Şimdi Ara

Hayatımı Batırdılar Gelin Bende Onlarınkini batırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ottoman_PoweR'ın özeti.Biraz oluş sırasında hata var ama çok iyi özet.Teşekkür ettim bro.
    BBR kendisinden 3 yaş büyük B ile sevgilidir. B'nin ev arkadaşı F kezbandır. B'ye çocuk ayarlamaya çalışan, 24 saat ders çalışan, sosyal yaşantısı olmayan bir inektir. BBR ile B birbirlerini sevmişler, iyi geçiniyorlarmış. F'de bunların bu ilişkisine kılımsı bir pozisyonda. Sonra bir gün B, BBR'yi arıyor. B'nin hasta olduğunu anlayan BBR bakaldan panel van bir araç kaparak hızlıca B'nin yanına gidiyor. B'yi alıyor evden hastaneye gidiyorlar. BBR, B, F, ve 2 kız daha arabada hızlı şekilde gidiyorlar işte. Sonra B "kusucam" diyor. BBR sağa çekiyor. B aşağı iniyor kusturuyor BBR onu. F salak salak konuşuyor o ara. Sonra hastaneye yatırıyorlar B'yi. BBR ana babasını arıyor kızın. Sonra anne babası geliyor. F, BBR hakkında saçma malak konuşuyor ve baba BBR'ye kızımdan uzak dur diyor. Bizimki beyefendilik yapıyor bir şey demiyor. Sonra biraz işte araları açılacakmış gibi oluyor. Sonra barışıyorlarmış gibi oluyor tam bizim BBR hastanede B'nin yanında uyuyor. Sabahı annesi odaya girerken suratı mermere dönüyor. Babası arkadaşı biraz aşağılıyıp sövüyor. Bizim BBR yine efendiliğe devam ediyor. Sonra o F'nin ayarlamaya çalıştığı gizemli çocuk bizim BBR'den dayak yiyor. Bizimki elemanı komaya sokuyor ünide. Güvenlikçiden Rocketman yazıp kaçmış o derece yani. Sonracığıma o çocuğun babasıyla F'nin babasının pampi olduğu ortaya çıkıyor ve çocuğun babası baya zenginmiş. Ama ona buna takan tiplerden yani tokatçı stilinin daha aşağı bir evresi. Sonra bizim eleman bunun işçilere başka yerlerde iş buluyo babasınında işi baltalıyomuş falan. İşçiler zati şikayetçiymiş. Sonracığıma bu arada olaylar kopuyor, baba polise şikayet ediyor bizim BBR'yi tacizden dolayı. Bizim BBR biraz zorluklar yaşıyor. İşte olayların gidişatına göre F ile B'nin ev arkadaşlıkları son buluyor. F evden ayrılıyor.
    ---------
    Benim Anlatımım:
    Daha önceden konusunu açıp az buz değinmiştim.Ban yediğim için devamını anlatamadım.Şimdi anlatıyor.Bu kezbanların artık ne boyutta tehlikeli olduğunu anlamanız için anlatıyorum
    Eski Konudaki yazı:

