Şimdi Ara

hayatta bir gta vice city değil mi zaten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 23 Ekim 2012; 10:36:58 >

• Degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sana soruyorum değil mi ?
  • ibrahim tatlıses ve elma şekeri
  • Hayat bence gta liberty city

• Selam beyler ben los santos’ta ki hollywood dağında oturuyorum. Buralarda bi manyak var her gün olay çıkartıyor a*** kodu****dengesizi. Çalmadığı araba, patlatmadığı ev kalmadı. Arabasını çalamadığı kişilerin evlerini bazukalıyor, milletin havuzuna girip yüzüyor. O da yetmiyor gidiyor arabayla havuza giriyor. Ne yapmaya çalıştığını çözemedik. Geçen benim havuza araba sokmuş çıkarana kadar ebem s**ildi. Kafasına göre geziyor . Polis çağırıyoruz onları da öldürüyor. Helikopter geliyor onu bile patlatıyor dengesini si***m. Geçen komşunun evinin üstüne otobüs indirdi nasıl yaptı anlamadık. Arabaları falan uçuruyor bazen. Herifi öldürüyorlar ertesi gün yine geliyor. Evden çıkamaz olduk lütfen yardım edin ! Ayrıca şu herif bazukaları nerden buluyor anlamış değiliz. Herif aynı anda 20 silah taşıyor. Geçen gene evi bombaladı benim. Yeter artık!

• FANNYMAGNET diye bagırıyorum hala elizabethim.

GETTHEREVERYFASTINDEED diyorum,hala iett otobuslerinde surunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta'lardaki en saçma şey?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA San Andreas daha bir başkaydı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

FANNYMAGNET diye bagırıyorum hala elizabethim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

GTA San Andreas daha bir başkaydı bence

duygulandım be ne oynardık ama
  • san and yeri bi başka arada girip hâlâ oynarım bazen

• grafikleri daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

GTA San Andreas daha bir başkaydı bence

duygulandım be ne oynardık ama

Ben o uçak görevlerini yapamayınca pes edip bırakmıştımAma güzel oyundu vesselam.
  • ASPIRINE ASPIRINE ASPIRINE

hayır iyileşmedim

big bang

patlamadı kimse

GETTHEREAFAST

araba düşmedi havadan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

FANNYMAGNET diye bagırıyorum hala elizabethim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Selam beyler ben los santos’ta ki hollywood dağında oturuyorum. Buralarda bi manyak var her gün olay çıkartıyor a*** kodu****dengesizi. Çalmadığı araba, patlatmadığı ev kalmadı. Arabasını çalamadığı kişilerin evlerini bazukalıyor, milletin havuzuna girip yüzüyor. O da yetmiyor gidiyor arabayla havuza giriyor. Ne yapmaya çalıştığını çözemedik. Geçen benim havuza araba sokmuş çıkarana kadar ebem s**ildi. Kafasına göre geziyor . Polis çağırıyoruz onları da öldürüyor. Helikopter geliyor onu bile patlatıyor dengesini si***m. Geçen komşunun evinin üstüne otobüs indirdi nasıl yaptı anlamadık. Arabaları falan uçuruyor bazen. Herifi öldürüyorlar ertesi gün yine geliyor. Evden çıkamaz olduk lütfen yardım edin ! Ayrıca şu herif bazukaları nerden buluyor anlamış değiliz. Herif aynı anda 20 silah taşıyor. Geçen gene evi bombaladı benim. Yeter artık!

silah tasima hiylesi yapiyor. sen de internetten hilelerine bak ve onu duelloya devet et. ona bu islerin 6 yildiz yapip kacmakla bitmeyecegini soyle. hatta onu gizlice takip et yakinlarda ucgene bas kendini bi anda arabada bulacaksin. sonra onu ez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.