Şimdi Ara

Haydar Dümen'e Sorulan sorular ve haydar Hoca'nın cevapları(+18) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
19
Favori
742.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bunlara inanmıyorum arkadaş, yani; Haydar Dümenin cevapladığına.
  • Öncelikle selamlar bugün kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk ama üstümüzde elbiseler wardı çıkartmadık bende esofman ve altında boxer kız arkadasımda ise esofmanla iç çamasırı wardı sürtünme devam ederken ben bosaldım beni endişelendiren şey benden çıkan meninin benim esofmandan geçip kız arkadasımın esofmanından içeri gidip vajinasına kadar ulasıp onu hamile bırakması ? böyle birşey mümkünmü ? aydınlatırsanız sevinirim.
  • aahahaha iyi güldüm akşam akşam
  • sevgili haydar hocam 30 kusur yaşında wALLAH i bakirim ; sorun şuki bendeki testeron hormonu anormal salgılanıyor ; bu yüzden çok tüylüyüm ; dışarda dolaşırkenbir kız gördüğümde hoşuma gidipde ; ALLAH rızası için benimle evlense diye benzer düşüncelerim olmuştur.
    ancak hiç bel altı düşünmüyorum ; ben kendimi evlenirsem eğer ( ALLAH rızası için tabiki ) evleneceğim kadına saklıyorum ; kapalı açık farketmez ;
    yeterki biraz önce ettiğim duada ALLAH tan istediğim şeyi bilsin ve o şeyi yapsın.
    sadece ALLAH bilebilir ne istediğimi ; ve eğer bu dünyada bir eşim olursa (ister mini etekli ister kapalı vs ) o şeyi bilip yapacaktır.
    dua kabul olunmuşsa yakında bir hediye alacaktır ; ( Hz Azrail as , Hz Mikail as , Hz Cebrail as , Hz İsrafil as , Hz Hızır as , Ak Sakallı Dede , Kanuni Sultan Süleyman (hediyeyi yollarsa eğer halvet odasını ) ; hangisi hediyeyi getirirse artık.)

sevgili haydar hocam eğer bu dünyada Müslümansan eğer hazır daha vakit varken tövbe et bence ;yoksa halin harap dermişim. ; eğer bu dünyada insanları fuhşiyata sevk ediyorsan öteki dünyada Zebanilere cinsellik dersi verirsin artık.

Tckda bile fuhuş olayı yasaklanmıştır ; evde olan vatandaş şikayet olupda basılırsa adı ahlaksıza çıkar sonra.
    bu ülkede erkeğin ahlaksızına ( Polis tarafından fuhuşla fişlenmiş olan kişiye) kız vermezler ; benden günah gitti.

Tckda bile evlilik dışı ilişki yasaklanmışsa ki bu Atatürk ün emriyle ve o zamanki hukukçularla bu kurallar belirlenmiştir ; nasıl evlilik dışı ilişki bu hayatta normal karşılanır hayret.
    chp ,akp , mhp gibi partiler bile karşıyken insanların hala gerçeği görememesine bir anlam veremiyorum.

Haydar Dümene yollanan yazılardan birinden alınmıştır.

utanın yahu 30 kusur yaşında olan bir adam hala kendini evleneceği kadına evlendikten sonra saklıyorsa ve bu adam gibi yüzlerce binlerce kadın kız erkek varsa ; ve bunların içinde açık kapalı Hıristiyan Musevi Müslüman ; mini etekli ; vs vs vs nasıl olurlarsa olsunlar bir sürü insan varsa ; artık sözün bittiği yerdeyiz.

çünkü bu insanlar Tck nın temellerinin aslında Atatürk ve arkadaşları tarafından atıldığını biliyorlar ; evlilik dışı ilişkinin fuhuş olduğunu Atatürk bile biliyorken ve kanuna bunu yansıtmışken ; bizler hala niye bunu anlayamıyoruzki ?

aids ,zona ,çeşitli mantarlar ; bazı sarılık çeşitleri ; vs gibi hastalıkların cinsellik yoluyla bulaştığını bilipde hala bu işi yapmamız utanılacak bir şeydir.
    bari gelecekteki çocuklarımızı düşünelim yahu ; sonuçta aynı hastalıklar bizler yoluylada çocuklarımıza bulaşabilir.

nasıl hala yargıçlar hakimler savcılar avukatlar buna seyirci kalır ? buna aklım almıyor.fuhuşa özendirici yazı yazmak kanunen suçtur.
    Haydar dümenin yazılarını okuyan bir hukukçu ona uyarı yazısı yollardı ; yada Haydar dümen gibi doktorların.

