Şimdi Ara

Hayatımız Kadınlara mı endeksli ? Okuyun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,direk konuya girecem mesela okuyoruz,çalışıyoruz iş hayatımızı garanti altına alıyoruz ama dikkat ediyormusunuz hiç kendimiz için bişey yapmıyoruz iyi bi iş istiyoruzki,iyi bi aile kuralım evlenelim rahat geçinelim,eşimize tamamen yetelim,gün geliyorki ailemiz bile iyi bi iş bul evlendirelim seni derler.Size demek istediğim bu Hedef nokta tamamen kadınlardanmı oluşuyor hayat düzenimiz,herşeyimiz onlara evliliğe endeksli ama bi kız mesela hiçbişey yapmadan onu isteyecek erkeği bekliyor peki biz o kadar şey verirken evlendiğimiz kız bize neler verecek sadece ömür boyu cinsellikmi bu kadar mı ? Perişan olan erkek,ev alan erkek,araba alan erkek,düğün dernek yapan erkek,kızın her ihtiyacını karşılayan erkek peki bizle evlenecek kız ne yapıyor ?

Sorun Ülkede kadınlara çok fazlamı değer verilmesi ya da Erkek nüfusunun çok yoğun olmasındanmı bunlar kaynaklanıyor,Yabancı ülkelerdede evlilik yada aile kurma durumları oluyor ama bizdeki gibi olmuyor,neden bizde herşey çok ama çok zor Hayat standartları bu kadar zorken bi düğüne 40 milyar para verip yıllarca borç harç içinde yaşıyoruz,bi İngiliz ya da bi Australia'lı neden bu çileleri çekmiyor sorun ekonomi değil aslında bizim milletteki mantık siz ne düşünüyorsunuz ?

• Hayatımız ite kaka yaşamaya çalışıp çiftleşmeye bağlı,erkek olarak bir bayanla.Başka bir şeye veya kadına bağlı değil.
  • Hayatımız o kadar boktan ki, kimse asıl istediği sevdiği işi yapamıyor. Bu dünyaya gönderilmişiz. Yapacağımız şey başkalarına yardım ederek bizim de hayatımızı sürdürmek. Bir başkası çalışıyor ekmek üretiliyor ve sen onu alıyorsun yemek için, yaşamak için. Ama alabilmek için senin de başka biri için bir şey yapman gerek. Sen de tavuk besliyorsun..

Ancak günümüzde iş; yaşamak için çalışmak değil, çalışmak için yaşamak oldu. Kaldı ki istediğimiz işi de yapamıyoruz. Adam toprağı seviyor, ekmeyi biçmeyi, tohumların meyvelere dönüştüğünü görmekten mutluluk duyuyor ama kazandığı para ile yaşaması mümkün mü ? Değil.. Ne yapıyor gidiyor masa başında memur oluyor, müdür oluyor, öğretmen oluyor...

Bunun toplumdaki yargıyla da ilgisi var.. Müdür olan kişiye gösterilen saygı ile çiftçiye gösterilen saygı bir değil. Neden be kardeşim neden ? İkisi de bu dünyada yaşayabilmek için çalışıyor.

Bir de bu açıdan bakmak gerek..

Kadınlara gelince. Erkekler için hayatın her döneminde onlar birer zaaftır.
    Okula gider yan sınıfta senle ilgilenen kız vardır..
    İşe gidersin çalışma arkadaşına aşık olursun..
    İş eğitimine gidersin orada birisiyle tanışırsın..
    Kursa gidersin kursta birisinden hoşlanırsın..

Hayatın her döneminde 2 yol sunduklarında ucunda kadın olan tarafı meyil eder ademoğlu..

• kadınları, yaratık olarak değilde canlı olarak görmelisiniz, hatta en birlikte olmak istediğinde erkek organı olarak göründüğünü düşün nasılda itici geldi değil mi

