Bu düşünceye belli bir derece katılmıyorum. Birtakım dindar insanlar "inançsızsan nasıl hayattan zevk alıyorsun tanrı yoksa öteki dünya yoksa vs hayatın bir anlamı yok" diyorlar. Bu belki birtakım insanlar için doğru olabilir ama ben bu karaktere sahip bir insan değilim. Sırf tanrı yok diye öteki dünya yok diye hayattan zevk alma durumum, anlam bulmam vs kesilmez. Kendimi geliştirmem, sağlığıma dikkat etmem, iyi bir insan olmam, bu dünyaya iz bırakacak bir şeyler yapmam bence anlamlıdır. Evet belki beni kimse hatırlamayacak, zamanı geldiğinde ismimi hatırlayan son kişi öldüğünde hiç doğmamış gibi olacağım. Evet belki tamamen yok olacağım anılarım vs her şey gidecek. Ama yaşadığımız olduğum yaşantıların gerçekliği asla son bulmayacak. Her zaman canlı kalacak. Benim bir izim kalmış olacak. O anılarımın bir anlamı olacak. Zevklerim arzularım. İnsanların bana verdiği tepkiler. Evet bu anılar öldüklerinde akıllarından silinecek ama ben sonuçta onları etkiledim onlarda bir iz bıraktım. Onların hayatlarında yer edindim. Düzgün, karakterli bir insan olarak öldüm. Bu bence anlamlı. ![]() Reis Öldü Be... https://www.youtube.com/watch?v=hbXiXuCyi1U&ab_channel=LaCasaDePapel< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 17 Eylül 2021; 19:39:37 > |
Bildirim