Şimdi Ara

Hayatımız Kadınlara mı endeksli ? Okuyun. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce yukarıda da yazdım. Türkiye'de herkes dengini bulamıyor. Sosyal sınıflarda cinsiyet dengesizliği var. Üniversite mezunu kız sayısı az. Benim de iyi bir iş ve kariyerim var, ama bana asılan pek olmadı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış düşündüğünüz noktalar var, bana kalırsa evleneceğiniz kadınla sadece cinsellik için evlenmiyorsunuz o kadın size sıcak bir yuva kuruyor çocuklarınıza sizin yokluğunuzda analık ediyor sizin başarılarınızı sizinle paylaşıyor belki başarmanızda yardımcı oluyor.
    ha eğer derdiniz kadının çalışmaması sadece erkeğin eve para getirmesi ise bu yeni olan birşey değil ki, hnagi toplumda erkek evde oturur kadın gidip işte çalışır?bu devirde kadın olmak da kolay değil, kendinizi sürekli evde hayal edin, kafayı yersiniz bu yüzden kadınlar da iş hayatına atılıyor yani demem o ki hayat müşterek, sizin yapacağınız tek şey aklı selim bir eş bulmak, sizi maaşınız için değil siz olduğunuz için sevecek birini bulmak ama hayat acımasız tabi herşey her zaman istenildiği gibi olmayabiliyor.
  • Yazınızı okumadım ama kesinlikle hayatımız kadınlara endeksli. Buna rağmen kadınların eşitlik istemesi daha da ironik...
  • alacaksın rus,ukraynalı bir kadını evleneceksin köpeğin oluyorlar yeminlen

ayrıca türk kadınları gibi verdikleri tek şey cinsellik değil.Tabi türk kızlarının cinselliğide ayrı vahim bir durum

ülkede kadınlar eziliyor diyorlar sözde ama kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığı apaçık ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 28 Eylül 2013; 15:54:58 >
  • Kadın erkek ilişkisinin temeli cinselliktir gerisi boş laf , birbirini seven iki insan evlensin cinsellik olmasın en geç 6 ayda boşanırlar bu işin temeli bu yaradılışla alakalı , hayat kadınsız geçmez öle yada böle olmak zorunda ya severek hayatında yada parasıyla yatağında , özellikle büyük şehirlerde ekonomik özgürlüğünü ele almış kızlar ile uğraşmak çok zor adamı hatundan soğuturlar sözüme bir atasözü ile son veriyorum ..dünya kadar malın olcağına fındık kadar .... olsun
  • güzel bir tartısma ortamı olmus bende burdaki cogu arkadas gibi kadınların abartıldıgını düşünüyorum ve konuyu acan arkadasa hak verdiğimi belirtmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

güzel bir tartısma ortamı olmus bende burdaki cogu arkadas gibi kadınların abartıldıgını düşünüyorum ve konuyu acan arkadasa hak verdiğimi belirtmek istiyorum

Konuyu ben actim hoc tsk ederm boyle dusunmen beni mutlu etti etrafima hayatimza bi bakiyorzda herkes kizlara kendni gstermek icin ugrasiyor onun icin araba aliyrz ev aliyorz yeri geliyr bu ulkede kiz ayarlamk icn iphone alan bile oluyor:) avm lere cafelere hic bi kizi sokma eminim bi tane adam gitmez yani kendimiz icin degil hep baskalari icin yasiyorz artik evlenmekte bi yaris olmus duzenini once kuran namuslu guzel kizi kapiyor bu bile bi yaris haline gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat kadınsız geçmez de benim ki geçiyor.Kimi istediysem olmadı.Olanları da istemedim.Birini isterim olmadıkça diğerlerini de istemem.Başkaları böyle değil biri olmadı hop ötekine atlıyor.İşin kötüsü yaş ilerledikçe ortada aday veya beğenilen kız kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Hayat kadınsız geçmez de benim ki geçiyor.Kimi istediysem olmadı.Olanları da istemedim.Birini isterim olmadıkça diğerlerini de istemem.Başkaları böyle değil biri olmadı hop ötekine atlıyor.İşin kötüsü yaş ilerledikçe ortada aday veya beğenilen kız kalmıyor.

Şansını Ukrayna'da dene kadından bol ne var.