Beyler daha önce konusunu da açmıştım 21 yaşında bir sevgilim vardı.Daha doğrusu o zaman sevgilim değildi yaş hakkında sorunlar yaşıyorduk.Benimde yaşım 18 bu arada.Sonra efendiciğime biz eşe dosta söyledik sevgili olduğumuzu.Çoğu kişi hoş karşıladı.Birisi hariç Biricik'in [Eski sevgilimin adı Biricik ] ev kardaşı F***.Kızın ismi kezban kendisi hepten kezbandı zaten.Biricik ile aynı evde yaşıyorlar.Konyadan mı ne gelmiş işte.Benim kız ile birlikte 1. sınıftan sonra ayrı eve çıkmışlar.Kız kültürsüz salak bir şey.Ne alkol bilir ne film bilir ne başka halt.Anca ders çalışır bu mal.Benim kıza makine mühendisliğinde bir oğlanı ayarlamaya çalışıyordu ama olmadı.İşi bozdum ben.O yüzden baya uyuzdur bana.Sürekli unv öğrencisi olmamaı.Bu sene deneyecek olamamı dile getirir.Beni ezmeye çalışır.Bizim kilerin umrunda mı değil tabi ki.F***'dan daha çok sever hepsi beni.Bu gün biricik beni aradı Onur çok kötüyüm hemen unv gel falan.Yanımda ol.Biricik'in bağırsaklarından hastalığı var.O yüzden hep zayıf düşer falan.Ben bir şey olduğunu anladım.Gittim bakkaldan yalvar yakar arabayı aldım.Arabaya abana abana unv çıkıyordum.c kapısnın önüne geldiğimde f*** aradı.Onur biricik bayıldı falan diye.Hepten uçtum nerdesiniz dediğimde b kapının oralarda dedi.C'den B'ye en kısa sürede geçiş o gün olmuştur eminim.Gittiğimde biricik çok kötü haldeydi.F*** üniversite hastahnesine falan götürelim dedi.Biriciğin özel doktou var dedim olmaz kucakladım kızı arkaya attım.F*** ile başka bir kız hemen bindi zaten arabaya.Merkeze doğru olağanca hızla gitmeye başladım.F*** sürekli Onur nereye falan saçma salak konuşuyordu.Dedim sus özel'e doktorunun yanına gidiyoruz diye.Yolun bi kısmını geçtik.Biricik Our çıkarıcam dedi.Ne zaman içsek ve biricik onur çıkarıcam ben ya dese kesin kusardı.Arabayı durdutup köşeye çektim.Biriciği arka koltuktan aldım.Yolun krnarına götürüp parmak attım boğazına.Dedim madem rahat olsun.F*** bağrınmaya başladı ne yapıyorsun salak falan diye.Biriciğe iyim misin dedim.Başını salaldı.kolunda çıktım bagajı açtım.İyi ki su vardı orada.Biriciğin elini yüzünü yıkadım.F***bana bağrınıp duruyordu.Kızı yoruyorsun acele et napıyorsun falan diye.Sonra tekrar yola koyulduk.Arabayı özel hastahenin önüne çektim hemen içeri girdim.Sedyeyi falan çağırdım hemen arabaya geldiler.Biriciği alğ acil kısma soktular.Çoğu kez onun hastahne işi ile ben ilgilendim.Tc nosunu falan bilirim.Ben işlemleri yapmaya başladım onuda odaya aldılar.İlk ücretleri falan ödedim.Biricik'in annesini babasını aradım.Ankaradan gelmeye karar verdiler geliyorlardı.Sonra doktor geldi.Yeni ilacının yan etkisiymiş.Toparlar dedi.Uyanınca hastahane yemeğinden yesin dedi çıktı.Biricikin 4 saat akdar başında durdum.Akşam yemeği zamanı çok sevdiği pideciye gittim.Arabayı teslim ettim önce.Pideleri aldım hastahnaede biricke yedirdim falan.Hastahane yemeğini hiç sevmez.Yurt yemeklerinide sevmez.O sırada Biricik'in anne babası gelmiş.F***'ya beni sormuşlar.Ben onları tanımadım tabi odanın dışında beklerken içeri girdiğimi görmüşler.F***da artık nasıl anlattıysa beni.Yaşı küçük mü dedi işsiz mi dedi ne dediyse.Biricik'in anne babası benimle konuşamamı istemişler.Babası ben odadan çıkınca kızımdan uzak dur dedi.Az önce biricik'i aradım ne oluyor dedim seninle konuşamam dedi.Ailem
    kendimden 3 yaş küçük biriyle birlikte olmama çok kızdı.Zaten yürümezdi falan bir şeyler zırvaladı.Kız nerdeyse ağlamak üzereydi.Ben bu kızla evlenmeyi düşünüyordum.Şimdi şu hale bakın ya.Sevdiğim hiç bir kadın kalıcı olmadı.İnsanlar mutluluk bozmaya hayalleri batırmaya neden bu kadar meraklı anlamıyorum.
