Şimdi Ara

Hayatimdan nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem 5 yil once 2 evliligini yapti.Ben hic uvey babamla konusmam.Cok sik kavga ederlerdi.Birgun yine cok hararetli kavga ettiler benim odama geldi "S.ktirin gidin bu evden" diye bagirmisti.Ozunde cok iyi adamdir ama asker oldugundan dolayi cok serttir.O olaydan beri konusamam onla utanirim cekinirim falan.Bugun yine kavga ettiler bende anneme bagirdim yeter diye.Acayip bunalimdayim.Nefret ediyorum hayatimdan.

(Bu arada yanlis anlamayin cok iyi anlasir annemle uvey babam ama arada bir tartisirlar.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oncelikle yasini sormak istiyorum degerli kardesim? Aile ici boyle problemler olabirlir normaldir. Hayatta daha nice zor problemler goreceksin onun icin kafana takma ve derslerini calismaya bak. Hayattan zevk almasini bil. Herkezin sorunlari var belki seninkinden kat kat daha kotu olanlari. Ama hic bir sey hayatta nefret etmek icin bir sebep degildir
  • Takma kafana
  • Kaç yasındasın ?
    Cinsiyetin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kievli

oncelikle yasini sormak istiyorum degerli kardesim? Aile ici boyle problemler olabirlir normaldir. Hayatta daha nice zor problemler goreceksin onun icin kafana takma ve derslerini calismaya bak. Hayattan zevk almasini bil. Herkezin sorunlari var belki seninkinden kat kat daha kotu olanlari. Ama hic bir sey hayatta nefret etmek icin bir sebep degildir

Biraz garip gelecek ama 14 yasindayim daha.Fakat basima cok kotu seyler geldi.Daha 5 yasindayken oz babam beni istanbul'a kacirdi.Alkoligin tekiydi.

• Subay mi astsubay mı baban?

• O ne öyle arkadaş ya... yaşın 18 ve üstüyse yeni bir hayat kur kendine iş bul felan... öyle yaşanmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

O ne öyle arkadaş ya... yaşın 18 ve üstüyse yeni bir hayat kur kendine iş bul felan... öyle yaşanmaz...

Olay bitmistir
  • 1-Erkek.
    2-Kidemli bascavus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

1-Erkek.
    2-Kidemli bascavus.

Benim babamda kıdemli bascavus o kadarda sinirli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

oncelikle yasini sormak istiyorum degerli kardesim? Aile ici boyle problemler olabirlir normaldir. Hayatta daha nice zor problemler goreceksin onun icin kafana takma ve derslerini calismaya bak. Hayattan zevk almasini bil. Herkezin sorunlari var belki seninkinden kat kat daha kotu olanlari. Ama hic bir sey hayatta nefret etmek icin bir sebep degildir

Biraz garip gelecek ama 14 yasindayim daha.Fakat basima cok kotu seyler geldi.Daha 5 yasindayken oz babam beni istanbul'a kacirdi.Alkoligin tekiydi.

Simdi alinma ama o yaslarda her sey adama cok koyar. Ergenlige yeni girdin daha.
  • @Zart Diyen Zurna

Sinirli degil,sert mizacli biri.

• anlaşılan pekte iyi geçinmiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.