hayatın anlamı değil ama birini kaybetmenin anlamı kesinlikle anathema-one last godbye
ahmet kaya şu daglarda kar olsaydim
ahmet kaya kum gibi
ahmet kaya baskaldırıyorum
ahmet kaya mahur
ahmet kaya metrisin önü
ahmet kaya şafak türküsü
Crossfade - Dead Skin
So I'm the king of all these things Of this mess I have made Such a waste what a shame My whole life is a fake...
Crossfade - So Far Away I've been changing but you never see me Now I'm blaming you for everything
System of a Down - Cigaro
Can't you see that I love my cock Can't you see that you love my cock Can't you see that we love my cock
quote:
Orjinalden alıntı: erdisarikaya
ahmet kaya kum gibi
ahmet kaya mahur
ahmet kaya metrisin önü
ahmet kaya şafak türküsü
adamın yaptığı şarkılara bişey demiyorum ama kedisi tam bi şerefsin youtube'da aratın verdiği bir konserde resmen biz apoyu özledik dostu özledik diyor...
adamın yaptığı şarkılara bişey demiyorum ama kedisi tam bi şerefsin youtube'da aratın verdiği bir konserde resmen biz apoyu özledik dostu özledik diyor...
hala dinleyen kaldı mı derdim şu şerefsiz evladını,ama varmış, dinlemeyin arkadasım dinletmeyin şu soysuzu. Türk evladına bu şerefsizi dinlemek yakışmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Deep BluESeA
quote:
Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr
quote:
ahmet kaya kum gibi
ahmet kaya mahur
ahmet kaya metrisin önü
ahmet kaya şafak türküsü
hala dinleyen kaldı mı derdim şu şerefsiz evladını,ama varmış, dinlemeyin arkadasım dinletmeyin şu soysuzu. Türk evladına bu şerefsizi dinlemek yakışmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
quote:
Orjinalden alıntı: Deep BluESeA
quote:
Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr
quote:
ahmet kaya kum gibi
ahmet kaya mahur
ahmet kaya metrisin önü
ahmet kaya şafak türküsü
abuk subuk faşist teorilerinizi şu forumda tartışmayın ya isteyen dinler isteyen dinlemez isteyen soysuzdur değildir sizene kardeşim
sizeneyle olmuyor bu işler. bizene bizene diye diye bu hale geldik.
hayatın anlamı bu dediğim bi şarkı yok
ahmer kaya TÜRK halkına ŞEREFSİZ DEMEMİŞTİR
KARTEL MEDYA AHMET KAYAYI LİNÇ ETMİŞTİR
VİDEOYU SEYREDİN
SONRA KONUSALIM
R.E.M - Losing my religion Cranberries - I'm still remembering
bi 3 lü sar otur balkona gece arından bob marleyın hiçfark etmez bişarkısını aç yıldızlara bakarak asıl dumana dinle şarkıyı
yüreğim kanıyor ağladıkça yakomaz saçlarına yıldız düşmüş nereden bileceksiniz