İmkan olsa durur muyum burada?Onlardan bir tane bulsam hayatımın golünü atmış olurum.
  • kızlar zengin koca bulup çocuk doğurup evde oturma derdinde. üniversitedeki arkadaşlarım tarafından onaylanmıştır garip olansa erkeklerinde bunu istemesi. yani biz istiyoruz evde otursun çocugunun anası olsun mantığı. biz hizmet etmek için can atıyoruz bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 28 Eylül 2013; 17:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba arkadaşlar,direk konuya girecem mesela okuyoruz,çalışıyoruz iş hayatımızı garanti altına alıyoruz ama dikkat ediyormusunuz hiç kendimiz için bişey yapmıyoruz iyi bi iş istiyoruzki,iyi bi aile kuralım evlenelim rahat geçinelim,eşimize tamamen yetelim,gün geliyorki ailemiz bile iyi bi iş bul evlendirelim seni derler.Size demek istediğim bu Hedef nokta tamamen kadınlardanmı oluşuyor hayat düzenimiz,herşeyimiz onlara evliliğe endeksli ama bi kız mesela hiçbişey yapmadan onu isteyecek erkeği bekliyor peki biz o kadar şey verirken evlendiğimiz kız bize neler verecek sadece ömür boyu cinsellikmi bu kadar mı ? Perişan olan erkek,ev alan erkek,araba alan erkek,düğün dernek yapan erkek,kızın her ihtiyacını karşılayan erkek peki bizle evlenecek kız ne yapıyor ?

Sorun Ülkede kadınlara çok fazlamı değer verilmesi ya da Erkek nüfusunun çok yoğun olmasındanmı bunlar kaynaklanıyor,Yabancı ülkelerdede evlilik yada aile kurma durumları oluyor ama bizdeki gibi olmuyor,neden bizde herşey çok ama çok zor Hayat standartları bu kadar zorken bi düğüne 40 milyar para verip yıllarca borç harç içinde yaşıyoruz,bi İngiliz ya da bi Australia'lı neden bu çileleri çekmiyor sorun ekonomi değil aslında bizim milletteki mantık siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben her şeyi kendim için yaptım. Riske girmeyerek iş ve aşk arasındaki seçimimi iş yönünde kullandım. Üniversite, sonrasında meslek sınavları, kamuda kariyer, sonrasında özel sektör. Bu süreçlerden geçerken hiçbirisinde yanımda kadın faktörü olmadı. Fakat bir süre sonra görülüyor ki, yanınızda biri olmayınca sahip olduklarınızın hiçbirinin önemi kalmıyor.

Türkiye'de erkek nüfusu fazla mı bilemiyorum ama aynı sosyal sınıf içerisinde yer alan kadın ve erkek sayılarında dengesizlik var. Sosyal sınıfların sahip olduğu değer yargıları da farklı. Batıda ise çok güçlü bir orta sınıf var. Toplumun çoğu bu sınıf içerisinde kendine denk aradığını rahatlıkla buluyor. Bu nedenle evlilik onlar için çok da önem arz etmiyor.

+ milyon

• guzel tartışma ortami olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim öyle valla.bu elinde olan bişey değil.yaratılış,hormonlar,çevre etkisi hepsi seni bu yola itiyor karşı durman imkansız gibi bişey.düşünüyorum çok güzel sadece beni sevmiş bi kızla evlendiğimi evet böyle olduğu zaman iyi ama ya beklentilerimi karşılayacak birini bulamazsam?ya da bulduklarım beni reddederse?yani geleceğim belkilere,sanırımlara,umarımlara bağlı bi yerde.acaba ne olacak?..
    ekleme:bi de bu internetin etkisiyle orantısız bi durum ortaya çıktı bence.erkekler tvlerde ya da internet ortamında gördüğü güzel kadınlar sebebiyle kendi eşlerini beğenmiyorlar,gözleri dışarıda oluyo.kadınlar için durum nasıl tam olarak bilmiyorum da.yani bi 'dengesizleşme' yaşandığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 28 Eylül 2013; 19:44:24 >
  • Bir de su var evlenenler hemen kendini saliveriyir. Ozellikle de kadinlar. En azindan benim cevremde cogu kadin boyle. Sismanliyor, eski guzeigini kaybediyor ne bileyim 1 sene icersinde resmen evrim geciriyor. Sanki her sey olmus bitmis hayattaki tek amacina ulasmis gibi. Eger evleneceksem ilerde 7-8 bin maas olmali ki mutlu olabilesin cocuguna,esine faydali olabilesin, rahat bir hayat sunabilesin.

