Arkadaşlar olay çok uzun olduğu için kısa ve net olmaya çalışacağım, üni okuyorum, bir kız var, benden yaşça büyük derslerimi alttan alıyormuş o şekilde tanıştık, ufak ve kısa sohbetler derken muhabbet ilerlemeye başladı, sonra öğrendim ki bana yakın oturuyormuş birlikte dönmeye ve hiç ayrılmamaya başladık, derken iş sevgililiğe gitti ve ben bu kız yüzünden akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. Ne zaman iş oralara geldi, o zamandan beri bütün hayatım bu kız oldu, eskisi gibi değilim ders çalışmayı azalttım oturup bütün gün kızla kavga ediyorum, başıma ağrılar giriyor, geceleri rahat uyuyamıyorum, başta normal sevgili olarak devam ettik, sonra ben çeşitli sebeplerden ara vermek istedim ama konuşmayı bırakmayalım dedim, o günden beri hayatı bana zindan etti, ufacık şeylerden kavga çıkarmaya ve onu kullandığımı söylemeye başladı, ve artık halisünasyon görüyor gibiyim ben de ne yaptığımı bilmiyorum, eskisi gibi devam etmek istiyorum oturup takılıyoruz eğleniyoruz, sonra birden bozulup kavga çıkartıyor, sonra bunları yapan kendisi değilmiş gibi bana zarf atıp konuşturuyor, en kanser eden yanı ise kendisi ağzına geleni söylüyor söylüyor, ben konuşunca dinlemeden beni her yerden silip engelliyor (bunu hep yapıyor). Aynı sınıfta olduğumuz için böyle aramız bozuk olunca rahatsız oluyorum insanlık edip ilk adımı atıyorum yine suçlu oluyorum. Sınıfta herkes beni sessiz sakin olarak bilir, hocalar sever ve okulun burslu öğrencilerindenim, ama bu kız yüzünden artık herkes bana farklı gözle bakmaya başladı çünkü sınıfın ortasında yapıyor bana bunları, sınıfın ortasında liseliler gibi bağırarak kavga ediyoruz, aniden yanımdan çekip gidiyor ilginç hareketler yapıyor, bugün yine günümü zehir etti, bana kızıp gidiyordu ben de durdurmak istedim konuşalım diye, birden patlayıp bana bağırıp gitti, herhalde bu sefer bitti dedim, derken daha sınıftan çıkalı 5 dk olmadan yine mesaj atıp bir şeyler saydırmaya başladı, ben de konuşmaya çalışınca yine silip engelledi, daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum, dediğim gibi en kötü yanı da insanların beni farklı görmeye başlaması, birde Allah korusun en büyük korkum öyle hareketleri var ki yarın bir gün insanlara bir şeyler anlatıp hayatımı karartmasından korkuyorum, biraz da bu yüzden alttan alıp konuşuyorum. Kız beni öyle kötü bir duruma soktu ki çıkış bulamıyorum, bir yandan cidden seviyorum böyle olsun istemiyorum, bir yandan da aynı sınıfta olduğum birisiyle her gün kavgalı kavgalı karşılaşmak da günümü mahvettiği için bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum, bir üni hayatım vardı bu kız onu da mahvetti, işim gücüm yok bütün gün onun peşinden koşuşturuyorum, eşek kadar adamım sınıfın ortasında kavga edip rezil oluyorum, ciddi ciddi sırf bu kızdan kurtulmak için okulu bırakmayı düşünmeye başladım, ama hem burslu kazandığım, hem iyi öğrencilerden olduğum, hem çift anadal imkanı kazandığım için o kadar emeğim boşa gitsin istemiyorum, kafayı yedim. |
Hayatımı mahveden kızdan kurtulamıyorum

-
-
Bekara kadin bisamasi kolaymis, disardan biri olarak bu tur kadinlarla hayat gecmez, ayril ondan. Ayrilmak istesemde istemesende Kizla iletisimini kes. Kizin ayagina gitme, bekle o gelsin, baktin olmuyor tumuyle hayatindan cikar. Sinifi yada okulu degistir. Baska yolun yok. Buda sana ne ayni mahalleden nede siniftan hatta calistigin yerden bir kizla yakinlik kurulmamasi gerektigi hakkinda bir ders olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ayrılmayı ben de istiyorum, hatta bana o kadar çok zarar verdi ki tamamen silmek istiyorum, fakat cidden onun olduğu ortamda aramız bozukken rahat olamıyorum, bide işi abartıp cidden beni kontrol etmeye başladı, ona ilgi göstermezsem başka erkeklerle konuşmakla falan tehdit ediyor, yanına gelip oturayım yoksa başka erkeğe giderim vb. şeyler yazıyor, bunları görmeye dayanamayacağımı bildiği için koz olarak kullanıyor.
