Şimdi Ara

Hayatınızda hiç ölü, ceset gördünüz mü /+18/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızda hiç ölü gördünüz mü kaç kere gördünüz

Kendimle başlıyım 18 yaşımdayım 10a yakın ölü gördüm, staj yaparken yoğun bakım ve acil kırmızı alanda gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 22 Ocak 2018; 18:12:22 >

• ne yazikki en acı şekilde tanık olduğum olay..

düşünsene 1 saniye önce nefes alan,yüzünde gülücükler saçan ,belki de o an hayal kuran,belki de çaresizce evine gidip annesine sarılmak isteyen bir çocuk,belki de yaptığı hatanın onun ölümüyle sonuçlanacağını bilmeden ,çok yaşayacağını düşünen bir çocuk.

evin balkonunda annem ile otururken.şarkı açıp,zamanda yolculuk yaptığım sıralardı.kendi kendimi düşünce bağlamında tükettiğim vakitlerdi.

neyse bir ara gözüm ,evin karşısındaki caddeye çarptı.annemde ya çocuğa bak köprüyü kullanamıyor .annem bu lafı söylediğine şahidim.allah etmesin kaza filan yaparlar,daha genç.

balkonda bile araba seslerinin bize geldiğini düşünün.yani o derece hızlı gidiyorlar.önüne kim gelirse ezip geçecek o derece.ben o yolu geçince kesinlikle köprüyü kullanırım.arabalar o kadar suratli ki,köprüde yürüyünce bile arabaların gidişi fırtına etkisi yaratır.

işte o an geldi.çocuk tam karşıya gececekken.hızlı gelen bir araba saniyeler içinde çocuğa çarptı.

o kadar anlık bir olaydı ki.gördüğüm an tüylerim diken diken oldu.cidden anlık olmasına rağmen ,sen o an neye uğradığını şaşırıyorsun.kaçacak delik arıyorsun.bir an sana çarpmış gibi oluyor,sendeliyorsun.annemin canı o kadar acımış olsa gerek,gözünde yaş geliyordu.bir yandan da umarım bir şey yoktur diyordu.

ben apar topar dısarı fırladım.bir can telaşı. herkesin kalbinde bir sancı.bazı aileler acaba benim çocugum mu diye apar topar kaza yapan çocuğun üstüne geliyor.

malesef gördüklerimi düşmanım görmesin.kan ,parçalanmış organlar,görülen beyin ,açık gözler...

her şey geçti.son nefes coktan verilmişti.her şey o kadar anlık oldu ki,o an oturup kaldırımda,iç muhassebe yaptım.ne acı sonlar var.o çocugun o an yaşadığı acıyı düsündukce titredim.titredikce sarsıldım.sarsildıkca ,yanımdaki direge tutundum.

nur içinde uyu güzel çocuk...

Edit:hızlı yazdığımdan dolayı imla halatası yaptım.düzelttim fazlasıyla, varsa söyleseniz düzeltirim.
    Bu arada olayı yazarken bile elim titriyordu. Anlayışlı olabilirdiniz.
  • Askermisiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadavra gordum birkere birde 2010 senesinde istanbulda bodyworlds diye bir sergi acilmisti bilen bilir olen kisilerin cesetlerini sergiliyorlardi.Orada gordum.Birde dedem gece uykusunda olmus kucukke bir sabah odasina girdigimde olu bir sekilde yatakta yatiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Askermisiniz hocam

Yok hocam 2 yıl boyunca yoğun bakım ve acil kırmızı alanda staj yapan sağlıkçıyım en son hasta ex olduğunda tüm müdahaleler yapıldıktan sonra en son bana kalp masajı yaptırırlardı ilk zamanlar ellerim titreye titreye yaptığımı hatırlıyorum çok korkunç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 21 Ocak 2018; 20:8:27 >
  • üstüne bile bastım

/thread
  • Her gün , her gece .

• alışma süresi kaçıncıda başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babaannem

• Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt
    4.den sonra alıştım yaşlılara çok alıştım. Ama gençler çok nadir olduğundan hala ilk gördüğümdeki gibi oluyorum.
  • İntihar eden gördüm.

• Hiç görmedim. Çok merak ediyorum.

• Polis memuruyum. Ilk olarak Avrasya tüneli çıkışı kennedy caddesi üzerinde gördüm. Elemanı araba çarpmış ardından gelenler de üzerinden geçmiş. Yeni yıkanmış çamaşırı elle sıkarsın kivrilir ya öyle olmuş eleman. Sağlam kemik kalmamış kafası hani yoğurt süzmek için bez bi çantaya koyarlar ya yoğurdu, onun gibi olmuştu. Kafasını tutup çevirince gözü yuvasından çıktı yere düştü. İşin garip tarafı hiç etkilenmedim. Gayet normal birşey gibi geldi. Daha sonra birinde de belediye işçisi kalp krizi geçirmiş onu görmüştüm o da pek garip gelmedi. Tuhaf yani, düşününce etkileneceksiniz sanıyorsunuz ama is o raddeye gelince gayet normal geliyor. Sadece araba çarpan elemandan fena koku geliyordu.

