Şimdi Ara

Hayatımız Kadınlara mı endeksli ? Okuyun. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
7
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar olmasa herkes calıstıgı ısınden maasından memnun olurdu.Bu kadar okullar okunuyor yabancı dıl ogrenılıyor neden yuksek maaslı ıs bulabılmek ıcın pekı sebebı ne evlenecegın zaman esıne cocuklarına ıyı bır gelecek saglayabılmek ıcın.Ayrıca kadınlar olmasa hıc kımse tuketım yapmazdı.Ayakkabıya + kot ve tısorte 30tl para verırdık oldu bıttı masallah.Hıc kımse spor yapmazdı spor merkezlerı kapanırdı.Kadınlar olmasaydı avm lerın %80 ı batardı.Tum erkekler butun gun evde bf3 + wow falan oynardı hıc kımse dısarıya cıkmazdı.Herkes karnını doyurabılecek kadar calısırdı.En onemlısı kadınlar olmasaydı ınsanoğlunun soyu elbet tukenırdı

Pekı soyle dusunun bız erkeklerın neden guzel kız takıntısı var neden buyuksehırlerden bırınde dogmus buyumus 2 dıl bılen unı mezunu adam gıdıp dogudan ılkokul terk bır kızla evlenmıyor?madem yasamımızı + soyumuzu devam ettırecez onunlada ettırırız.Boyle bırı ıle evlense adam parasına para katmaz mı?Ama bız ne yapıyoruz guzel olsun okumus olsun ıyı bır yerde calısıyor olsun aılesı ıyı olsun derken kızın ısteklerı araba + ev yat kat derken boyunuzu asıyor.Sonra o kızın gıyımı kusamı makyajı ayakkabısı cantası ıvırı zıvırı derken malıyet artıyor.Artıncada eve 3kg et gırecekse 1kg et gırıyor

Turk kızları artık eskısı gıbı değil paran yoksa sevgı falan kımse kımseye gostermıyor ozellıkle 25-35 arasındakıler hıc gostermıyor.Hanı dıyoruz ya benı seven param ıcın sevmeyecek dıye aslında yanılıyoruz.Parasız ınsana selam bıle vermıyoruz artık durum bu boyuta geldı.

Bazı arkadaslar dıyorlar kı ukraynanın kızları soyle boyle kac kere gıttılerse sankı.Paranız yoksa o kız sızı ..k sever.Ben 21 gun ukraynada yasadım kızların gozu doları gorunce gozlerı fır donuyordu hepsınınSız halen yok gercek sevgı orada yok merhametlıler yok sadıklar dıye bosuna debelenın burada.He suna bırsey dıyemem 1.500tl maasınız vardır ultra guzel ukraynalı bır kızla evlenırsın mısgıbı gul gıbı gecınırsın fazla ıstegı olmaz.Ama guzel bır turk kızını 1.500tl maasla kızı babasından ıstemeye bıle gıdemezsınız.O cesaretı kendınızde bıle bulamazsınız anlayan anladı.

Kız dedıgın calısacak tabıkı eve katkı saglayacak dıyorsunuz sız alın bakalım 8.000-10.000tl kızı çalıştırabılıyor musunuz?
    Para onemlı tabıkı sız kız olsanız 1.500tl maas alan bırıyle mı evlenırdınız yoksa 3.000tl alan bırıyle mı evlenır mıydınız?Artık kımı bulabılırlerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 28 Eylül 2013; 21:01:55 >

• DUKES kullanıcısına yanıt
    Bence para ikinci planda. Çünkü kızlar koca adaylarını üniversitede kendisi gibi öğrenciyken buluyor. İlişkinin başlangıcında para önemli değil ama devam ettirmek için şart tabi. Dediğin gibi olsaydı, kızlar hazır işi gücü olan çalışan biriyle görücü usul evlenirdi, paraya değil aşk temelli ilişkiye önem veriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

güzel bir tartısma ortamı olmus bende burdaki cogu arkadas gibi kadınların abartıldıgını düşünüyorum ve konuyu acan arkadasa hak verdiğimi belirtmek istiyorum