Sınıfımı üni olduğu için zaten değiştiremem, kız benden büyük olmasına rağmen geçen seneden kaldığı için bundan sonra hep birlikte aynı derslere gireceğiz büyük ihtimal, okulumu değiştirmek zaten daha büyük sıkıntı yatay geçiş vb. önceden denemiştim olmamıştı, tekrar sınava girsem de her şey baştan başlayacak.
-
Yukarıdaki üyenin dediği gibi bekara karı boşamak kolay. Yine de benzer durumu yaşamış biri olarak görmezden gelemeyeceğim. İyi niyetli bir erkeksen ve dominant bir kıza denk gelmişsen, hayatının sınavını veriyorsun demektir. İstediğin kadar alttan al, istediğin kadar alternatif yollar bulmaya çalış böyle bir ilişki düzlüğe çıkmaz. Ya ilişkinin bitmesi uğruna tavrını koyar, seni seviyorum ama böyle olmaz dersin, ya da inceldiği yerden kopmasını beklersin. Ha şu da var:Bu kızlar sana çektirir ama yarın gider daha sert olan bir erkek karşısında kuzuya dönerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 16 Kasım 2022; 19:22:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o konu karışık işte, zaten böyle bir durumda tamamen iyi niyetli olamam, ilişkinin başlarında ben dominanttım, ne zaman ki ara vermek istedim, işkence gibi bir şeye dönüştü, onun dediklerine göre o beni çok severken ben bunu yaparak her şeyi bitirmişim, o zamandan beri hareketleri iyice değişti aniden sinir patlamaları yaşıyor vb., bazen konuda dediğim gibi aşka geliyor yine, ben de huyuna gidiyorum eskisi gibi sevgili olarak takılıyoruz, sonra birden ya bir şeye ya kafasında kurduğu başka bir şeye kızıp yine kavga çıkartıyor. Ciddi ciddi konuşmaya çalışıyorum hep aynı şeyi söylüyor, bugün de yine sinirlenmiş şekilde gelip onu oyuncağım olarak kullanıyormuşum vb. şeyler söyledi, kafama göre sevgiliyiz ya da değilmişiz diyip onunla oynuyormuşum, konuşacaktım sonra silip engelledi her şeyin bittiğini söyledi, bakalım bundan sonra ne olacak.
-
Hocam kız sorunlu işte, dediğim gibi aynı şeyleri yaşadım. Siz her şey yolunda diye düşürken kaostan beslenmek amacıyla bir sorun çıkıyor ortaya, yapıcı bir öneride bulunmak isterdim ancak sizin durumunuz için bu pek de kolay değil.
Evet hocam dediğiniz gibi kızla bütün gün aynı ortamdayım bu işleri çok zorlaştırıyor, zaten kendisi de ne yaptığını bilmiyor, dün küfür kıyamet birbirimize girdik mesajdan, hatta ben karar verdim yüzüne bile bakmayacağım diye, geldi sınıfa yüzüne bakmadığımı gördü, sonra kendisi bana bakarak, muhabbet açarak vb. konuşmaya çalıştı, sonra ben de karşılık verince yine kavga kıyamet.
Hocam inanır mısınız bu mesajı yazarken beni her yerden silen kız mesaj attı seni kırdıysam özür dilerim dedi :D anlaşılan bir ömür böyle devam edecek.
-
Siz kavga etmekten zevk alıyorsunuz sıkıntı bu sevgilinle kavga edemeyeceğin ortamlara gir
Hocam üniversitede sınıfın ortası yani daha ne kadar kavga edilemeyecek ortam olabilir, birde oradakiler hariç toplu taşıma ve halka açık alanlarda da kavga ettik.
-
Abi nasihati olarak al bunu... Öncelikle senin duvar koymayı ve sağlam olmasını sağlaman lazım. Anladığım kadarıyla sende mesafeli duramıyorsun ve hemen karşılık veriyorsun. Bırak mesaj atsın ama sen cevap verme. Sen böyle ondan korktukça, o yüz bulup üstüne daha çok gelecektir. Şahsına ve kişiliğine direk olarak laf söylemediği sürece cevap verme.
