Şimdi Ara

HAYATIMDA İLK DEFA LOTR İZLEYECEĞİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya abi bana ne entel sakal uzatmış yazarın teki ne dediyse yahu.Sevmedim işte.SW ezer geçer yani bu kadar filmde.Kitabını beğendim ama yok yani kitabın 8de birini aktarmışlar filme,zaten onunda yarısı yanlış.
  • Ben de filmin 1.sini dün izledim, aslında 1. cdsini akşam, 2. cdsini sabah izledim, 200 dakika, izle izle bitmiyor. Bir de tam Frodo ile Sam diğer gruptan ayrılıp tehlikeli yola gidecekken film bitti.

Ama seri güzele benziyor. Bu gün 2.'yi öteki gün de 3.'yü izlerim.
    Uçan Matkap "yok yani kitabın 8de birini aktarmışlar filme,zaten onunda yarısı yanlış." demiş, eğer öyleyse kitabını da alır, okurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 21 Temmuz 2011; 15:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Ben de filmin 1.sini dün izledim, aslında 1. cdsini akşam, 2. cdsini sabah izledim, 200 dakika, izle izle bitmiyor. Bir de tam Frodo ile Sam diğer gruptan ayrılıp tehlikeli yola gidecekken film bitti.

Ama seri güzele benziyor. Bu gün 2.'yi öteki gün de 3.'yü izlerim.
    Uçan Matkap "yok yani kitabın 8de birini aktarmışlar filme,zaten onunda yarısı yanlış." demiş, eğer öyleyse kitabını da alır, okurum.

Kitabını okumalısın bence. Ayrıca kitapta olan fakat filmde yer verilmeyen birkaç önemli karakter var. Glorfindel, Tom Bombadil gibi. Kitap güzel ama filmin de ondan çok aşağı kalır yanı yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.