Konuyu ben actim hoc tsk ederm boyle dusunmen beni mutlu etti etrafima hayatimza bi bakiyorzda herkes kizlara kendni gstermek icin ugrasiyor onun icin araba aliyrz ev aliyorz yeri geliyr bu ulkede kiz ayarlamk icn iphone alan bile oluyor:) avm lere cafelere hic bi kizi sokma eminim bi tane adam gitmez yani kendimiz icin degil hep baskalari icin yasiyorz artik evlenmekte bi yaris olmus duzenini once kuran namuslu guzel kizi kapiyor bu bile bi yaris haline gelmis.
    Yok ya; dergi almaya, atm'ye, alışverişe gidiyorum alış veriş merkezlerine. Kafelere de arkadaşlarımla görüşmek için gidiyorum. Konuya yazacak bişey bulamadım, çoğu yazılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

askerlik yok
    iş yok
    eğitim ilkokul bitir zengin koca bul
    dışarda kalma sorunu yok (kadınlara özel yurtlar var)
    baliciye özel yurt yok adam balici olmayı istermiydi ?

dün evlendirme programı izliyorum 3.sınıftan terk ettim aylık en az 2500 lira olsun birde evi olsun yeter diyor gelde sinirlenme

konudan bağımsız olarak, şu video fena etkilemişti beni

videoda konuşan ikinci çocuk zaten vefat etmiş sanırım. allah rahmet eylesin.

konuyla alakalı olarak; bahsetmişsin ya evlendirme programındaki kızdan, bu konuda gördüğüm şu apaçi arayan kızı tek geçerim.http://forum.donanimhaber.com/m_45793613/tm.htm 34 yaşında, şişman, okumamış, hiç çalışmamış (canlı yayında: ne çalışacam yahu evde keyif çatıyorum dedi) ve beni almaya gelecek erkek her istediğimi yapacak bir dediğimi iki etmeyecek diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Eylül 2013; 23:12:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

güzel bir tartısma ortamı olmus bende burdaki cogu arkadas gibi kadınların abartıldıgını düşünüyorum ve konuyu acan arkadasa hak verdiğimi belirtmek istiyorum

Konuyu ben actim hoc tsk ederm boyle dusunmen beni mutlu etti etrafima hayatimza bi bakiyorzda herkes kizlara kendni gstermek icin ugrasiyor onun icin araba aliyrz ev aliyorz yeri geliyr bu ulkede kiz ayarlamk icn iphone alan bile oluyor:) avm lere cafelere hic bi kizi sokma eminim bi tane adam gitmez yani kendimiz icin degil hep baskalari icin yasiyorz artik evlenmekte bi yaris olmus duzenini once kuran namuslu guzel kizi kapiyor bu bile bi yaris haline gelmis.

hocam bir de işin bu boyutu var insan da diğer canlılar gibi neslini devam ettirmek ister bu bir içgüdüdür kadınlar için bu iş oldukca kolaydır hayatları boyunca onunla birlikte olacak bir erkek bulabilirler ve kendi soylarını devam ettirmiş olurlar ama bi erkek için bu böyle değil dişiyi kendine cekebilmek icin güçlü olması gerekiyor doğada da bunu görüyoruz dişi için kavgalar ediliyor bazen ölümler bile olabiliyor bu kavgalarda ordada dişinin yaptıgı ney HİÇ yani demek istediğim dişiyi isteyen erkek cok neden soyun devamı insanlarda da bu durum böyle hatta bakire eş istenmesinin sebebide daha derinlerde yatıyor.