eğer onlara tapacak cinste biriysen hayat sana güzel bir oyun oynayacak ve kötü bir yaşam süreceksin, eninde sonunda zararlı cıkan sen olucaksın okuyan kardeşim
  • Ben sıradan biri değilim, yapamam, herkes gibi bi kızı hayallerimin başucuna koyamam, ben sıradan bi hayat yaşayamam, insanlar nasıl böyle yaşarlar diye çok düşünürdüm ve tek hayalim gittiğinde acı gerçekle karşılaştım, ben de sıradan olacaktım ve bunları düşündükçe depresyona girdim. Şimdi düşünmemeye çalışıyorum.
    Garip, tek hayali evlenmek olan insanlar var.
  • Kadınların dırdırı ömrünün götürmeside çabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaratilisin boyle yapacak birşey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba arkadaşlar,direk konuya girecem mesela okuyoruz,çalışıyoruz iş hayatımızı garanti altına alıyoruz ama dikkat ediyormusunuz hiç kendimiz için bişey yapmıyoruz iyi bi iş istiyoruzki,iyi bi aile kuralım evlenelim rahat geçinelim,eşimize tamamen yetelim,gün geliyorki ailemiz bile iyi bi iş bul evlendirelim seni derler.Size demek istediğim bu Hedef nokta tamamen kadınlardanmı oluşuyor hayat düzenimiz,herşeyimiz onlara evliliğe endeksli ama bi kız mesela hiçbişey yapmadan onu isteyecek erkeği bekliyor peki biz o kadar şey verirken evlendiğimiz kız bize neler verecek sadece ömür boyu cinsellikmi bu kadar mı ? Perişan olan erkek,ev alan erkek,araba alan erkek,düğün dernek yapan erkek,kızın her ihtiyacını karşılayan erkek peki bizle evlenecek kız ne yapıyor ?

Sorun Ülkede kadınlara çok fazlamı değer verilmesi ya da Erkek nüfusunun çok yoğun olmasındanmı bunlar kaynaklanıyor,Yabancı ülkelerdede evlilik yada aile kurma durumları oluyor ama bizdeki gibi olmuyor,neden bizde herşey çok ama çok zor Hayat standartları bu kadar zorken bi düğüne 40 milyar para verip yıllarca borç harç içinde yaşıyoruz,bi İngiliz ya da bi Australia'lı neden bu çileleri çekmiyor sorun ekonomi değil aslında bizim milletteki mantık siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben her şeyi kendim için yaptım. Riske girmeyerek iş ve aşk arasındaki seçimimi iş yönünde kullandım. Üniversite, sonrasında meslek sınavları, kamuda kariyer, sonrasında özel sektör. Bu süreçlerden geçerken hiçbirisinde yanımda kadın faktörü olmadı. Fakat bir süre sonra görülüyor ki, yanınızda biri olmayınca sahip olduklarınızın hiçbirinin önemi kalmıyor.

Türkiye'de erkek nüfusu fazla mı bilemiyorum ama aynı sosyal sınıf içerisinde yer alan kadın ve erkek sayılarında dengesizlik var. Sosyal sınıfların sahip olduğu değer yargıları da farklı. Batıda ise çok güçlü bir orta sınıf var. Toplumun çoğu bu sınıf içerisinde kendine denk aradığını rahatlıkla buluyor. Bu nedenle evlilik onlar için çok da önem arz etmiyor.

• Çavuş kadınlara endeksli olduğu sürece senin endeksli olup olmaman önemli değil
  • askerlik yok
    iş yok
    eğitim ilkokul bitir zengin koca bul
    dışarda kalma sorunu yok (kadınlara özel yurtlar var)
    baliciye özel yurt yok adam balici olmayı istermiydi ?

dün evlendirme programı izliyorum 3.sınıftan terk ettim aylık en az 2500 lira olsun birde evi olsun yeter diyor

gelde sinirlenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

askerlik yok
    iş yok
    eğitim ilkokul bitir zengin koca bul
    dışarda kalma sorunu yok (kadınlara özel yurtlar var)
    baliciye özel yurt yok adam balici olmayı istermiydi ?

dün evlendirme programı izliyorum 3.sınıftan terk ettim aylık en az 2500 lira olsun birde evi olsun yeter diyor