fuhuş ; Hıristiyanlık , Musevilik Ve Müslümanlıkta haramdır. bir papaza , bir hahama , bir hocaya sorsanız aynı şeyi söyler.

daha önce fuhuş yapanlar tövbe etse tövbesi kabul olunursa hiç yapmamışlar gibi sol amel defteri paklanırsa şaşırmazdım ; benim internette açık seçik şeyler seyretmemde fuhşiyata girer ;
    erotik filmler xxx filmler seyrediyorum ; bir çok insan gibi.

w ALLAH i bir çoğumuz ben bile Hz Lut as nin kavmine çok benziyoruz ; orda aynı cinsler farkı cinsler (farklı cinsler evlenmeden ilişir miydi bunu bilemem ; Hz Lut as nin kıssasına bakmak lazım.) birbirine devamlı ilişirde ilişirdi ; hatta insan şeklinde gelen Meleklere bile yaklaşmaya (aynı haltı yemek için) çalıştılarsa şaşırmazdım.
    sonra koskoca kavim el Fatiha.

evet burası eğlence bölümü ama bir Atatürkçü olarak konuyu görünce dayanamadım yahu ;

her insan geçmişte hata yapabilir ; insanların geçmişte yaptıkları hataları yüzüne vurmak doğru değil ; genelevdeki kadının bile tövbesi kabul olunursa o bile ; ALLAH nezdinde ; bakire sayılırsa şaşırmazdım.
    hatalara sünger çekip gereken dersi alıp geleceğe umutla bakmak lazım ;

ben belki bakire olmayan biriyle evlenirim ; belki bakire bu benim tercihim olacak ; ama dua kabul olunmuşsa ister evleneceğim kadın bakire olsun ister olmasın ; o kadın ,kız ,yapacağını biliyor.

bu arada beni kan tutuyor yahu artık o tür şeyleri neden seyrettiğimi anlayan anladı ; belkide evlenirsem eğer gerdek gecesi kan belkide tutmayacak ; belki titrerim ; belki titremem ; belki vucudum ilk kez olacağı için aşırı meni üretecek ; ne olacağını ben bilemem ; ALLAH tan başka kimse bilemez.
    daha 5 dakika sonrasını bile bilemezken nasıl bilebilirimki ne olacağını ?

hepiniz iyi insanlarla evlenip mutlu olursunuz ihş ALLAH .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 22 Aralık 2011; 19:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

**-hocam erkek arkadasımla banyoda su dolu küvette ilişkiye girdik.arkadasım küvete boşaldı.acaba sperm suda hareket edip yolu bulabilir mi?* **

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 16 Haziran 2020; 23:7:52 >
  • Yardı ya...
  • Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?
  • hala gülüyorum,
  • mrb hocam ben 20 yaşında evli bir bayanım 2 senedir evliyim eşimle ilk evlendiğimizde ilk defa ilişkiye girdim ve benden kan gelmedi ayrıca çocuğum olmuyor bunun sebebi ne olabilir.
  • "Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?"

öldürdü beni, iyiki hortlamış konu
  • slm hocam ben 28 yaşında genç biriyim benim penisimin ortasında ağrılar başladı bu ağrılar zaman geçtikçe de penisim de eyrilik meydana geldi hastaneye gittim ilaçlar kullandım kullanmadığım ilaç kalmadı ama geçmedi değişik hastanelere gittim bazı doktor lar ameliyat diyor bazılarıda sakıncalı olma sakın dediler bende şaşırdım kaldım sizin vereceğiniz cevaba göre ameliyat olacam veya olmayacam

ŞİMDİDEN TŞK HOCAM
  • sırf arada güleym diye :D takip...
  • Efsane topik
  • haydar abi ben 15 yaşındayım 6 aydır zevk suyu akıyor döl akmıyor şişmanımda penisim küçük ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: üzgünçocuk

haydar abi ben 15 yaşındayım 6 aydır zevk suyu akıyor döl akmıyor şişmanımda penisim küçük ne yapmalıyım

Penisin küçükmü? Çek gelir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üzgünçocuk

haydar abi ben 15 yaşındayım 6 aydır zevk suyu akıyor döl akmıyor şişmanımda penisim küçük ne yapmalıyım

sorun senin kusta benimki sakir sakir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydar abi lütfen soruma cevap ver ben 15 yaşındayım uzun boylu ve kiloluyum penisim uzun değil ve zevk suyu akıyor sadece döl akmıyor ben kısırmıyım acaba?
  • haydar abi günde 3 kere felan zevk suyu akıtıyorum ama beyaz sıvı gelmiyo penisim küçük haydar abi bu arada çok mükemmel bir doktorsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.