    Ulan bi kızlada rahat bırakmadınız ki mutlu olayım ben gidiyorum beyler.İnsanların ahayatlarını kendi istekleri için onlardan rızasız bu kadar değiştiren varken ben gidiyorum.Kendinize iyi bakın.Bu gece sağ çıkarsam görüşürüz.
    -----------
    Dün gece pencereye oturmuş sigaramı içiyordum.Derken telefon çalmaya başladı.Baktım ekranda Biriciğm yazıyor.Açıp açmama konusunda çelişkide kaldım.En sonunda son kez sesini duyarım dedim.Telefonu açtım.Efendim dedim.Biricik Onur sana ihtiyacım var dedi.Saniye düşünmeden toparlanıp hastahaneye doğru gittim.Yolun ortasında taksi metreyi görünce yolun yarısında taksiye burası iyi dedim.Verdim parayı başladım koşmaya.Hastahaneye girdim.Görevliye isim falan verdim.Normalde gece vakti ziyaret yasak.Biliyorsunuz ben yapmıştım kayıt işlemlerini.Koşa koşa hastahane'nin odasına çıktım.Biricik içeride yatıyordu.Yanında boş bir yatak vardı.Ellerini bana doğru uzattı Onur gel dedi.Hemen koştum sarıldım ona.Biricik yanıma gel dedi.Yanına yattım başını omzuma koydu.Özür dilerim babamın yaptıkları için hep F** yüzünden dedi.Olanları tam bilmiyormuş ama bir şeyler anlattı özür diledi.Beni çok sevdiğini yaş ve akedemik zamanın umurunda olmadığını söyledi.Uzunca süre iltifatlar ettim güzelime çok yorgundu.Öpüştük koklaştık.Sonra uyuya kaldı.Bende yatakta onunla birlikte uyudum.Sabah hemşire beni uyandırdı.Orası hastha için dedi.Hemen yataktan çıktım özür dilerim rahatlasın diye yanına yatmıştım uyuya kalmışım dedim.Nişanlınız mı diye sordu.Hayır sevgilim dedim.Kadın her şeyi anlayışla karşıladı zaten.Hatta biraz romantik buldu.Biricikten en fazla 2-3 yaş büyüktü.Saat 8de kahvaltı gelecek sizin içinde getirteyim dedi.Yok gerek yok dedim.Kahvaltı nereden geliyor diye sordum.Aşağıdan yemekhaneden dedi.Tamam dedim.Aşağı indim görevliyle konuştum.Biriciğin odasına sadece boş bir kase götürmelerini söyledim.Hastahaneden çıktım.Oradan bir yerlerde çay poğaça yedim.Para olmadığı için kredi kartına abandım.Çikolatalı mısır gevreği aldım biricik çok severdi.Çikolata bide eti puff tabi.Elimde poşetler ile dışarı çıktım.Sonra sabah sabah çiçek aramaya başladım.Çok güzel bir çiçek buldum bi bahçede türünü bilmiyorum gittim aldım.Hastaheneye poşetle girmek istemediğim için arka kapı falan gizli gizli girdim.Odaya girdim dediğimi yapmışlardı.Mısır gevreğini koydum.çiçekle burnunu gıdıkladım yok uyanmadı.Anlından öptüm yine olmadı.En son dudaklarından öptüm.Baktım olmuyor kolunu cimdikledim.Günaydın dedim çiçekleri verdim.Çok sevindi yanağımdan öptü.Mısır gevreğini görünce çocuk gibi sevindi.Bütün sütü ve gevreği bitirdi böyle tahmin etmiştim zaten.Bütün puff ları bitirdi.En son çikolatalar ermişti.Elini yüzüne bulaştıra bulaştıra yedi onları.Biz baya gülüyorduk falan.Kızlar ne bu neşe diye annesi girdi içeri.Kadın beni görmemişti görünce mermer gibi oldu.Arkasından babası geldi Sen burada mısın it oğlu it dedi.Biriciğe baktım ben hallederim Onur dedi.Ayağa kalktım.Size de iyi günler efendim dedim.Çıktım gittim oradan.Resepsiyonda F** bir kaç biriciğin tanımadığım arkadaşı[daha önce konuşmadığım] bide elinde çiçekle şu F**'nin ayarlamaya çalıştığı mal vardı.F** bakığ gülüyordu yanındakilere bir şeyler söylüyordu.Kredi kartını verdim hastahane masraflarının hepsini ödedim çıktım.Zor günler paramı karta dolduracam şimdi.Annem harcamaya fark etmesin diye.

