Şimdi Ara

Hayatınızda söylediğiniz en büyük yalan. Komik Hikayeler Bekliyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani bazı anlar vardır sizi yalan söylemeye zorlar hatta aklınız durur yalandan başka çareniz yoktur. İşte o anlarda söylediğiniz en büyük yalan nedir. Bu konuları seviyorum sabaha kadar burdayım dökülün beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 27 Haziran 2011; 1:35:18 >

• hiç yalan söylemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud van dilmen

hiç yalan söylemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

hiç yalan söylemedim

Oğlum oradaki inceden tık tıkı anlaman lazımdı en büyük yalanımı bu konuda söyledim.

• quote:

hiç yalan söylemedim

Sanırım birisinin "Bu işte en büyük yalan!" deyip sazanlık yapması gerekiyor.
    Ben yapacağım sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

hiç yalan söylemedim

Oğlum oradaki inceden tık tıkı anlaman lazımdı en büyük yalanımı bu konuda söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 27 Haziran 2011; 1:17:13 >

• Ben yakmadım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

Ben yakmadım!

Neyi

• Sadece kızınızın verdiği siparişi getirmeye gelmiştim

Dipnot:Gerçekten bu yalanı söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Sadece kızınızın verdiği siparişi getirmeye gelmiştim

Tam anlatmanız biraz daha açıklayıcı olur. Bizde bu gece vakti biraz sırıtmış oluruz
  • Ohoo..
  • Evet, ben de seni seviyorum.
  • quote:

quote:

Tam anlatmanız biraz daha açıklayıcı olur. Bizde bu gece vakti biraz sırıtmış oluruz

e malumunuz yaz tatilindeyiz bu sene bir değişiklik olsun ve işe girip para kazanayım dedim.Çok ünlü bir döner firmasının bir şubesine girdim.Çalıştığım yerin yakınlarında sınıftan bir kız arkadaşım oturuyor(öyle herkesle samimi olan biri değil ve biraz asosyal ama fiziğe gelince sen de raven riley ben diyeyim adriana lima(evet biraz abarttım).Her neyse bu kızla daha öncede cinsel muhabbetlerim oldu (her lise öğrencisinin yaşadığı bir olaydır heralde bu).Gel zaman git zaman,telefonuma mesaj geldi ''ev boş xDxD''dedi.Patrona ne yalan söylesemde dükkandan cıkıp kızın evine gitsem düşünceleri başladı.Düşün düşün...Kıza attığım mesaj : ''Dükkanın numarası bu hemen sipariş ver ama adresi uzak bir yere söyle ki bol bol zamanımız olsun''.Aradan 10 saniye geçti ve telefon çaldı.Sipariş hazırlandı ve siparişi aldığım gibi dükkandan çıktım ardından kızın evine gittim.Acilen yatak odasına gitmemiz gerekiyordu ve öylede oldu ilişkiye başlayalı 1 dk dolduğu zaman zil çaldı ve ömrüm gözümün önünden film şeridi gibi geçti hayatımda ben bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Kadın beşinci kata çıkana kadar ben üstümü giymiştim ama nasıl giyme belkide dünya rekoru kırdım her neyse kapıdan çıktım aşşağı iniyorum.Annesiyle merdivende karşılaştık..

Anne:Heey dur bakalım
    Ben:Buyrun efendim
    Anne:Nerden geliyosun sen
    Ben : 10. daire den
    Anne:Ne işin var benim evimde
    Ben:Sadece kızınızın verdiği siparişi getirmeye gelmiştim.
    Not: 18 yaşında lise son öğrencisiyim

Not 2 : Gerçekten yaşanmış bir olaydır yarın erken kalkacağımdan kısa kestim şimdiden herkese hayırlı geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 27 Haziran 2011; 1:43:22 >

