< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 22 Ocak 2018; 18:12:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 22 Ocak 2018; 18:12:22 > |
ne yazikki en acı şekilde tanık olduğum olay..
düşünsene 1 saniye önce nefes alan,yüzünde gülücükler saçan ,belki de o an hayal kuran,belki de çaresizce evine gidip annesine sarılmak isteyen bir çocuk,belki de yaptığı hatanın onun ölümüyle sonuçlanacağını bilmeden ,çok yaşayacağını düşünen bir çocuk. evin balkonunda annem ile otururken.şarkı açıp,zamanda yolculuk yaptığım sıralardı.kendi kendimi düşünce bağlamında tükettiğim vakitlerdi. neyse bir ara gözüm ,evin karşısındaki caddeye çarptı.annemde ya çocuğa bak köprüyü kullanamıyor .annem bu lafı söylediğine şahidim.allah etmesin kaza filan yaparlar,daha genç. balkonda bile araba seslerinin bize geldiğini düşünün.yani o derece hızlı gidiyorlar.önüne kim gelirse ezip geçecek o derece.ben o yolu geçince kesinlikle köprüyü kullanırım.arabalar o kadar suratli ki,köprüde yürüyünce bile arabaların gidişi fırtına etkisi yaratır. işte o an geldi.çocuk tam karşıya gececekken.hızlı gelen bir araba saniyeler içinde çocuğa çarptı. o kadar anlık bir olaydı ki.gördüğüm an tüylerim diken diken oldu.cidden anlık olmasına rağmen ,sen o an neye uğradığını şaşırıyorsun.kaçacak delik arıyorsun.bir an sana çarpmış gibi oluyor,sendeliyorsun.annemin canı o kadar acımış olsa gerek,gözünde yaş geliyordu.bir yandan da umarım bir şey yoktur diyordu. ben apar topar dısarı fırladım.bir can telaşı. herkesin kalbinde bir sancı.bazı aileler acaba benim çocugum mu diye apar topar kaza yapan çocuğun üstüne geliyor. malesef gördüklerimi düşmanım görmesin.kan ,parçalanmış organlar,görülen beyin ,açık gözler... her şey geçti.son nefes coktan verilmişti.her şey o kadar anlık oldu ki,o an oturup kaldırımda,iç muhassebe yaptım.ne acı sonlar var.o çocugun o an yaşadığı acıyı düsündukce titredim.titredikce sarsıldım.sarsildıkca ,yanımdaki direge tutundum. nur içinde uyu güzel çocuk... Edit:hızlı yazdığımdan dolayı imla halatası yaptım.düzelttim fazlasıyla, varsa söyleseniz düzeltirim. Bu arada olayı yazarken bile elim titriyordu. Anlayışlı olabilirdiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 21 Ocak 2018; 20:8:27 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 24 Ocak 2018; 11:41:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Rebel -- 21 Ocak 2018; 21:28:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |