Erkek gördüğünü sever, kadın duyduğunu. Bu yüzden erkek yalan söylemeyi, kadın makyaj yapmayı öğrenmiştir.. ------ Al yalnızlığını gel sıkılmayız senin yalnızlığın benim yalnızlığımla konuşur, biz susarız!! ------ Kafam hayal kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle, beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor. Anlıyor musun..? ----- Doğaçlama yaşıyorum, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum."Umrum"a yaklaşmasın kimse.Ne halim varsa görmekle meşgulüm...(FAVORİM) ----- Geri gelmemelisin.Ya olduğun yerde ka'lmalısın.Ya da gittiğin yerde... Sen bu hayatta gördüğüm en hoş'çakal'sın neticede..
sözlerimi kimse beğenmedi
haala beğenen yok :)
Doktor freuddan yaz birşeyler sen :)
sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen ben ne bilim seni bi kızın başına ya damda ya cam da bişi gelir mış gibi yapmak ruhu kaltaklaştırır
Akla kazılı artık tekbir cihanı alem, burcuvazi hakim benliklere kimliksiz herbi adem...
Bende en sevdiğim sözümü paylaşayım
Her ne ararsan kendinde ara,kabede kudüste hacda değil..
Kafam hayal kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle, beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor. Anlıyor musun..? -----
Bu laf çok feci koydu
Sarımsak da acı ama evde lazım bir dişi
quote:
Orijinalden alıntı: Coimbra
quote:
Orijinalden alıntı: excelance21
Kafam hayal kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle, beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor. Anlıyor musun..? -----
Bu laf çok feci koydu
???
Göz nereye bakar, gönül oraya akar.. Gönül nereye akar, ayak oraya koşar. . . !
Mustafa Kemal' i düşünüyorum;Ölmemiş bir kasım sabahı!
yatakta ve batakta eşin iyi değilse ;
eline güveniceksin
bu dünyada ne kazandıysanız yiyiniz. yoksa; öleceğiz bir gün,gömecekler bir kaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler, hatta memnun kalmayıp sövecekler
quote:
Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost
bu dünyada ne kazandıysanız yiyiniz. yoksa; öleceğiz bir gün,gömecekler bir kaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler, hatta memnun kalmayıp sövecekler
tuttum bunu bro..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme