Şimdi Ara

Haydar Dümen'e Sorulan sorular ve haydar Hoca'nın cevapları(+18) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
19
Favori
742.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death4nqeL

quote:

Orijinalden alıntı: no_nick1

Beyler Mayısta 17 Yasıma giriorm . Coq utanıorm ama sol
    icm :S pnis boyumun ereksiyon hli yni en cok 6 cm :S Buna bir care Varmı acaba :S

çek gelir o

Türk'ün Basat gibi çoktur arslanı,
    Mustafa Kemal'dir baş kahramanı!
    Ziya GÖKALP
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_nick1

Beyler Mayısta 17 Yasıma giriorm . Coq utanıorm ama sol
    icm :S pnis boyumun ereksiyon hli yni en cok 6 cm :S Buna bir care Varmı acaba :S

biber sür

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• cekmeylede olmuo kardeş 7.sınıftan beri ypıorm en son hali bu kdr malesef...

Orijinalden alıntı: yolge<er

"Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?"
    "İddia oynuyorum, kazandığım günlerde performansım düşüyor. "

muahahahaha

zuhaha salonda olmasam kahkahalarla gülecem ama zor tutuyrm kendimi

''There is a pleasure in the pathless woods,
    There is a rapture on the lonely shore,
    There is society, where none intrudes,
    By the deep sea, and music in its roar:
    I love not man the less, but Nature more.''
  • En inanılmaz 5 soru süperdi

Legen..Wait For It...Daryy!!
  • 28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?

.
  • %80 inin okudum süper ya
  • hihihiihi bi akıllı adam yok bunlardan icinde soru soran

Ankaranın Taşına bakma Gözlerimin Yaşına bak bir sabah vakti kaldır başını Etnografya Müzesinden şu Memleketin Haline Bak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®_H@©k

Soru: Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı?
    Yanıt: Geleceğinizi bu düşüncelerle tüketmeyin
    Soru: Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi
    beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için
    teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri
    var. Bu doğru mudur?
    Yanıt: Sevgili kızlarım. Mektubunuzu okurken bir hayli güldüm. Önce olayı biraz karikatürize edelim. Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara.
    45 ise ne yapacağız. Belki siz ayakkabı numarasını değil ayağın boyunu soruyor ya da düşünüyor olabilirsiniz. Bir biçimde ayaklarına çaktırmadan baktığınız eh olsa olsa olsa 20 cm. O zamanda vah vah mı diyeceksiniz? Değerli okurum ve değerli okurlarım. Eller gitti aya biz hâlâ yaya. Benim duyduğum daha niceleri var. Erkeklerde burun kadınlarda ağız ölçülerinin neyi anımsattığı ya da neye eşdeğer olduğu, erkeklerdeki ellerin ve parmaklarının uzunluğu neye uyduğu. Cinselliğin akıllarda neredeyse her şeyi belirli bir şey anımsatması hepimizin farkında olmadan cinsellik denizde kulaç attığımızı gösteriyor. Sevgili kızlarımız ortaokul son sınıftasınız. Daha önünüzde uzun yıllarınız var. Bu tür işlerle uğraşmayın.

alıntıdır

Ayak boyu ile penisin arasındaki bağ, tıbben onaylanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwsoft -- 9 Mayıs 2010; 11:26:47 >

gülmekten zor yazabiliyorum...

Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?

En çok buna güldüm.

Orijinalden alıntı: emre3458

Soru: Pantolonuna boşaldım hamile mi?
    Yanıt: Öyle spermi henüz Tanrı yaratmadı

belki sperm tp oluyodur

Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • ya bi tane vardı
    Soru: Bizim köyde prezervatif satılmıyor biz de çocuğun sünnet düğününden kalma balonları kullanıyoruz. die bi soruydu gülmekten gerisini hatırlamıyorm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.