• Aynen öyle bide yaranamazsin ustelik sonra kadin cinayetleri neden artis gosterdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepimiz aşk yaşayıp, aşkımız ile gezip-eğlenip, gece yattığımızda onun başını göğsümüze koymasını ve onu sarıp uyumayı isteriz.

gerçekten aşık olmuş biri için seks ikinci plandadır bence. ben bi kere aşık oldum ve aşık olduğum kişi ile ilişkiye girdiğimi hiç hayal etmedim (tabi erkek kadına güzelliği ile ilgi duyar o ayrı) sadece onunda birlikte bir ömür geçirmeyi istedim.

ülkemizde bizim gibi istediğini bulamamış ve evlenmemiş kişilere aciz gözüyle bakılır, acınır. evet insanlar bize acıyorlar.

ben de sevmediğim biriyle evlenip hayatımı mahfedemem diyorum çünkü sevmediğim kişiye yeterli ilgili gösteremeyecem ve buyüzden o da beni sevmeyecek, ayrıca maddi olarak ömür birikimimi sevmediğim biri için yapacağım düğüne yatıramam.

kendimce gezip eğlenmeye çalışıyorum, taşıtım yok ama kaç kere otostopla gezmeğe gittim sayısını bilmem. birlikte takıldığım arkadaşlarımın hemen hepsi evlendi. evlenen adam bekarla pek takılmıyo/takılamıyo artık. halen bekar olan arkadaşlarımla şehirler arası uzun mesafeli bisiklet turlarına katılacağım yakında, bunu artık sürekli yaparım muhtemelen.

genelde işten bilerek geç dönerim, dışarıda daha fazla vakit geçirmek istiyorum çünkü evde sessiz bi hayatım var. bu mesajı yazarken bu temayı dinliyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=1iRpa-hi1N4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Eylül 2013; 0:18:06 >

• niye konuyu hep çalışmayan kadın üzerinden götürüyorsunuz ki?
    çalışmayan kadını almayın kardeşim.. ortalıkta bir sürü çalışan kız var..

ayrıca evlenirken de her şeyi üstlenmeyin.. onları siz bu hale getirdiniz.. tüm yükü erkeğe yıkabiliyorlar, çünkü ortalık tüm yükü sırtlanmaya hazır enayilerle dolu..

• Kadınlar paradan ibaretler. Bunu kafanıza iyi sokun arkadaşlar.

Bazıları hem para hem tip isterler. Tabi bunu isteyenler güzel olmak zorunda.

Bir de kadınlar 18 yaşında iken maceracı tiplere aşık olur, ama yaş 30'a yaklaştıkça maddi durumu iyi oturaklı efendi tiplere ilgi duyarlar.

Kadın bir ödül değildir. Bu işler karşılıklı. Bir çok kadın evde mal mal oturuyor. Bir çoğu koca istiyor ama bulamıyor.

Ayrıca kadın çok çabuk gözden düşer ve evde kalır. Yaş 25'i geçince tehlike çanları çalmaya başlar kadınlar için.

Hele bir evlenin seksten de usanırsınız kadınlardan da. İnanın bir numaraları yok. Sadece göz boyama.
  • La 1 senedir girmiyorum konu dışına. Hala aynı muhabbetler
  • iyidir canısı, senden naber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 29 Eylül 2013; 2:35:29 >
  • Sırf düğün denilen saçmalık nedeniyle evlenilmez. O parayla ömür boyu cinsel hayat yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

Hocam bu bizim toplumumuzda böyle geçmişten bugüne kadar hep öyle oldu kadınlar için ne krallıklar yıkılıp ne krallıklar kuruldu. Ailemiz bize her gün iyi bir iş bulda seni evlendirelim derse bizimde aklımıza doğru olan buymuş gibi gelir ama açıkcası yanlış olan bu sen neden o kadar sene çalış didin herşeyini rayına oturt kadında gelip o rahat trende yolculuğunu etsin yok öyle bir dünya. Düşünde en çok bizim ülkede yapılıyor fakir insanların düğün yapmasına gerçekten saçma ve gereksiz batıdaki insanlar durumlarının o kadar iyi olmasına rağmen düğünle cartla curtla uğraşmıyorlar gidiyorlar müdürlüğe 2 imza atıyorlar tamamdır. Bu yüzden Türk kızlarıylsa sağlam bir yuva kurmak gerçekten zor.

