Şimdi Ara

hayattan hic bir beklentim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyle iste yok. asosyalin onde gideniyim resmen hic 1 tane bile arkadasim yok. cok sıkıldim artik napacagim bilmiyorum. acilan konulara bakiyorum da. cok mutluyum diyeni, yarin kiza acilcam diyeni, okuldan dersten hayattan isten bahseten bir suru kisi var, arkadaslarindan bahsedenler... ama benim yok. cok yalnizim. agliyorum. bu komuda yanliz degilim biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NEDEN?
  • Benim de bir beklentim yok. Sakin sakin ölmeyi bekliyorum.
  • daha demin hatta 1 dk olmadi,bosuna yasadigimla ilgili bir konu acmistim bende
    ayni durumdayiz

• Turbolinea diye geldim
  • Dernek kurun arkadaş olun işte.
  • Beni de yazin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mater33

NEDEN?

cunku, bundan 4 yil once idi, lise 1 de sisman oldugum icin cok dislaslandim. acayip dalga geciyorlardi. hic arkadasim olmadi 4 ay falan gittim sonra terk ettim okulu. iste tam o zaman insanlardan nefret etmeye basladim. o gunlerden sonra sanki disarida herkesin gozu benim uzerimdeymis gibi hissetmeye basladim ve o insanlarin igrenc bakislari yuzunden artik disari cikmak istemiyordum, hala cikmam. motor aldim gidilcek biyer.olursa kaskimi takar rahat rahat giderim. yuruyerek insanlarin igrenc bakislarindan biktim.

• Geçer la bunlar dert etmeyin, herkes popüler dogmuyor ya, su bi şekilde yolunu buluyo. cıkın gezin biraz, hava alın, takılın oyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

oyle iste yok. asosyalin onde gideniyim resmen hic 1 tane bile arkadasim yok. cok sıkıldim artik napacagim bilmiyorum. acilan konulara bakiyorum da. cok mutluyum diyeni, yarin kiza acilcam diyeni, okuldan dersten hayattan isten bahseten bir suru kisi var, arkadaslarindan bahsedenler... ama benim yok. cok yalnizim. agliyorum. bu komuda yanliz degilim biliyorum.

oturdugun yerden sosyallesmeyi bekleme, spor salonuna yazil o kilolari erit once , sonrasinda bilen kisilerden destek alarak kendine guzel bi tarz olustur vs. yatarak olmaz o isler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoo58 -- 27 Mayıs 2013; 22:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi

quote:

oyle iste yok. asosyalin onde gideniyim resmen hic 1 tane bile arkadasim yok. cok sıkıldim artik napacagim bilmiyorum. acilan konulara bakiyorum da. cok mutluyum diyeni, yarin kiza acilcam diyeni, okuldan dersten hayattan isten bahseten bir suru kisi var, arkadaslarindan bahsedenler... ama benim yok. cok yalnizim. agliyorum. bu komuda yanliz degilim biliyorum.

oturdugun yerden sosyallesmeyi bekleme, spor salonuna yazil o kilolari erit once , sonrasinda bilen kisilerden destek alarak kendine guzel bi tarz olustur vs. yatarak olmaz o isler

+1905
  • O totonu kaldırıp bir şey yapmaya adım atsan hayatına bir anlam gelir

• İnanki benimde 1 tane arkadaşım yok. Aslında arkadaş istemiyorum sevgili istemiyorum böyle yaşamak istiyorum. Yalnızlığı seviyorum..

- - - -
    Hobi edinebilirsin. Mesela ben f. makinesi alıcam otu boku çekicem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mater33

NEDEN?

cunku, bundan 4 yil once idi, lise 1 de sisman oldugum icin cok dislaslandim. acayip dalga geciyorlardi. hic arkadasim olmadi 4 ay falan gittim sonra terk ettim okulu. iste tam o zaman insanlardan nefret etmeye basladim. o gunlerden sonra sanki disarida herkesin gozu benim uzerimdeymis gibi hissetmeye basladim ve o insanlarin igrenc bakislari yuzunden artik disari cikmak istemiyordum, hala cikmam. motor aldim gidilcek biyer.olursa kaskimi takar rahat rahat giderim. yuruyerek insanlarin igrenc bakislarindan biktim.

Aklima ortaokul yillarim geldi. Cidden cok sismandim itilen kakilan goze batan biriydim surekli. Yaz geldi okullar tatil oldu. 3 ay boyunca spora gittim. Diyet yaptim. Hergece ac yattim. Hirs yaptim ve 3 ayda 28 kilo verdim.

Liseyi terk edip motor almadim ve suan cok mutluyum. Evde oturup surekli tikanarak insanlarin seninle ilgilenmesini bekleme. Kendine bak kendinle ilgilen. Emin ol onlarda seninle ilgilenir

• Kariyer yap
  • benim de bi beklentim yok. aslında üniversiteyi birincilikle bitirip amerikada mastır yapsam fena olmaz. bir de taş gibi bi hatunla evlensem. hatta kendi şirketimi kursam google gibi olsa. teknoloji ilerlese 5d oyunlar çıksa. hayat güzel vapurlar felan.
  • istanbulda 4 ay evden çıkmadığımı bilirim.

1 aydır erzincanda bir köydeyim.

evden 2 saat çıkmazsam sıcak basıyor bunalıyorum.

tek çare tek katlı bir evde yaşamak.

öyle rahatımki şimdi 4 kilo verdim 1.5 ayda
  • Benim hayattan beklentim çok..
    Lakin bi bok olduğu yok...
  • Kesinlikle benimde bir beklentim yok.

• kendi başının çaresine yine kendin bak dostum,
    kimseden hayır yok sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.