gelde sinirlenme

Daha neler neler var hocam, bu ne ki?
  • Arkadaşlar teşekkürler benim gibi düşünmenize sevindim tartışmaya devam edelim :) ama bizim toplumda sorun var kız illkokul mezunuyum dese bile kimse yadırgamaz bi erkek cebinde para olmasın adamı hallaç pamugu ederler nedir yani bu değer,Avrupada öyle güzeller varki rüyamızda bile göremeyiz ama bi erkeğe nerdeyse nasıl davranılıyorsa onada öyle davranılıyor işyerinde onada bi erkek akdar disiplin gösteriliyor,mesela sanmıyorumki ingilterede bi kız ilkokul mezunuyum zengin bi ingiliz gelsin beni alsın der adam evinde bedava bile oturtmaz kızı :) Ama afedersiniz ama biz köpeği olmuşuz abi sanki mesela kız faihşelik bile yapsa sevgilisi kıza kızmıyor kıza yavşıyan erkeklere gidip kabadayılık taslıyor sorun kızda ama kimse bişey demiyor yine:)
  • Yani benim görüşümdür, katılırsınız katılmazsınız ama benim bu konu hakkındaki düşüncem şöyle:
    Belirli bir yaşa geldiğinizde (ki genelde 20'li yaşlar) insan ölümsüz olmadığının farkına varıyor, yani şöyle bir düşünce sarıyor, 60 sene yaşıcak olsak 2 kez daha bu kadar yaşayıp ölcez lan diye. Tabi dünyaya kazık çakamayacağımızın farkına varınca bari dünyada bizden birşeyler olsun, bizden birşeyler devam etsin istiyoruz. Ve bu miras da çocuk oluyor işte, ve bunun için de evlenmek gerekiyor.
  • Ülkemizde erkeklere para makinası, kadınlarada manken olarak bakılıyor.

Önceden bu kavram pek yaygın değildi ama sağolsun televizyonlar dizilerin en çok vurduğu kadınlar olduğu için kadınları iyi kullanmaya başladılar.

Dizilerdeki şaşalı lüx hayal gibi rüya gibi hayatı görmek isteyen kadınlar soluğu dışarıda alıyor. G.tünü başlarını açmalarından belli. Hadi onuda geçtim evli olanları bile acaba ne tür bi entrika yaşarım kocamdan nasıl intikam alırım yada sömürürüm türünden hayaller kurup duruyor.

Genç kızlar ise ilgi manyağı olma peşinde hepsi b. pavlin selena gomez yada jstin gibi ideolleri örnek alıp yada onlar gibi olmak isiyor.

Konuyu bağlamaya gelirsek kadınlar artık bir obje bir alet bir zevk makinası olarak kullanılıyorki televizyonlar bile onların üzerinden kozlarını uygulayıp tüketim toplumu oluşturuyolar.

Kadınlar aktif ve faal olmasa emin olun cafeler barlar ve avm ler bomboş olur batardı.

Evet hayatımız kadına endeksli çünkü kadın demek tüketim demek zevk demek. Malesef günümüzde çoğu böyle.

• üst komsum evlenmenin tamamen cocuk istemek oldugunu ve nesli devam ettirme oldugunu soylemisti.bencede durum bundan ibaret.bazı ihtiyaclarınızıda paranızla halledebilirsiniz evlenmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar teşekkürler benim gibi düşünmenize sevindim tartışmaya devam edelim :) ama bizim toplumda sorun var kız illkokul mezunuyum dese bile kimse yadırgamaz bi erkek cebinde para olmasın adamı hallaç pamugu ederler nedir yani bu değer,Avrupada öyle güzeller varki rüyamızda bile göremeyiz ama bi erkeğe nerdeyse nasıl davranılıyorsa onada öyle davranılıyor işyerinde onada bi erkek akdar disiplin gösteriliyor,mesela sanmıyorumki ingilterede bi kız ilkokul mezunuyum zengin bi ingiliz gelsin beni alsın der adam evinde bedava bile oturtmaz kızı :) Ama afedersiniz ama biz köpeği olmuşuz abi sanki mesela kız faihşelik bile yapsa sevgilisi kıza kızmıyor kıza yavşıyan erkeklere gidip kabadayılık taslıyor sorun kızda ama kimse bişey demiyor yine:)

Yurt dışındada böylemi harbiden merak ettim şimdi

• Bu devirde kadın olmak lazım
  • Bir arkadaşımın bu konu hakkında bir sözü vardı : "herşey daha iyisiyle sevişebilmek için"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

Çavuş kadınlara endeksli olduğu sürece senin endeksli olup olmaman önemli değil

aklıyla düşünmeyen bir arkadaş daha bloklayın geçin böylelerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

Bir arkadaşımın bu konu hakkında bir sözü vardı : "herşey daha iyisiyle sevişebilmek için"

Orjinali öyle değildir de onun neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.