+896786786578.

Bir de adama göre değişiyor mesela. Bizim işyerinde bir abi evlendi, hakkaride doğu düğünü yapınca tabi cebine 80.000TL'ye yakın para girdi (Net kar, ciro değil )

Ama bir de sivaslı bir arkadaş var. Temiz, efendi bir kız bulmuş, Allah mesud etsin ama gel gör ki kız tarafı gariban. Tek bir altın gelmiş o da annesinden çeyrek

Adam şimdi 30.000TL kredi borcuyla boğuşuyor. Keşke gidip nikahı bassaydım hiç düğüne bulaşmasaydım diye eş.kler gibi pişman.

Eğer bu zoraki oynamalı, adamın sinirlerini boşaltan saçma-sapan düğün-merasim olayları bize maddi katkısı olacaksa katlanılabilir, ama benden (-) para çıkışına sebep olacaksa hiç bulaşmamak en iyisi. El alem ne derse desin arkadaş, umrumda değil. Gidip de yılların emeğini sırf el alem laf etmesin diye 2 günde çürütmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Hayatımız o kadar boktan ki, kimse asıl istediği sevdiği işi yapamıyor. Bu dünyaya gönderilmişiz. Yapacağımız şey başkalarına yardım ederek bizim de hayatımızı sürdürmek. Bir başkası çalışıyor ekmek üretiliyor ve sen onu alıyorsun yemek için, yaşamak için. Ama alabilmek için senin de başka biri için bir şey yapman gerek. Sen de tavuk besliyorsun..

Ancak günümüzde iş; yaşamak için çalışmak değil, çalışmak için yaşamak oldu. Kaldı ki istediğimiz işi de yapamıyoruz. Adam toprağı seviyor, ekmeyi biçmeyi, tohumların meyvelere dönüştüğünü görmekten mutluluk duyuyor ama kazandığı para ile yaşaması mümkün mü ? Değil.. Ne yapıyor gidiyor masa başında memur oluyor, müdür oluyor, öğretmen oluyor...

Bunun toplumdaki yargıyla da ilgisi var.. Müdür olan kişiye gösterilen saygı ile çiftçiye gösterilen saygı bir değil. Neden be kardeşim neden ? İkisi de bu dünyada yaşayabilmek için çalışıyor.

Bir de bu açıdan bakmak gerek..

Kadınlara gelince. Erkekler için hayatın her döneminde onlar birer zaaftır.
    Okula gider yan sınıfta senle ilgilenen kız vardır..
    İşe gidersin çalışma arkadaşına aşık olursun..
    İş eğitimine gidersin orada birisiyle tanışırsın..
    Kursa gidersin kursta birisinden hoşlanırsın..

Hayatın her döneminde 2 yol sunduklarında ucunda kadın olan tarafı meyil eder ademoğlu..

Dünya değil türkiye bu şekilde. Avrupada amerikada şartlar çok daha iyi. En azından devlet insanı adam yerine koyuyor, milletin sırtından geçinmiyor. Ama yıllarca sömürülmüş bir devletiz her gelen at koşturmuş olunca hal de böyle oluyor.

• Adamlar abaza:d
    Ben calsiyosam o da calisicak 50 50, var mi boyleleri hala sasirdim valla.

Nicotinell +1

• quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Adamlar abaza:d

Nicotinell +1

hocam çalışacak tabi.

Eğer çalışmıyorsa da yemek bulaşık çamaşır gibi işleri o yapacak.

hayat müşterek.

Ya bu kızlar gerçekten enteresan kendilerini çok üstün görüyorlar.

doktor mühendis avukat olsun, yakışıklı olsun, bana baksın. Eee sen ne sunabilirsin adama? İş var mı, yok. Güzellik desen, eh işte. Bir tek vajina var. Ona güveniyor. O bütün kadınlar da var.

