Şimdi Ara

Haydar Dümen'e Sorulan sorular ve haydar Hoca'nın cevapları(+18) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
19
Favori
741.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok artık yaa ben bu kadar güldüğüm bi fıkra okuduğumu bile hatırlamıyorum
  • arkadaşlar tek taşşak yani tek yumurta olan adamın cocukları olurmu *
  • quote:

4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?
  • Komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daron1166

arkadaşlar tek taşşak yani tek yumurta olan adamın cocukları olurmu *

sorunuzda ciddi misiniz bilmiyorum ama çocuk sahibi olunabilir. hastahanede spermiogram yaptırıp sperm sayınızın yeterli olup olmadığını ölçtürmelisiniz.eğer yetersizse otopsi ile yumurtanızdan doku alınıp içersinde sperm aranarak o sperm ile eşinize tüp bebek uygulaması yapılabilinir
  • hiç saglam kız kalmamıs gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsoft

quote:

Orijinalden alıntı: T®_H@©k

Soru: Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı?
    Yanıt: Geleceğinizi bu düşüncelerle tüketmeyin
    Soru: Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi
    beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için
    teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri
    var. Bu doğru mudur?
    Yanıt: Sevgili kızlarım. Mektubunuzu okurken bir hayli güldüm. Önce olayı biraz karikatürize edelim. Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara.
    45 ise ne yapacağız. Belki siz ayakkabı numarasını değil ayağın boyunu soruyor ya da düşünüyor olabilirsiniz. Bir biçimde ayaklarına çaktırmadan baktığınız eh olsa olsa olsa 20 cm. O zamanda vah vah mı diyeceksiniz? Değerli okurum ve değerli okurlarım. Eller gitti aya biz hâlâ yaya. Benim duyduğum daha niceleri var. Erkeklerde burun kadınlarda ağız ölçülerinin neyi anımsattığı ya da neye eşdeğer olduğu, erkeklerdeki ellerin ve parmaklarının uzunluğu neye uyduğu. Cinselliğin akıllarda neredeyse her şeyi belirli bir şey anımsatması hepimizin farkında olmadan cinsellik denizde kulaç attığımızı gösteriyor. Sevgili kızlarımız ortaokul son sınıftasınız. Daha önünüzde uzun yıllarınız var. Bu tür işlerle uğraşmayın.

alıntıdır

Ayak boyu ile penisin arasındaki bağ, tıbben onaylanmıştır.

ayağım 45 numara ama penisim 22.5 cm değil istisna olarak kayda geçsinler beni
  • Çok güzel sorular sormuşlar.
  • quote:

Soru: Acı biber penisi büyütür mü?
    Yanıt: Anüse kaçarsa her tarafın şişer

Gece gece yarıldım yaa :DDD
  • SONUNCUSUNDA KOPTUM GECE GECE
  • **-hocam erkek arkadasımla banyoda su dolu küvette ilişkiye girdik.arkadasım küvete boşaldı.acaba sperm suda hareket edip yolu bulabilir mi?* **

• mrb hocam ben bundan 3 gün önce kız arkadasımla ilişkiye girdim ama ilişki sırasında içine boşalmadım yani sperm falan vajinasına gitmedi yalnız aklıma takılan aceba tıbbi açıdan herhangi bi test yapılırsa benimle ilişkiye girdiği tespit edilirmi lütfen bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim saygılar..!
  • Artık 200 numara ayakkabı giyecem

Kızlar Korkun benden
  • möhahahaaa
  • mesajım bulunsun
  • bn 21 yasındayım sevgilim ise 15yasında ilişkiye girdik ama napacaz simdi hamilemidir acaba die aklımızda 1000tane soru ne yapmalıyım hoca bana bi cvb ver
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.