Şimdi Ara

Hayatınız Boyunca En Korktuğunuz An

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Kardeşimin kolu asansöre sıkışmıştı bende içindeydim hani o kapı ile asansör kabininin varya oraya sıkışmıştı ben oturup ağlıyodum kardeşim bayılmıştı galiba kolu neredeyse kopmuştu kabin hep kan olmuştu 5 yaşında felandım ama çok korkmuştum Allahtan birşey olmadı kurtardılar kaç dikiş atıldı bilmiyorum ama izi hala duruyo kolunda bide kız kardeşimdi Allaha şükürler olsun birşeyi yok ama ben küçükken çok etkilenmiştim bu olaydan

2. Parka arkadaşla salıncağa biniyorduk deli bir adam çimleri koparıyordu bekçide uyardı git felan dedi adam 5 dakika felandı galiba gene geldi gene koparmaya başladı bekçi gene uyardı adam gidiyormuş gibi yaptı bekçi arkasını döndü gidiyordu deli herif yerden küreği kaptı koşa koşa adamın kafasına vurdu adam yere düştü ve birkaç kere daha vurdu yerde bekçinin kafasına resmen adamın kafası parçalandı birde parkta çocuğu vardı annesi ölmüştü oda sallanıyodu baba diye bi bağırdı hala içimi acıtır o ses adam ölmüş sonradan öğrendik

Çocukluğum çok kötü geçti anlayacağınız en çok korktuklarım bunlardı diğerlerinide belki yazarım o zamanlar bunlar yüzünden baya etkilenmiştim

• 1-insan stop a basar.
    2-insan koşar yardım eder

kardeş üzerinde çok büyük bir yük var git intihar et
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-dilenci

1-insan stop a basar.

1.5 yaşındaydım zeki arkadaşım nerden biliyim stop felan oyun felan diye inip çıkıyoduk
    2.7 yaşındaydım şimdi olsa parçalarım o adamı 14 yaşındayım ama genede müdahele ederdim
  • Dabbe:Bir Cin Vakası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amnesia
  • O ney la öyle .
    Neyse bikere 3 kişilik asansöre 7 arkadaş binmiştik dersane asansörüydü asansör düşmüştü sonanda ilk katla apartmanın aşşağısında bir yer arasında halat durdurdu. Orda kaldık 7 kişi 10 dakka boğulacaktık az daha çıkardılar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

1-insan stop a basar.

1.5 yaşındaydım zeki arkadaşım nerden biliyim stop felan oyun felan diye inip çıkıyoduk
    2.7 yaşındaydım şimdi olsa parçalarım o adamı 14 yaşındayım ama genede müdahele ederdim

olsun yinede stop a basabilirdin lan ben bilirdim o yaşta
    diğerindede 7 yaşındasın olm koş atla adamın üstüne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En imkansız hayaliniz ne?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CSB beyler okumayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

1-insan stop a basar.

olsun yinede stop a basabilirdin lan ben bilirdim o yaşta
    diğerindede 7 yaşındasın olm koş atla adamın üstüne

nerden biliyim kardeşim banada bşiy yapmasından korktum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

O ney la öyle .
    Neyse bikere 3 kişilik asansöre 7 arkadaş binmiştik dersane asansörüydü asansör düşmüştü sonanda ilk katla apartmanın aşşağısında bir yer arasında halat durdurdu. Orda kaldık 7 kişi 10 dakka boğulacaktık az daha çıkardılar sonra.

• silent hill 3

daha kucucuktum ve gecenin yarisinda odada tek basima oynamaya calismistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daghan_bjk

CSB beyler okumayın.

işine git kardeşim ne csb si gerçekten yaşadım herşeye csb demekten vazgeçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

O ney la öyle .

bi kişiden 55 kilo hesaplasak 385 kilo olur yani iyi yırtmışsınız bide sizin aklınızı seveyim.
  • bekçi öldümü peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bekçi öldümü peki?

ne yazıkki anneleride ölmüştü galiba çocuğa noldu bilmiyorum
  • quote:

bekçi öldümü peki?

Şşşş. Öyle biri yok. Kafasında kurduğu şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

bekçi öldümü peki?

Şşşş. Öyle biri yok. Kafasında kurduğu şeyler bunlar.

tamam
  • 14 YASINDAKI GENÇ ARKADASIN KONUSUNA YAPABILECEĞİM TEK YORUM İMZAMDIR
  • 6.sınıfa felan giderken kış aylarıydı.Hatırlarım 2 ay boyunca geceleyin hep uyanırdım kan ter içinde rüya felan görüyordum.Bildiğiniz deli gibiydim halisülasyonlar durup durruken arkama bakma felan.Sonra bi gece salonda yatıyordum.Bi rüya gördüm ama bunu anlatamam.Dini bi olaydı.Yaşım küçük tabi.Sonra uyandım.Ama çok fena terlemiştim.Ciddiyim 2lt su vardır.Baktım annem karşımda namaz kılıyordu.Demekki imsak saatiydi.Sonra annem ne oldu felan dedi.Ben anlatmadım.Sonra uyuyamadım.

Ama şimdi geçti.
  • Gece telefonu şarja takmıştım.Ben tam dalmak üzereydim telefon şarj olunca hem titreyip hem ışık yakmasıyla benim sıçramam çok kötüydü Bunun dışında hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.