Ban yediğim sürede olanlar:
    Ben o gün kartı falan temizleyip fazladan da para koyup eve gittim.İyi hoş biraz karışık bir gece geçirdim.Bu F**'nin yanında getirdiği olan ve diğer safsata tayfası ne yaptı merak ediyordum.Ertesi gün sabah biricik bana mesaj attı taburcu oldum buluşalı diye.Bende tam o sırada dişlerimi fırçalıyordum zaten.Tamam ne zaman dedim öyle demişimdir herhalde.Akşam üstü sürekli buluştuğumuz Kumpirci'de buluşma kararı aldık.Bende biliyorum pek romantik değil ama ...Hastane yemeklerini sevmezdi benim biriciğim.Kesin deli gibi özlemişti.Saat 5 gibi buluştuk.Çok durgundu hali belli belirsizdi.Konuştuk falan.F**'nin ziyaretinden hiç konuşmadı.Bende açmak istemedim.Genel her zaman ki gibi takıldık.Sonra evine gitmesi gerektiği için durağa bıraktım.En fazla 1 saat beraber takıldık.Artık o evden taşınacak mısın diye sordum.Hayır dedi.Neden dedim haliyle.Anne-Babası başka eve çıkmasını istemiyormuş.F** ona iyi arkadaşlık yaptığını falan düşünüyorlarmış.Anladığım kadarıyla Biricik'e olan güvenleride biraz sarsılmış.Yanlış kişiye güveniyorlardı oysaki.Neyse belkide ben yanlış düşünüyorum.Biriciğin anne babası ertesi gün öğlen gideceklerdi.Güzel olacaktı yani.Üstümüzden bir külfet azalacaktı.Biricik başka ev yerine yurda gitmeye kalksada izin vermeyecekleri.Böyle birde saçmalık vardı.Ben biriciği eve bıraktından sonra.Kendi evime gittim.O kızla birlikte nasıl yaşayacaktı.Hala aklım almıyordu.Biricik'in arkadaşlarından çok samimi olduğum bir tanesi vardı.O akşam onu aradım.Ziyarette ne oldu falan diye.Anladığım kadarıyla buna baya sırnaşmış şu F**'nin ayarlamaya çalıştığı gerzek.Bi ara elini falan tutmaya kalkmış iyileşiceksin falan demiş.Biricikte tersleyip yok ölseydim bide demiş.Garip kız işte.Ben bu oğlan ile hiç konuşmamıştım.F**'den yana şansım yoktu bari oğlanı devre dışı bırakayım dedim.
    Dersinin olduğu bir gün B kapısının önünde beklmeye başladım.Çıktı bu kapıdan arkadaşları ile.Seninle bir şey konuşucağız gel dedim.Ne konuşacam seninle falan dedi.Yanındakilere baktı mal'a bak ya kendini adam sanıyor dedi.Dedi iyi dedi.Fakat arkadaşlarına bakmayacaktı onu yaparken suratının ortasına yedi yumruğu.Arkadaşları falan hiç karışmadı zaten.Dalkavuk lensmi ne takıyormuş.Baya bi afalladı banaması demeden pata küte daldım.Sağ solda görenler ayırdı.Arkadaşlarından gıdım hareket çıkmadı.Zaten 2 kişiydiler.Ne biliyim kendi arkaşları yardım etmiyor böyle adam mı olur.Hayır tamam belki gelip bana dalaşmadılar ama insan arkadaşını bari ayırmaya çalışır.Çocuğum ağzından burnundan kan geliyordu.Seni polise vericem falan baya bi bağrındı.Kapıda güvenliğin geldiğini gördüm.Direk kaçtım ordan.Biraz ilerde eczana-alışverişmerkezi.yurt karışık bir yer var bide dinleme yerleri falan kayıplara karıştım orada.Sağ elim çok kötü şişti o gün.Gece ağrısından uyuyamadım hatta.O akşam Biricik ile konuştuk ya polise falan söylerse diye.Biricik dayak yemesine bile sevinmişti.O gün öyle bitti.Sabah kalktığımda bu bilemem kim seni polise vercekmiş hemen beni ara diye 3-4 mesaj vardı arkadaşlardan.Cidden böyle atıp tutuyormuş ağda solda.Arkadaşları falan biz gördük diyormuş.Neyseki bizimkiler biraz sever beni gözlerini korkutmuşlar.
