce Çin'in köpeklere yaptıkları işkence ile ilgili bir konu açmıştım. Yapılan yorumlara çinlilere sinirlendiğimden daha çok sinirlendim. Bu habere gelecek olursak; O şoförün de hayvan haklarını hiçe sayan bu ülkenin yetkililerin de Allah bu dünyada da öbür dünyada da bin belasını versin! Bir de böyle insanlar kendilerine müslümanım derler!
    Annesi babası iyi yetiştirdiği halde hayvanları sevmeyen birini tanıyorum. Siz insanı üstün görürsünüz hayvanlar sizin için canları olmayan mahlukatlar. Olay Brezilya değil ben önce kendi ülkemi düzelteyim ki başka ülkelere laf atabileyim. Sırf muhalefet olmak için yazmayın

Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
  • anarchistdoomer kullanıcısına yanıt
    Ben VEGAN veya Vegetarien olamam.Kan Grubum buna müsade etmez.Ayrıca Et ve Et ürünlerinin tadını almış ve bunlarla yetişmiş birisi,Yumurta,Süt,Et gibi şeyleri bırakamaz Vicud bunlara alışmış demektir.Sen Dizel bir arac motorunu LPG yapabilir misin ?

Doğuştan et ve hayvansal gıda tüketmeyenler vegetarien olabilirler.Bizimkisi vampirlik gibi bağımlılık yapıyor

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Annesi babası iyi yetiştirdiği halde hayvanları sevmeyen birini tanıyorum. Siz insanı üstün görürsünüz hayvanlar sizin için canları olmayan mahlukatlar. Olay Brezilya değil ben önce kendi ülkemi düzelteyim ki başka ülkelere laf atabileyim. Sırf muhalefet olmak için yazmayın

Muhalefetlikle alakası yok, ben sadece bana göre doğru olanları söylüyorum, ve duşununce de kendimi gene haklı olarak buluyorum.

Sizin o arkadaşınızda buyuk ihtimal psikopatça şeyler gordu, belki deepwebden yada kendi "arkadaşlarından", akli dengesini yitirmemiş her insan zevk için hayvan öldürmez ;) korktuğu için bu hayvana zarar veriyorsa suçlu gene yalanlar söyleyip kuçuk bir kediyi aslana çevirenlerdedir suç.hiç olmadı katilleri araştırın, her bakımdan mükemmel olan bir insan niye insan oldursun ki ?

Vikings
    Where are you God?

• Bizim mahallede kediye gözümün önünde tekme atan bir şerefsiz vardı.Aynı şekilde o tekmenin çok daha sertini atmıştım ardından ''Nasıl hissediyorsn lan O**** Ç*****'' dedim.Hayatımın en mutlu anlarından biriydi.
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • en basitinden geçen gün kedimi veterinere götürücem, boxıyla belediye otobüsüne binicem, şöför o ne be kardeşim diyor. Bu kadar hayvan düşmanı toplum olamaz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

en basitinden geçen gün kedimi veterinere götürücem, boxıyla belediye otobüsüne binicem, şöför o ne be kardeşim diyor. Bu kadar hayvan düşmanı toplum olamaz ya.

boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .boxıyla .

KUTUSUYLA DEMEK BU KADAR MI ZORRRR

şöyle bir video döşeyim konuya canlansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 10 Eylül 2014; 16:39:10 >

• genelde box diye belirtilen obje için tartışmaya girmeyeceğim.
  • Yazıklar olsun utanıyorum yaşadığım dünyadan bu bok çukuruna batmış dünyadan utanıyorum.Böylelerini ...... kesip ağzına japonla yapıştıracaksın sonra derisini canlı canlı yüzüp üzerine kızgın yağ dökeceksin sonra beyinlerini matkapla deleceksin dişlerini ve tırnaklarını sökeceksin sonra üzerlerine asit döküp yavaş yavaş uzuvlarını kopartacaksın en son testereyle boğazlarını keseceksin bunu yapacaksın lan yapacaksınnnnnnnnnnnn

• Boynun altındaki boşluktan katanayı geçirip hayalarına kadar indirmek istiyorum böyle 1 metre yarıkla can çekişsin. Bu adilere karşı o kadar acımasızım ki bazen kendimden korkuyorum bu değersizler yüzünden hapse gireceğim diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.