Bildirim
Haydi DH Sırada DROGBA Formasında... (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hepsi iyide 12 numara yazdirmasak mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın GS Store a uğrayıp bir tane almayı planlıyorum. Parçalı alıp arkasına DROGBA yazdırıcam. Forma numarası olarak ta 11 Numara yazdıracağım. Şuan 12 giyiniyor olabilir ama biz Drogba yı 11 le hatırlıyoruz. -
Evet arkadaşlar formaları bekliyoruz devam hadi... -
-
-
Ben bir tane daha Drogba forması alıcağım (bu sefer 12 noyu yazdıracağım) -
@Erdem Abi
Adamsın
@Vipracing
Bekliyoruz en yakın zamanda görseli -
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
@Erdem Abi
Adamsın
@Vipracing
Bekliyoruz en yakın zamanda görseli
Eyvallah kardesim, bilmukabele ;))
-
-
Kimse imzalı almadı mı ya?
Ben sneijder almıştım hakkaten orjinal imzalı geldi bunu kaçırmışım -
Drogba alıp parçalıya 11 mi yazdırayım ? Drogba = 11 Numara'dır 12 görmek çok garibime gidiyor. -
mali durum yüzünden drogba formasını alamadım diye üzülüyordum ama Allah sevgililer gününden razı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Drogba alıp parçalıya 11 mi yazdırayım ? Drogba = 11 Numara'dır 12 görmek çok garibime gidiyor.
Aynen bende benim eski formaya 10 Sneijder yazdırmayı planlıyorum. Kardeşimede Drogba forması alacaktık ona da 11 yazdırayım :D 10-11 olalım akraba da da 12 Drogba var seri olur :D -
Sitede formalar M beden seçilemiyor. Sanırım stokta M beden yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: tidus
Sitede formalar M beden seçilemiyor. Sanırım stokta M beden yok.
hocam buraya da bakın parçalıda m beden var
http://www.magazagsstore.com/kategori/formalar/futbol-formalari.aspx -
Beyler bu Drogba imzali forma cikicak olayi dogru mu? Oyleyse benim formanin etiketi duruyo daha, imzali olanla degistircem.
quote:
Orijinalden alıntı: bluENight
quote:
Orijinalden alıntı: tidus
Sitede formalar M beden seçilemiyor. Sanırım stokta M beden yok.
hocam buraya da bakın parçalıda m beden var
http://www.magazagsstore.com/kategori/formalar/futbol-formalari.aspx
Cevap için teşekkürler fakat sepete ekleye tıklandığı zaman stokta yok hatası veriyor.
Tüm formaları tüketmişiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Beyler bu Drogba imzali forma cikicak olayi dogru mu? Oyleyse benim formanin etiketi duruyo daha, imzali olanla degistircem.
İnternette Drogba imzalı forma diye aratırsanız gs store linki çıkıyor fiyatı 199 TL fakat direk store sitedeyken formalara baktığınız zaman yer almıyor ilginç.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X