• Cesedi görünce noluyo ki?

İnsanın ruhsuz hali işte,zararı olmaz sana

Neden dine yaklaşıyon??

• kaplan1222 K kullanıcısına yanıt

Gördüm.
  • ne yazikki en acı şekilde tanık olduğum olay..

düşünsene 1 saniye önce nefes alan,yüzünde gülücükler saçan ,belki de o an hayal kuran,belki de çaresizce evine gidip annesine sarılmak isteyen bir çocuk,belki de yaptığı hatanın onun ölümüyle sonuçlanacağını bilmeden ,çok yaşayacağını düşünen bir çocuk.

evin balkonunda annem ile otururken.şarkı açıp,zamanda yolculuk yaptığım sıralardı.kendi kendimi düşünce bağlamında tükettiğim vakitlerdi.

neyse bir ara gözüm ,evin karşısındaki caddeye çarptı.annemde ya çocuğa bak köprüyü kullanamıyor .annem bu lafı söylediğine şahidim.allah etmesin kaza filan yaparlar,daha genç.

balkonda bile araba seslerinin bize geldiğini düşünün.yani o derece hızlı gidiyorlar.önüne kim gelirse ezip geçecek o derece.ben o yolu geçince kesinlikle köprüyü kullanırım.arabalar o kadar suratli ki,köprüde yürüyünce bile arabaların gidişi fırtına etkisi yaratır.

işte o an geldi.çocuk tam karşıya gececekken.hızlı gelen bir araba saniyeler içinde çocuğa çarptı.

o kadar anlık bir olaydı ki.gördüğüm an tüylerim diken diken oldu.cidden anlık olmasına rağmen ,sen o an neye uğradığını şaşırıyorsun.kaçacak delik arıyorsun.bir an sana çarpmış gibi oluyor,sendeliyorsun.annemin canı o kadar acımış olsa gerek,gözünde yaş geliyordu.bir yandan da umarım bir şey yoktur diyordu.

ben apar topar dısarı fırladım.bir can telaşı. herkesin kalbinde bir sancı.bazı aileler acaba benim çocugum mu diye apar topar kaza yapan çocuğun üstüne geliyor.

malesef gördüklerimi düşmanım görmesin.kan ,parçalanmış organlar,görülen beyin ,açık gözler...

her şey geçti.son nefes coktan verilmişti.her şey o kadar anlık oldu ki,o an oturup kaldırımda,iç muhassebe yaptım.ne acı sonlar var.o çocugun o an yaşadığı acıyı düsündukce titredim.titredikce sarsıldım.sarsildıkca ,yanımdaki direge tutundum.

nur içinde uyu güzel çocuk...

Edit:hızlı yazdığımdan dolayı imla halatası yaptım.düzelttim fazlasıyla, varsa söyleseniz düzeltirim.
    Bu arada olayı yazarken bile elim titriyordu. Anlayışlı olabilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 24 Ocak 2018; 11:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplan1222

Polis memuruyum. Ilk olarak Avrasya tüneli çıkışı kennedy caddesi üzerinde gördüm. Elemanı araba çarpmış ardından gelenler de üzerinden geçmiş. Yeni yıkanmış çamaşırı elle sıkarsın kivrilir ya öyle olmuş eleman. Sağlam kemik kalmamış kafası hani yoğurt süzmek için bez bi çantaya koyarlar ya yoğurdu, onun gibi olmuştu. Kafasını tutup çevirince gözü yuvasından çıktı yere düştü. İşin garip tarafı hiç etkilenmedim. Gayet normal birşey gibi geldi. Daha sonra birinde de belediye işçisi kalp krizi geçirmiş onu görmüştüm o da pek garip gelmedi. Tuhaf yani, düşününce etkileneceksiniz sanıyorsunuz ama is o raddeye gelince gayet normal geliyor. Sadece araba çarpan elemandan fena koku geliyordu.

Yarın gel dexterda işe başla.

• Adres?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Yaklaşık bir 10 sene önce kadar Muğla'da açıklarda yüzerken görmüştüm.

butun yorumları okudum aralarından en cok bu dıkkatımı cektı nası oldu hocam açılmış yüzerken ölü biri su üstünde mi duruyodu
  • Anneannemi gördüm. Birkaç kere de kedi leşi gördüm. Çöp+leş dedim içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Rebel -- 21 Ocak 2018; 21:28:24 >
  • Çocukken trenyolunda intihar etmiş birisini görmüştüm. İlginç bir şekilde etrafta kan yoktu. İntihar eden kişinin belden altı yoktu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.