Şimdi Ara

HAYATIMDA İLK DEFA LOTR İZLEYECEĞİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Senelerdir LOTR hastasıyım. Senelerdir bu nicki kullanırım. Çevrem böyle tanır. Filmi beğenenler kadar beğenmeyenlerde olacaktır. Beğenmeyen bir insana "Sen sorunlusun" diyemessiniz. İsterse dünyanın en iyi filmi olsun. Kişi beğenmemişse beğenmemiştir. Herkesin kendi fikridir. Bende Avatar'ı izlemedim. Fight Club'ı abarttıkları kadar güzel bulmadım. Star Wars'ı izlemedim. Zevk meselesidir bunlar.

Hocam mesela bir adam Godfather güzel değil LOTR 2 saat izledim sıkıldım kapattım Forrest Gump adamın hayatını anlatıyor çok sıkıcı Fight Club'da da sürekli gevezelik diyorsa zevkler ve renkler tartışılmaz mı demeliyiz ?

Hocam tartışmak yersiz. Yapıcı eleştirilere cevap vereceksin. Senin verdiğin örneklerdeki gibi yapanlara "he" diyip geçeceksin.

çelişkinin kralını yaptı adam ya yuh

Ortada çelişki falan yok. Ben diyorum ki hakaret etmeden yaftalamadan. Bu kişilere he deyip geçin sadece. Sadece yapıcı eleştirilere cevap verin. Ben böyle yapıyorum.

he deyip geçme kısmını yanlış anladım o zaman kusura bakma

• bi filmi beğenmeyip izlemedim diye siz cool ve elit tayfası bana sorunlu,salak gerikafalı bu ne anlar filmden swh swh:)) diye alay ediyorsanız asıl sorunlu ve gerizekalı sizlersiniz dostlarım. fight club izledim süperdi hayran oldum.Forrest gump ı da izledim çok sevdim, avatarıda harry potterıda esaretin bedelinide izledim ve beğendim ama lotr serisini sıkıntıdan izleyemedim zevkime uygun gelmedi.harry potter daha sürükleyici geldi şimdi ben miyim sorunlu.bir filmin hastası olmak sorunluluktur.hatta bazıları karakterleri kendileri üzerine oturtmaya çalışır bunlardır sorun ve ruh hastası.
  • izleme len artık alışmışındır o utançla yaşamaya
  • lotr nedir ya film felan mı
  • LoTR izlemeyen kaldı mı la?

The Hobbit 1 2012 yazında, The Hobbit 2 2013 yazında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

bi filmi beğenmeyip izlemedim diye siz cool ve elit tayfası bana sorunlu,salak gerikafalı bu ne anlar filmden swh swh:)) diye alay ediyorsanız asıl sorunlu ve gerizekalı sizlersiniz dostlarım. fight club izledim süperdi hayran oldum.Forrest gump ı da izledim çok sevdim, avatarıda harry potterıda esaretin bedelinide izledim ve beğendim ama lotr serisini sıkıntıdan izleyemedim zevkime uygun gelmedi.harry potter daha sürükleyici geldi şimdi ben miyim sorunlu.bir filmin hastası olmak sorunluluktur.hatta bazıları karakterleri kendileri üzerine oturtmaya çalışır bunlardır sorun ve ruh hastası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mafya CemiL

bunu izlemeyen film izlemesin demek ne demektir ya? sinemadan anlamayan insanların abarttığı balon piyasa filmi.

tamam illa beğenin demiyorum ben de star wars ı beğenmediğimi söyleyince aldığım tepkilere anlam verememiştim haklısınız. ama LOTR gibi bi seriye balon film demek sinemayla ne kadar alakalı olduğunuzu göstermiştir heralde herkese

yazık ya. bide sinema profesörleri çıkar ya böyle bayılıyorum ya
  • Bu zamana kadar nasıl hayatta kaldınız siz ?
  • beğenmemeyi anlarım da sıkılma nasıl oluyo gayet akıcı
  • Daş yokmu daş ?
  • LOTR u beğenenlerin %80 i cahil kesimmiş çok ilginç.Hiçbir filme tapmadım hiçbir filme de önyargıyla yaklaşmadım.Bahsettiğiniz film yıllar sonra bile sıkılmadan izlenecek film.Adamın canı başka şeye sıkılmış filmi kapatmış.En güzel film hangisi desen LOTR u aradan çıkarır IMDB nin top 10 unu söyler
  • Sakın sahne atlayarak izleme hiçbirşey anlamazsın
    Çok karışıktır LOTR dünyası.Bir o kadarda gizemli ve zekicedir.
  • Bende izlemedim lan. Ezmeyin gollumu biliyorum ama (Gollum bu filmdeydi demi ?)
  • itiraf gibi olacak ama çok çok abartılan filmleri nedense izlemek gelmiyor içimden,marjinallik ile bi alakası yok nedense çekici gelmiyor,belki üzerinden çok zaman geçtikten sonra izleyebiliyorum.

Not:Babam ve Oğlum filmini ilk defa dün akşam izledim mesela,Saarface,Avatar,godfather...bunların fragmanını bile izlemedim,Lotr ise ilk serisini hayal meyal hatırlıyorum,daha az bilinen filmleri izlemek hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 19 Temmuz 2011; 21:06:34 >
  • Bir filmi beğenmemek farklı bir şeydir, o filmin türünü sevmediği halde izlemeye kalkıp "çok kötü" demek farklıdır.

Fantastik türde filmleri sevmeyen bir insan niye izler ki bu filmi. "fantastik filmleri sevmiyorum bu yüzden bu film kötü." oldu mu şimdi?

Patlıcan sevmeyen bir insan oturup musakka yemeye kalkmasın.
  • "If, at the age of thirteen, a person doesn't think the Lord of the Rings is the best book ever written, then there's probably something wrong with him. If he still thinks so at the age of thirty, then there's DEFINITELY something wrong with him."

Terry Pratchett
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

Bir filmi beğenmemek farklı bir şeydir, o filmin türünü sevmediği halde izlemeye kalkıp "çok kötü" demek farklıdır.

Fantastik türde filmleri sevmeyen bir insan niye izler ki bu filmi. "fantastik filmleri sevmiyorum bu yüzden bu film kötü." oldu mu şimdi?

Patlıcan sevmeyen bir insan oturup musakka yemeye kalkmasın.

keşke hayat bu kadar güzel olsa görüyosun işte izlememiş diye akıllarınca adamı dalgaya alıyolar ve bu adamda belkide gerçek hayattada bu konuda alay konusu olmamak,konusu açıldığında evet izledim demek için izliyor o tarzı sevmediği halde
  • Bende izlemedim Extented 1080pnin çıkmasını bekledim çıktı yakında başlıyorum seriyi izlemeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mafya CemiL

bunu izlemeyen film izlemesin demek ne demektir ya? sinemadan anlamayan insanların abarttığı balon piyasa filmi.

Sinemadan anlayan eleman film söylede görelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.