Şimdi Ara

Hayatınızda hiç ölü, ceset gördünüz mü /+18/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hapiste bir kişiyi öldürmüştüm onu gördüm. Yemek sırasındaydık adam fasulye pişmemiş diyerek kaşığını tencerenin içine fırlattı üstümüz başımız yağ oldu. Haftada bir kere temiz kıyafet veriyorlardı kirlensin istemiyoduk tabi "kardeş biraz dikkat et mahvettin üstümüzü başımızı" dedim önüme döndüm. Aslında içimden boşver salla gitsin falan diyodum ama herif bişey söyledi, arkamı döndüm döner dönmez herif şişi sapladı. Adamı itip geriye doğru bi adım attım. Tahta masanın ayağını tuttum hemen çıktı yerinden hala şaşarım o ayak nasıl o kadar kolay çıktı diye ucunda da sallanan koca bir vida vardı. Bağıra bağıra herifin kafaya çakmaya başladım. Kaç kere vurduğumu ben de bilmiyorum en son hatırladığım herifin gözleri yukarı doğru kaymış vaziyette yerde yatıyodu. Yerde kan vardı herifin kanı zannettim ama benim kanımmış sonradan söylediler.

• Gördüm ve yıkadım.(Babam) Mekanı cennet olsun amin.
  • Çok kadavra gördüm
  • Yıkadım bile! Bizim buralarda adet galiba. Geçen yıl 8 Martta amcam vefat etti gasilhaneye alındı, gassal yakınlar birer su tutsun diye bizleri çağırdı omzunu ve bacaklarını ovarak ılık su tuttum. Kaskatıydı ve aşırı olmasa da mordu. Oradan çıkınca bayağı ağladım, bu ağlama, yani duygusu çok farklıydı korktum mu üzüldüm mü anlam veremedim birden kriz geldi ve çöktüm ağladım. Hani Allah için ağlamak vardırya sohbetlerde ya da zikirlerde vs. gerçi ben hiç yaşamasamda bu o tarz bir duyguydu sanırım, kalpten gelen bir şey. Yaş:26

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guitar-X kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz? Cezanız bitti mi? :)

• Zaten herkes bir gün bir yakını yüzünden gasilhaneye girecek mecbur... Tabi bir gün mezarada gireceğiz o kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Ciddi misiniz? Cezanız bitti mi? :)

Bitti çoktan. O olaydan ceza almadım zaten meşru müdafadan yargılandım.
  • her aynaya baktığımda görüyorum
  • suda tekneyle açılmışken bir kere gördüm. Hoş değildi

• Aile bireyleri , arkadaşlar , yakınlar vs. hariç çalıştığım meslekte bir süre bulunduğum birim sebebiyle çok fazla gördüm

Normal ölümlerde bir süre sonra hayatın gerçeği diyip sadece etrafta merhum/merhumeye üzülenlere üzülüyorsun herhangi bir gerginlik olmuyor alışıyorsun

İntihar, ölümlü trafik kazası , cinayet , boğulma , yanma , göçük , maden kazaları , iş kazaları gibi çeşitlerine göre katlanılamayacak düzeyde cesetlerle karşılaştığım oldu

Kısa süre sonra görüntüden etkilenmez haldeydim , bazı ölüm çeşitlerinde koku unsuru gerçekten rahatsız edici alışalacak bir tarafı yok gerçekten

• annemi.
  • Biraz uzaktan arabanin birine carpip havaya ucurduguna sahit oldum.Acayip korktum oradan uzaklastim hemen.Anneannem ve babaannemi de defnedilmeden once gormemi istediler ama ben ordan da kactim.

• Otopsiye katılıyorum.

Hayatınızda bulunmak isteyeceğiniz son yer olduğuna emin olabilirsiniz.

• Bir trafik kazasi olmuş okul servisiyle gecerken görmüstüm genc bi kadin ortalama 25-30 yaslarinda yola savrulmus haldeydi yüzü dağilmis her yer kandı. Filmlerden hic etkilenmiyorum ama o etkiledi baya gerçek hayatta görmek farkli

• RageReturn R kullanıcısına yanıt
    Hocam o kokunun ne kadar kötü olduğunu oradan buradan büyüklerimizin konuşmalarından, dizilerden, filmlerden duyduk ama bu koku tam olarak neye benziyor onu soracaktım da.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 22 Ocak 2018; 1:54:46 >
  • Beyler ölüm cok yakın emin olun hic ummadığımız biryerdende gelebilir hepimiz tyrion reyisin ölüm fikri gibi 70 yaşımızda yatagımızda ölücez zannediyoruz ama bu cok büyük bir yanılgı olabilir zira bu şekilde ölenlerin sayısı hayli az herneyse Allah imanla gitmeyi nasib eylesin aman ha namazlarımızı aksatmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardsg1 -- 22 Ocak 2018; 2:10:39 >
  • wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    Ateistlerin doluştuğu bir forum sitesinde gelip namaz aksatmama önerisinde bulunuyorsun? Biladerim sen nasıl bir trollsün ya?

• Aynada kendimi gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Hocam o kokunun ne kadar kötü olduğunu oradan buradan büyüklerimizin konuşmalarından, dizilerden, filmlerden duyduk ama bu koku tam olarak neye benziyor onu soracaktım da.

Edit: Yazım hatası

Karşılaştığımın en kötüsü , 60 yaşlarında erkek şahıs banyoda hatırladığım kadarıyla kalp krizi geçirmişti , eski tip kara beton diye tabir ettiğimiz şekildeydi zemin , çıplak yüz üstü yatar vaziyette 10-12 gün civarı kalmış , eve girdiğimizde keskin ve ağır bir koku vardı , savcı geldiğinde sırt üstü çevirdik , zeminle temas halindeki kısımlarda deri aşırı yumuşak formdaydı , özellikle karın bölgesinde ki deri şahsı çevirmemizle birlikte midede biriken gazlar sebebiyle de açıldı çürümeye başlayan organlar içerde biriken gaz , yani tarif edemem ama bilmiyorum hiç kurtlanmış hayvan cesedine denk geldiniz mi , çocukken hatırlıyorum ölü kedi vs kurtlanmış halde olunca 10-15 m ilerden bile hissedilen bir kokusu olurdu bu koku işte o kokunun 15-20 kat daha ağır haliydi ,

Yanmış cesette çok ağır kokuyor , yüksek akıma kapılan cesette aşırı bir koku yoktu yukarda anlattığım gibi ama 70-80 yaşlarında bir bayan evinde yanmıştı , kilolu bir şahıstı o yanmış yağ-et kokusu en az yukarda ki kadar kötüydü

• Trafik kazasinda gordum ve felaketti

Baya haber falan olmustu hatta 'katliam gibi kaza 5 olu 1 agir yarali" diye

Direkr olu birisi gorsem sorun yapmam da orasi burasi dagilmis, kopmus olunca kotu geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.