Bu arada o kadınla ömür geçmez. Senin yerinde olsam, yeni birisini bulurum ki asla aynı sınıftan biriyle asla beraber olma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 16 Kasım 2022; 19:50:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözüm ararken
Hocam dönem başında yatay geçiş denedim olmadı (kızla alakalı değildi) mecbur Haziran'a kadar sınavı bekleyeceğim, sonra üniyle birlikte her şeyimi değiştirebilirim.
-
Okulu ve mahalleyi degistiremiyorsan, senin tek caren kendine baska bir kiz bulmak. Boylelikle o baskalariylada olsa umrunda olmayabilir ve kendi hayatina bakarsin. Psikolojik olarakta ustun duruma gecersin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeş bence suç sende ve bu kız sana baya aşık ve siz bişeyler yaşıyorsunuz cinsel olarak doğrumu ? Kızın sana derin bir sevgisi var sendende sevgi göremeyip kavga çıkarıyor o kızı sen bıraksada o bırakmaz
Evet kızla bir şeyler yaşadık, fakat ilişkiye ara verdikten sonra haliyle o da gitti, hatta kız bana güvenmemeye başladı, bir gün okulda tartışırken özel bir şey konuşmak için bir köşeye çekip gözünün önünde telefonumu açtırıp bütün özelini sildirdi, ve kavgalarda dediklerinin yanında cinsel olarak da hevesini alıp bıraktın gibi şeyler söyledi, öyle olmadığını söylesem de ikna edemedim.
-
Kız seni istemiyor bence
Erkek ol biraz . Sana karşı saygısızlık yapan bir kıza kendini asla ezdirme . Bir ömür böyle devam etmez akıllı ol . Durumu kabullenme . Tavrını ortaya koy ve bi karar aldıysan gerçekten üzgün olduğuna emin olana kadar onunla konusma veya samimi davranma. İpleri en başından onun eline vermeseydin şuan bu konuyu açmak durumunda kalmayacaktın . Kızlar güçlü erkeklerden hoşlanır . Hani bahsediyorlar ya kötü davranıp umursamayan erkekler daha değerli diye . Hayır kimse kötü davranmaz . Kız boş bir konuya tavır yapar sonra erkek de gerçekten erkek olduğu için bu tavırları çekemez ve kızın o anki durumunu umursamaz ve sert yapar . Kızda erkeğin güçlü olduğunu görünce gerçekten hatayı kendisinde arar ve o erkekten uzaklaşmak istemez çünkü o bile ona zarar veremezken başkasınında zarar veremeyeceğini . Kararlı ve bir duruşu olan birisi olduğunu görür ve huyuna suyuna gider . Belliki o kız bir aptal aşık ve seviyor ama nasıl davranacağını bilmiyor . Kızların bazıları böyle kaostan zevk alır . Eğer ilişkiyi sen yönetir ve ipleri sen eline alırsan o senin kuzun olur ama bu durumda görünüşe göre ilişkinizi tamamen o yönetiyor ve herşeyi o yönlendiriyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 16 Kasım 2022; 23:14:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bekar tecrübeliyse boşamak kolaydır. O kızdan ayrılman gerek acilen. En başta ara verelim ama konuşmaya devam edelim diyerekten büyük hata yapmışsın hem ayranım dökülmesin hem tatsızlık çıkmasın demişsin ama yemezler bi kere o yola girdin mi o ilişki folloş oluyo tek çaresi bitmesi.
Evet hocam çok haklısın, kesinlikle olmuyormuş en azından bunu öğrenmiş oldum, ayrılmaya çabalayacağım bakalım.
En Beğenilen Yanıtlar

Abi nasihati olarak al bunu... Öncelikle senin duvar koymayı ve sağlam olmasını sağlaman lazım. Anladığım kadarıyla sende mesafeli duramıyorsun ve hemen karşılık veriyorsun. Bırak mesaj atsın ama sen cevap verme. Sen böyle ondan korktukça, o yüz bulup üstüne daha çok gelecektir. Şahsına ve kişiliğine direk olarak laf söylemediği sürece cevap verme.
Bu arada o kadınla ömür geçmez. Senin yerinde olsam, yeni birisini bulurum ki asla aynı sınıftan biriyle asla beraber olma. |
Ulan sanki evli karından boşanamıyorsun çocuk velayet nafaka derdin var sanki
![]() Vur tekmeyi gitsin |
Benzer içerikler
- açılmayan kumbaradan kağıt para nasıl çıkarılır
- tekila fiyatları
- takip isteğini bekleten kız
- en orjinal emlak ofisi isimleri
- ateşli isimler
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X