• Ukrayna güzel kadın dolu diyen 13-14 yaşındaki genç kardeşlerimiz, Mykolaiv'e bizzat gitmiş biri olarak, orada bir sürü çirkin kadın var ve kadın dolu değil. Evet sarışın ırk hoş görünebilirler ama erkek sayısı daha fazla ve oradaki erkekleri bırakıp koltuk altı bölgesindeki kılları temizlemekten aciz Türk toplumuna geleceğini düşünmüyorum ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Ben sıradan biri değilim, yapamam, herkes gibi bi kızı hayallerimin başucuna koyamam, ben sıradan bi hayat yaşayamam, insanlar nasıl böyle yaşarlar diye çok düşünürdüm ve tek hayalim gittiğinde acı gerçekle karşılaştım, ben de sıradan olacaktım ve bunları düşündükçe depresyona girdim. Şimdi düşünmemeye çalışıyorum.
    Garip, tek hayali evlenmek olan insanlar var.

Onlar sıradan değil aslında.Başucuna koyduklarını sanıyorlar ama kızları akıllarında koydukları yer başucunda değil.Bir yanılsama onlarınki,ya da bizimki.Bir yerlerde bi ötekileştirme başlamış ama nerede..
  • yaw, saçmalık bence.

Yani ben iş sahibi olmak için kıçımı yırtayım, yıllarca üniversitelerde sürüneyim sonra işyerinde beş para etmez insanların kahrını çekeyim, sonra kız evde yan gelip yatsın. Akşam seks yapalım, sırf bunun için besleyim onu.

Bana ters hacı. Ben çalışan kadın istiyorum. Az da olsa eve ekmek getirsin.

Vajinası var diye çok mu değerli oldu ya saçmalığa bak. Onlar da sevişmek istiyorlar. O yüzden seksi bir silah olarak kullanamazlar. Seks kadınların bize bir lütfu yahut ödülü değildir. Eğer kadın bunu ödül olarak görüyorsa, o zaman o kadın beni arzulamıyor demektir, ya tipimi sevmemiştir ya da cinsel soğukluk vardır. Her halükarda işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 28 Eylül 2013; 20:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

yanlış düşündüğünüz noktalar var, bana kalırsa evleneceğiniz kadınla sadece cinsellik için evlenmiyorsunuz o kadın size sıcak bir yuva kuruyor çocuklarınıza sizin yokluğunuzda analık ediyor sizin başarılarınızı sizinle paylaşıyor belki başarmanızda yardımcı oluyor.
    ha eğer derdiniz kadının çalışmaması sadece erkeğin eve para getirmesi ise bu yeni olan birşey değil ki, hnagi toplumda erkek evde oturur kadın gidip işte çalışır?bu devirde kadın olmak da kolay değil, kendinizi sürekli evde hayal edin, kafayı yersiniz bu yüzden kadınlar da iş hayatına atılıyor yani demem o ki hayat müşterek, sizin yapacağınız tek şey aklı selim bir eş bulmak, sizi maaşınız için değil siz olduğunuz için sevecek birini bulmak ama hayat acımasız tabi herşey her zaman istenildiği gibi olmayabiliyor.

İyide sürekli evde degillerki sürekli dışardalar avm lere filan bakarsan anlarsın.

Eskidenmiş o.

• Türkiye'deki kadınların %70 deki mantık ; Erkek tarafının evi olacak işi olacak arabası olacak iyi maaşı olacak bana rahat bakacak 1 dediğimi 2 etmeyecek.
    Türkiyedeki kadınların %70 i ile sağlıklı ilişki yürütülmez zaten. Büyük konuşmak istemem ama ben Türkiyede yetişmiş bir kadın ile evlilik düşünmüyorum.
    İşin bir diğer komikliği ise dergi veya Tv fark etmez erkek kadına bakar sapık damgası yer, kadın erkeklere bakar bu normal olur sıradan olur bir şey denmez.
    Ülkede her fırsatta kadınlar eziliyor derler en ufak yerde bütün üstünlük kadınlarda . Atıyorum en ufak bir sırada hemen dişiliklerini kullanıp öne geçmek isterler erkek yer vermezse kaba kıro verirse iyi olur ( Ki verenlere değişik gözle bakarım öldürseler vermem)
  • forumda yıllardır bu tarz konular açılıyor. genelde belli kişiler fikir belirtiyor. benim garibime giden, kadınların ekonomik özgürlüğü ve rahatlığını toplum düzenini bozan bir unsur olarak görenler, bu özgürlüğe sahip olmayan kadınların birlikte olacağı erkeklerde maddiyat aramasını ayıplıyorlar. yeşilçam kuşağısınız eyvallah da biraz gerçekçi olun. çoğunuzu yıllardır yorumlarınızdan tanıyoruz. başkaları görse fikirlerinizin bi karşılığı olduğunu düşünür ama sadece komiksiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.