ALLAH'a çok şükür sonunda kaliteli bir kadroya sahibiz beyler.Şimdi önemli olan bu kadroyla ''takım'' oluşturmak.Daha sonra temelin üstüne evi oturtmak.Yani gereken yerlere bokta atışı oyuncular almak.İnşALLAH güzel günler bizleri bekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: .GalataSaray.
ALLAH'a çok şükür sonunda kaliteli bir kadroya sahibiz beyler.Şimdi önemli olan bu kadroyla ''takım'' oluşturmak.Daha sonra temelin üstüne evi oturtmak.Yani gereken yerlere bokta atışı oyuncular almak.İnşALLAH güzel günler bizleri bekliyor.
nokta atışı bokta atışı değil
quote:
quote:
nokta atışı bokta atışı değil
Şu saçma edit olmama özelliği yüzünden adam koca mesajı alıntı yapıyor...
Konuya gelirsek evet kaliteli kadromuz var fakat ben sakatlık uğursuzluğundan korkuyorum malum zamanında çok çektik ve as futbolcuların alternatifi olacak kaliteli yerliler alamadığımızı düşünüyorum birde mutlaka formda bir santrafor alınmalı.
Bi geçen sene ki kadromuzla bu sene ki kadromuza bakar mısınız? Arada dağlar kadar fark var..
harbide niye edit yok ya ne saçma birşey bu diğer bölümlerde var bu bölümde yok admin duy sesimizi mantıklı açıklaması nedir bu olayın
off başlığı hayır lı olsun kalite kalite kelimesini keita diye okudum
Bi geçen sene ki kadromuzla bu sene ki kadromuza bakar mısınız? Arada dağlar kadar fark var..
özellikle kalede...
tabiki geçen sene GS tarihinin en berbat kadroları ile çıkıyorduk maçlara , sonuçta daha berbatı gelmemişti yani özellikle orta sahayaı baya bir toparladık umarım hepsi iyi form tutarlar
forvette biraz sorun var bence.Baros'a güvenmiyorum ben.Elamander ne yapar onu da bilemiyoruz.
Seneye Stoper,Sol bek transferleri ile bu takım coşar
Umarim yanilirim ama ben de gol yollarinda cok zorlanacagimizi dusunuyorum.Yine husranla gececek gibi geliyor...
En azindan iskeleti kurduk kaliteli oyuncularla. Devre arasinda ve sezon sonunda eksik bolgelere yapacagimiz transferlerle muthis kadromuz olur.
hazırlık maçlarındada gördük zaten pozizyon üretmede zorlanıyor takım + olarak defnasın arkasına atılan toplar , yan toplar vs. zayıf yönlerimiz
Lig için bu kadro yeterli,inşallah şampiyon olup şampiyonlar ligine katılırsak çok iyi transferler yapılır.
barosa güvenmiyorum diyenleri anlamıyorum. baros bu ligin açık ara en iyi santraforudur. sakat olmayan baros bi sezonda minimum 18 gol atar
Geçen seneden takımda o kadar çer çöp vardı ki - şimdilik - anca bu kadarı temizlenebildi. Bir kaç elden kaçırılan yerli oyuncu dışında güzel takviyeler oldu. Bu güzel filmin devamı inşallah önümüzdeki senenin transfer döneminde de devam edecek.
yalnız şu geçen seneki kadroyuda örenk gösterip durmayın o GS tarihinin en kötü kadrosu idi , GS gibi bir klube hiç kakışmıyordu bu sene az çok toparladılar ki zaten başkanda bunun için rekor oyla seçilmedi mi , olması gerke oluyor ama GS bundan daha iyilerini hak ediyor
en önemlisi yerli kalitemiz iyi değil hem alttan hemde dışardan giderek bu kaliteyi arttırmak şart
Kaliteli kadromuz olduğu konusuna katılmıyorum. Defansımız (stoper-sol bek) ve yedek oyuncularımız oldukça kötü. Maça olumlu şekilde katkı yapabilecek yedek oyuncu olarak sadece Yekta ve Sercan var. Sürekli sakatlık sorunu yaşayan bir takımız sonuçta ve ilerleyen zamanlarda bu yedek sorunu yüzünden çok sorun yaşayacağız. Keşke Fatih Terim egosuna yenik düşmeseydi de Culio ve Stancu takımda kalsaydı. Bu takıntısı yüzünden istediği 8 kişilik yabancı kadroyu bile kuramadı...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme