Şimdi Ara

Hayatınızda hiç ölü, ceset gördünüz mü /+18/ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Yanlış konuya yazıyorsun bu yorumu işçi bulma kurumu bölümüne yazacan

hocam valla hiç farketmemişim ard arda 50 sekme olunca konular karışmış

bende diyorum bu mesaj asıl istediğim konuda niye gorunmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha bu arada 2 yıl once mezarlık camiinde gassallık yaptıgım için yüzlerce cesed gördüm sorunuz varsa sorabilirsiniz

• geçen sene çalıştıgım otelde bi turist kız 22 yaşında kendini 6 kattan aşagı attı hemde o halde ilk görenlerden biriydim kafası dagılmıştı kanlar akıyodu 1 ay uyuyamadım ve kızla muhabbetim vardı şok geçirtti beni
  • Canli olarak değil de internette fotoğraf, video şeklinde çok gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadavra gordum ama kadavra gormekle gercek olu gormek farkli. Ilk gordugum kadavra tazeydi. Ondan cok etkilenmistim. Cok zordu bakamamiyordum midem bulsniyordu. Sonra fakultede iyice alistik. Zaten kastan baska bir sey belli olmayan 15 yillik kadavralar. Ama les gibi kokuyor o burnu yakan koku cok fena. Tabi bu formaldehit kokusu.

Daha henuz olu gormedim ama birkac yila epey karsilasirim. Umarim cok etkilenmem.

Bi de arkadas yazmis acil mudehaleler yapildiktan sonra bana kalp masaji yaptirdilar diye. Genelde stajyerlere hastadan umut kesildikten sonra gorev veriliyor. Yani ölü hastaya kalp masaji yapiyorsun. Ogrenmek icin egitim amacli. Belki cok kucuk da olsa umit vardir ama ne yazik ki hasta coktan ölmüs oluyor.

• kesnek kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen o amaçla yaptırılıyor hastandan hiçbir şekilde umut yokken yaptıktan sonra bağlayıp paketleyip morga gönderiliyor. Hocam Tıp mı okuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hocam aynen o amaçla yaptırılıyor hastandan hiçbir şekilde umut yokken yaptıktan sonra bağlayıp paketleyip morga gönderiliyor. Hocam Tıp mı okuyorsunuz

Aynen tip okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Yaklaşık bir 10 sene önce kadar Muğla'da açıklarda yüzerken görmüştüm.

butun yorumları okudum aralarından en cok bu dıkkatımı cektı nası oldu hocam açılmış yüzerken ölü biri su üstünde mi duruyodu

Evet aynı dediğiniz gibiydi. Sonra polislere haber verildi tabii ama olay nasıl sonuçlandı bilmiyorum.

Sonucu bu hocam :D

http://www.mynet.com/haber/yasam/denizdeki-sisme-kadini-ceset-sandilar-652798-1

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Ateistlerin doluştuğu bir forum sitesinde gelip namaz aksatmama önerisinde bulunuyorsun? Biladerim sen nasıl bir trollsün ya?

Anket mi yaptınız hocam, varsa elinizde bilgi paylaşın?

• Annemi gördüm

• Arkadasimin dedesi olmustu kendisi evde yoktu bir gidio bak yardimci ol annemler panik halinde dedi. Gittim amca uzanmis cekyatta zaten olmustu. Onu gordum. 112 geldi kalp masaji vs ama amca coktan olmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamam peki deki trip -- 24 Ocak 2018; 16:38:49 >
  • Sağlık çalışanıyım çok gördüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.