Bu kızların dötü gençliğin erken evrelerinde kalkıyor. Erkekler peşlerinde pervane oluyor, abazan bir millet olduğumuzdan. Ama kızın kaçırdığı nokta, peşlerinden koşan erkekler onlarla flört etmek için koşuyorlar.

Evlilik ise bambaşka bir olay. Erkek için evlilik kabustur eğer yanlış kişi ile yapılırsa.

Kariyeri parası olan bir erkek evlenmek istediğinde bir sürü şart ister. Çalışan kadın olsun, az çok güzel olsun, bakire olsun, şudur budur derken,

Kısacası bir kızın iyi bir koca bulması kolay değil.

• En iyisi evlenmemek zaten bosanma oranlarinda patlama var
    Ayrica evlenmeden birlikte yasayan o kadar cokki

Dunyada yeni trend BU yuzden cocuk yapmakta pek revac degil

• quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Adamlar abaza:d

Nicotinell +1

Bende üniversite veya ticaret meslek lisesi okumuş bayandan yanayım sadece para için değil tabi ki.Sürekli çalışmayıp evde oturan bir insanla arada ne kadar sevgi olursa olsun birşey paylaşabileceğimi düşünmüyüroum.Tam tersi asıl sürekli evde oturan bir bayan bana bir objeymiş gibi geliyo.Ben evleneceğim insanın benden bağımsız bir birey olmasını istiyorum.Benim elime bakmicak onun parası bana benim param bana diye birşeyde olmicak ben 2000Tl alıyosam o 1500 alıyosa toplamda 3500 Tl paramız var demektir.2013 yılına gelmişiz artık üniversite bitirmeyen insanı adam yerine koymuyolar.Kısacası ben yaşamak için bana bağlı bir birey istemiyorum birşey paylaşabileceğin kültürlü bir insanla bir ömür boyu birlikte olmak istiyorum.

• arkadaşlar ben dün bir olaya şahit oldum anlatayım...

Dün bir arkadaşımın dükkanına gttim kendisinin büyük bir kitapçı dükkanı var..Her neyse çaydır sohbettir falan derken bir kadın geldi kpss ye falan hazırlanıyormuş bir kaç kitap ismi falan söyledi arkadaşta onunla ilgileniyor falan..Bunlar kitapları kararlaştırdı ama bazı kitaplar başka bir şubedeb gelecekmiş onun için kadını beklemesi için falan bizim oturduğumuz masaya davet etti çay felan söyledi...Neyse üçümüz muhabbet falan ediyoruz..Kdın bana ne işle meşgulsün diye sordu bende İnşaat mühendisi olduğumu söyledim..Kadın da ingilizce öğretmeniymiş..Kadın bana dedi ki "evleneceğin kişi çok şanslı benim etrafımda var bir kaç mühendis hayat şartları inanılmaz karılarının sadece makyaj giderleri neredeyse benim maaşım kadar..Bende evet iyileri çok iyi kazanıyor ama hayat şartları zor.. haftasonu izni yok.. kazandığım parayı yiyemiyorum..Gecen gündüzün yok v.s falan dedim kadın o kadar lafım üzerine kaldırdı dedi ki "olsun ama karın senin yiyemediğin parayı yiyor bununla gurur duy"

Arkadaş bunu söyleyince nevrim döndü açtım ağzımı yumdum gözümü en sonunda kadın kitaplarıda almaktan vazgeçip çekip gitti...Arkadaşlar bunu söyleyen bir öğretmen İçimden dedim ki Allah senin karşına çıkaracağı kişiye sabır versin....Allah karşımıza çıkarak kişileri en hayırlısından eylesin yoksa işimiz cidden zor

• elkun kullanıcısına yanıt
    anlamadım sanırım, kadın espiri yapmış gibi geldi bana ama
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.