Şimdi Ara

hayatın çok zor olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle bi oturup düşününce hayat gerçekten çok zor. hep sınavlar zorluklar sağlık sorunları. insanların çoğu da kalitesiz selam versen moralini bozmak için çabalıyorlar...

• Yasamaya deger mi tartisilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd de daha kolay.

• Tek derdim sınavlar olsaydı keşke,
    Geçim derdine düşünce görürsün hayat ne kadar zor…

• Katılıyorum hocam, özellikle sağlık sorunları diğer zorlukları ikiye katlıyor.

• türkiyede adam olamayan amerikada kadın olur.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle geçen sene aralık ayında bel fıtığım patladı fıtığım olduğundan haberdar bile değildim en az bir ay ağrısını sızısını çektim. 2 gün öncede lavaboda eğik vaziyette ağzımı yıkarken belimde bir baskı hissettim ardından resmen omurum oynar gibi oldu 2-3 saniyeliğine kendimden geçtim ve tüm gücümü kaybeder gibi olup lavaboya yığıldım. Belimde hala tutukluk var umarım ciddi bi şeyim yoktur doktora henüz gitmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların kötü olması
    9 yıl önce açıldı
    Türkiyede yaşamak çok zor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Yatalak olmayımı bekliyosun doktara gitmek icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatin boktan oldugu dogru fakat bunu soyledigin cografyaya gore degisir. Islam cografyasinda dogman mesela neresinden bakarsan bak hayati sana zindan eder.

Turkiyeyi zaten saymiyom. Ape ler ulkesi.

Savasci adamsan kacarsin cografyadan. Hatta buda yetmez . Cunku hayat adil degildir.

En kısa sürede doktora gidin hocam, sizi korkutmak istemiyorum fakat bahsettiğiniz gibi bi güç kaybı çok ciddi sinir sistemi hastalıklarının habercisi olabilir. Zaman kaybetmeyin sakın, çok geçmiş olsun.

• jubeii kullanıcısına yanıt

yoo kuveytli ya da suudi arabi olmak kötü değil adamların en azından parası var türkiye'de o da yok aksine türk vatandaşları hayata borçla başlıyor.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

Gideceğim hocam şu an için belimde kulunç gibi bir his var bacaklarımda güç kaybı yok ancak eğilirsem yatıp dinlenip kalkmadan doğrulamıyorum öyle bir durumum var.

Tekrardan geçmis olsun hocam, sağlınıza kavuşursunuz umarım.

• Hayat güldürdüğü kadar yoruyor, bizde gülmek daha zor, buhrana kapılmak daha kolay ne yazık ki. Çabalayacağız, çabalıyoruz. Geçmiş olsun @ExMilitary, kendine dikkat et, zorlanma, düzelmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 4 Eylül 2023; 8:40:3 >
  • Turkler halinden memnunlar. Olmasalardı zaten değişim gelirdi. Çok konuşan boş konuşan bi millet.

• Türkiyede böyledir, verginin vergisini ödeyene kadar kıçın çıkar, ondan sonra bir bakmışsın verginin vergisinin vergisi çıkmış, ondan sonra şükredersin neyseki erkenden ödemişim diye hahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillingField -- 5 Eylül 2023; 3:49:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hayatta en değerli şey sağlık, sağlık olmadıktan sonra hiçbir şeyin kıymeti kalmıyor.Sevdiğin birini kaybetmenin acısı hayatın en zor yanı.Tarifi çok zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ever Hayat zor ama daha da zorlaşacak olması insanı düşündürüyor 🤦🏻‍♂️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.