Şimdi Ara

Hayatta Yaptığınız En Çılgınca Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta yaptığınız en çılgınca olay ne idi?

• Ters Dönen Bir Gondola Bindim Ters Döndüğünü Bilmiyordum.Ölüyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dısarı cıktım

• Ets2de konvoya katilmistim

• Ormanda gece yürüyüşü yapmıştık. Bir yerde çabucak bitsin diye koşmaya başladım. Farklı bir kampa geldim. Aklım çıkıyordu. Sonradan üstün yön bulma yeteneğimle olaya hakim olmuştum.

• Bu konuya yorum yapmak

Ne kadar cilginim ama

Gelsin eksiler

• Ödevimi yapmamıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 tane aşağıköy kürdünden kaçmamak

sonuç: 2 ay katı bir şey yiyemedim
  • 1.2 jetta ile 245 basmistim daha da giderdi ama yol bitti buyuk bi cilginlikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

dısarı cıktım

Ne zaman
  • Kayak yapmayı bilmeden Erciyes'de kaymaya çalışmak, yaklaşık 30 defa düşmem ve parkuru bitiremeyeceğimi anlayıp parkurun yarısında kayak takımlarını omzuma alıp yürüyerek parkuru bitirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

dısarı cıktım

Hayatta Yaptığınız En Çılgınca Şey
  • Bime gitmek bazen sinirlarimi asip avmye gitmek
  • Yazdığım nöbeti beğenmeyip direk bana söven bir askeri ispiyonladılar bana.

Askerde adam dövmenin cezası oldukça sıkıntılı ama ne olacaksa olsun artık deyip koğuşa inip adama çok sağlam bir dayak attım. Nasıl desem o kadar kavga dövüş içinde attığım dayaktan tatmin olduğum bir kaç seferden biriydi. Ağlata ağlata dövdüm . Yazarken bile içim rahatladı lan neyse...

Sonra aldım bunu kah çekerek kah sürükleyerek 3 kat yukarı bölük komutanı odasına götürdüm. Başkasından duyacağına benden duysun ne ceza çekeceksem çekeyim diye düşündüm.

Çaldım kapıyı diğer elimde dayağı yemiş askerle girdim odaya. Durumu anlattım . Komutanın durum bu adam sırf nöbeti beğenmedi diye Allah ne verdiyse sövdü bende dayanamadım daldım Allah ne verdiyse dedim. Bölük komutanın tekme tokat dalmasını bekliyorum içeride.

Adam bana sen dışarı çık kapının önünde bekle dedi. Çıktım kapıyı kapattım abi içeriden bir dayak sesi geldi benim dayak kedi okşaması gibi kalır o derece.. Bu bir 5 dakika filan sürdü sonra verdi askeri bana al bunu koğuşa götür 3 ay buna gece 3 5 kitle dedi.

Koğuşa götürüp geri döndüm yazıhaneye. Bölük komutaı geldi askeri nden birde kendi dövdügünü anlattı öyle dayak yemeden kurtuldum olaydan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yazdığım nöbeti beğenmeyip direk bana söven bir askeri ispiyonladılar bana.

Askerde adam dövmenin cezası oldukça sıkıntılı ama ne olacaksa olsun artık deyip koğuşa inip adama çok sağlam bir dayak attım. Nasıl desem o kadar kavga dövüş içinde attığım dayaktan tatmin olduğum bir kaç seferden biriydi. Ağlata ağlata dövdüm . Yazarken bile içim rahatladı lan neyse...

Sonra aldım bunu kah çekerek kah sürükleyerek 3 kat yukarı bölük komutanı odasına götürdüm. Başkasından duyacağına benden duysun ne ceza çekeceksem çekeyim diye düşündüm.

Çaldım kapıyı diğer elimde dayağı yemiş askerle girdim odaya. Durumu anlattım . Komutanın durum bu adam sırf nöbeti beğenmedi diye Allah ne verdiyse sövdü bende dayanamadım daldım Allah ne verdiyse dedim. Bölük komutanın tekme tokat dalmasını bekliyorum içeride.

Adam bana sen dışarı çık kapının önünde bekle dedi. Çıktım kapıyı kapattım abi içeriden bir dayak sesi geldi benim dayak kedi okşaması gibi kalır o derece.. Bu bir 5 dakika filan sürdü sonra verdi askeri bana al bunu koğuşa götür 3 ay buna gece 3 5 kitle dedi.

Koğuşa götürüp geri döndüm yazıhaneye. Bölük komutaı geldi askeri nden birde kendi dövdügünü anlattı öyle dayak yemeden kurtuldum olaydan.

Eminim o asker sizi çok iyi anıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yazdığım nöbeti beğenmeyip direk bana söven bir askeri ispiyonladılar bana.

Eminim o asker sizi çok iyi anıyordur

Karşılıklı duygularımız.

• yuruyen merdivenden ters yurumustum
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Abartı olmamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Abartı olmamış mı?

Görevini yerine getirdin diye birisi sana ana avrat sövse sende kızmaz mısın ?

Ha açık konuşayım bölük komutanına cezamı çekmek için gittim onunda tutup adamı "lan onun altına ben imza atıyorum sen bana sövüyorsun" deyip döveceğini tahmin etmemiştim. O kısım bölük komutanın olaya bakışı ile alakalı.
  • Buzdolabını açıp içinden bir şey almıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.