• quote:

hiç yalan söylemedim

inceden tık tık
  • quote:

quote:

quote:

e malumunuz yaz tatilindeyiz bu sene bir değişiklik olsun ve işe girip para kazanayım dedim.Çok ünlü bir döner firmasının bir şubesine girdim.Çalıştığım yerin yakınlarında sınıftan bir kız arkadaşım oturuyor(öyle herkesle samimi olan biri değil ve biraz asosyal ama fiziğe gelince sen de raven riley ben diyeyim adriana lima(evet biraz abarttım).Her neyse bu kızla daha öncede cinsel muhabbetlerim oldu (her lise öğrencisinin yaşadığı bir olaydır heralde bu).Gel zaman git zaman,telefonuma mesaj geldi ''ev boş xDxD''dedi.Patrona ne yalan söylesemde dükkandan cıkıp kızın evine gitsem düşünceleri başladı.Düşün düşün...Kıza attığım mesaj : ''Dükkanın numarası bu hemen sipariş ver ama adresi uzak bir yere söyle ki bol bol zamanımız olsun''.Aradan 10 saniye geçti ve telefon çaldı.Sipariş hazırlandı ve siparişi aldığım gibi dükkandan çıktım ardından kızın evine gittim.Acilen yatak odasına gitmemiz gerekiyordu ve öylede oldu ilişkiye başlayalı 1 dk dolduğu zaman zil çaldı ve ömrüm gözümün önünden film şeridi gibi geçti hayatımda ben bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum. Kadın beşinci kata çıkana kadar ben üstümü giymiştim ama nasıl giyme belkide dünya rekoru kırdım her neyse kapıdan çıktım aşşağı iniyorum.Annesiyle merdivende karşılaştık..

Anne:Heey dur bakalım
    Ben:Buyrun efendim
    Anne:Nerden geliyosun sen
    Ben : 10. daire den
    Anne:Ne işin var benim evimde
    Ben:Sadece kızınızın verdiği siparişi getirmeye gelmiştim.
    Not: 18 yaşında lise son öğrencisiyim

Not 2 : Gerçekten yaşanmış bir olaydır yarın erken kalkacağımdan kısa kestim şimdiden herkese hayırlı geceler

vay be .d

• Reserved.
  • Bankta kopek pisligine oturup, sevgilime ; ''tuh ya camura oturmusuz'' diyeli 4 yil.

Denizde, kayiga cikmak icin var gucumle abanmamim sonucu mayonun ayak bileklerime kadar siyrilmasi sonucu etraftakilere ''mayonun ipi gevsemis de'' diyeli 4 yil.

Denemelerde yaptigim puanin ustune 60-70 puan katarak aileme soyleyeli 1 yil.

Sinif arkadasimi, hayali bir karakter yaratarak tam 5 ay isleteli ve yakayi ele vereli 5 yil.

Hicbir dersten kalmadim diyerek halbuki sadece 2 dersten gectigimi aileme soyleyeli 5 ay.

Ve sevgilime soyledigim 1-2 ufak yalanla idare edisimin 1. ayi

Hayirli ugurlu olsun. Bunlar sadece bi kismi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

Ben yakmadım!

Neyi

Samanlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Bankta kopek pisligine oturup, sevgilime ; ''tuh ya camura oturmusuz'' diyeli 4 yil.

Denizde, kayiga cikmak icin var gucumle abanmamim sonucu mayonun ayak bileklerime kadar siyrilmasi sonucu etraftakilere ''mayonun ipi gevsemis de'' diyeli 4 yil.

Denemelerde yaptigim puanin ustune 60-70 puan katarak aileme soyleyeli 1 yil.

Sinif arkadasimi, hayali bir karakter yaratarak tam 5 ay isleteli ve yakayi ele vereli 5 yil.

Hicbir dersten kalmadim diyerek halbuki sadece 2 dersten gectigimi aileme soyleyeli 5 ay.

Ve sevgilime soyledigim 1-2 ufak yalanla idare edisimin 1. ayi

Hayirli ugurlu olsun. Bunlar sadece bi kismi

Usta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.