    Tabi olan olmaz mı olur F** bunu direk Biriciğin babasına yetiştirir.Adam bana uyuzdur hepten uyuz olur.Hastahane masraflarını diğer oğlan ödemiş sanmış benim ödediğimi öğrenince parayı benim eve yollar.Yoladığı gibide geri gitti zaten.F** benim numara alır en son beni ara.İşte it misin kopuk musun kızımdan uzakdur falan filan telefondan bi küfürler etti buraya yazsam üstüm çizilir sonsuz ibresini yerim.En son bütün dedikleri bittiğin kızımdan uzak dur yoksa çıranı yakarım dedi.Bekliyorum efendim dedim telefonu yüzüme kapadı.Bu son olayları biriciğe söylemedim ama o babasından anasından duymuş.F** kızıp kendisi başka arkadaşının evine gitme kararı alıyor.Eşyaları biz taşıdık zaten.İşin kötü tarafı eve gittiğimde kapıda polis oluşuydu.Biricik'in babası kızını taciz ettiğim gerekçesiyle beni polise vermiş.Haybeye o geceyi karakolda geçirdim.Neyse sonradan Birick'in kulağına gidince şikayeti geri aldı beni çıkardı falan.En son bu dayağı yiyen arkadaş Biricikten vazgeçti.Akıllık etti anca.Birciğin babasını oğlanı arayıp özür dilmesi.Kızımın aklını başında değil,en onun kusruna bakma hep o oğlan yüzünden demesi[Bunu biriciğin kuzeni söyledi bize konuşmaları duymuş] tepemin tasını attırdı.Oğlanda hemen geri turn back.Biriciğin F** yanından taşınması sorunu bitmişti artık onun yanına geri dönmeyecekti ama biz bu oğlanı ne yapacaktık.
    Asıl olaya dönüyoruz neden bu oğlan bu kadar önemliydi.Birazcık araştırma sonrası öğrendim babası baya zenginmiymiş neymiş.F**'nin babası ile bu oğlanın babası çok samimiymiş falan.Olanda Biricik'i görüp seviyor[Görüp sevilir mi lan kızı tanımıyor bile anlıyacağınız Biricik geçici zengin oğlan hevesine kurban olacaktı ben olmasam]Biricik'in babasıda yağlı kaz hesabı dünden hazır.
    Buradan dünyanın adaletine bir güzel sövdükten sonra.Bunu öğrendim babasını buldum bu oğlanın.Bizim sanayideymiş bak sen ne tesadüf.Tamam çocuğun babası zengin ama nasıl zengin.Şöye diyim benim babamın ne kuruş vereceği ne kuruş alacağı vardır sanayide.Anca dükkan masarafı ve babamın benzin yemek,sigara masrafını çıkartır.Öyle babamın emeklilik geçirdiği yer.Bu elemanın dükkan para basar.Herkesten alacağı var işin en garip tarafıda baya hesap kitleyip kaçmışlığıda var.Çok güzel bir lakabı var sanayide ama söylemek istemiyorum.İstiyorumda yerim cezayı.Hal böyle olunca babama çaktırmadan sanayide tanıdıklara durumu anlattım.Bizimkiler zaten mal versede parasını 2-3 aya anca alıyor.Adam'a uyuzlar.Sanayiden mal alamaz artık.Gebze sanayinden mal getirse zarar etmeye başlar.
    Bakalım ne olacak Adam'ın dükkan çizikti sayemde hepten çizik oldu.Bi kaç abimizle konuştum çalışanlarıda sevmiyormuş 5 tane elemanı çıktı kaldı 12 tane.Diğer 5 eleman için sordum soruşturdum iş buldum.Zaten bu oğlanın babasının elemanlar'a herkes imrenerek bakıyor ben bak bu abimiz seni istiyor deyince direk çıktılar.
    Olmadı ben biliyorum yapacağımı.İlerleyen zamanda polise ihbarda vermek istiyorum çünkü o dükkanlardan o kadar para kazanılamaz.Kesin bir dolap dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 26 Eylül 2012; 23:34:42 >

• demosu yokmu? malum kotalı boşuna download etmeyelim sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Eylül 2012; 17:24:46 >
  • tamamen okudum dostum doğru yoldasın sevdiğinin peşini bırakma
  • Oha beyler bunu okuyan varmı
  • Manas Destanı'nı da geçtin be kardeş. Nasıl okuyacağız bunu ?
  • Okuyanlar özetlesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi güzel yapıyorsunda anne-baba olayını nasıl yapıcaksın?Onların karşısında nasıl düzelticen sicili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

İyi güzel yapıyorsunda anne-baba olayını nasıl yapıcaksın?Onların karşısında nasıl düzelticen sicili

Ben bir şey yapmadan sicil zaten baya dolmuştu.
    İyice düşünüyorumda.Hani çocuğu dövmem tamam kötü ondan sonrakilede kötüde.O zaman'a kadar yaptıklarım yüzünden ben o hakaretleri nasıl hak ettim.
    Bilmiyorum düzeltmeme gerektiğini de düşünmüyorum.
  • Bunun özeti bile uzun olur,sen sorununu 3 kelimeyle anlatmaya çalış bizde çözelim
  • Özet geçin hemen.
  • hepsini okudum, doğruysa helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum umarım CSBdir.

Okuyun adam yazmış.
  • Biri de çıkıp olayı özetlemiyo ki
  • Kelimelerin çoğu hatalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Kelimelerin çoğu hatalı.

olur öyle
  • Öncelikle çoğu yerde her ne kadar haklı olsanda sen baştan yapmışsın hatayı

Şöyle diyeyim kezban dediğin kızın kezban bi isme hitaben fatma diye adlandırıyorum

Fatmanın sevdiği çocuk ile çıkmalarına engel olmuşsun fatmada kendisine bunu yediremediği için büyük bir kompleks yapıp kendi çapında senden intikam almak istemiş haklı olarak ama burda sen tamamen haksızsında demiyorum kızın yaptığı ayrı bir şerefsizlik onuda belirteyim tabiki onun senin hayatını karartmakta hakkı yok olamazda zaten bu ayrı bir konu

Sonra anlamadığım bir nokta fatma sevgilinin babasına ne anlattı orası biraz merak konusu

Biricik'in birden ani dönüş yapmış olmasına yinede dikkat et derim (Görüşmek istememesi falan )

Biriciğin babasının gözünde gerçekten sicilin çok kabarık ve tamir edilmesi zor gibi görülüyor ,Zengin oğlanın durumuna çok titiz davranman gerekiyor çünkü babanın hem çalıştığı hemde itibarı olan bi yer yapacağın ufak bir hata babanın aleyhine işleyebilir ,adamın parası varsa çok ,kanuni durum pek fazla işlemez buda ayrı bir mesele , Seni takdir edeceğim en büyük nokta sevdiğinden ne kadar zorlukta olsa onla sonuna kadar gitme isteğin mert bir adam olduğunu gösteriyor zaten

Ayrıca başına gelenler kolay ve yenilir yutulur cinsten değil yapacağın hareketleri ve düşünceleri defelarca düşün ölç tart ve çok dikkatli ol yoksa senin açından büyük bir tehlike arz edebilecek bir durumdasın şu an

• komple okudum kardeş. öncelikle helal olsun meyve veren ağaç böyle taşlanıyor işte. senin yaşındayken bende senin gibi hatunun peşine hazırlanıyordum lakin o ev arkadaşı olan kız müsvettesi kendi yakın arkadaşını ayarlamak uğruna benim hatunun kafasını yaşı senden küçük üniye gitmiyor gibi şeylerle doldurup doldurup aramızı ayırdı 1 ay geçmeden baktım o çocuğu ayarlamış çıkıyorlar yemin ediyorum sana o günler geçmedi anlatamam ama beddua ettim çok kin tuttum taş kesildim yerimde bir başkası olsaydı kim bilir neler neler yapardı ama o içimde tuttuğum kin nefret başıma başka işler aştı başka sıkıntılar yaşadım sen sen ol allaha havale et kardeşim kimsenin ahı kimsede kalmaz aradan kaç sene geçti şimdi kız dahil hepsi tiksinç haldeler ilahi adalet diye birşey var bunu unutma sakın ve senden bütün samimiyetimle rica ediyorum güzel kardeşim başına iş açma kimseye bulaşma kimseyle oynama o düşündüğün kurduğun intikamlar sadece filmlerde oluyor film icabı ama gerçek hayatta allah korusun genç yaşta başın belayada girer başka şeylerde olur şu genç yaşlarını hiç uğruna kaybedersin yapma etme vazgeç bu duygulardan gözünü seveyim kardeşim anlıyorum yaşadıklarınla sakin metakatli soğukkanlı rahat olman mümkün değil bende yaşadım böyle şeyleri o yaşlarda ama herşeyden önce kendini düşünsen iyi edersin önce sen ve ailen daha sonra başkaları gelir. kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz senin birşey yapman inanki onlardan çok sana sıkıntı doğurur. insanın yaşı ilerliyor insanın hayatında neler neler değişiyor ne insanlar çıkıyor karşına ummayacağın güzel günlerin içinde buluyorsun kendini. kendini yıpratma daha hayatta iyi kötü neler yaşayacağız ve öğreneceğiz. biz niye herkes gibi normal insanlar olamıyoruz anlayabilmiş değilim ya şu yaşları şu sıkıntılarla geçirmek çok tehlikeli oluyor arkadaş ya ilerisi için ya çok tecrübeli güçlü karakter sahibi oluyorsun yada hiç uğruna çok pis durumlara düşüyorsun. yüce allahım genç kardeşlerimize bu imtihanlarımızı en hayırlısıyla kazasız belasız atlatmayı nasip eylesin.

• okudum yazdiklarini surukleyici yazmissin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.